Pai nu te lua dupa altii catre au zis nu, tu sa dai maine cate o ciocolata si sa vezi ca fetele nu se vor supara, martisoare vor da ele...ce le mai trebuie? deci dale ciocolata
Este frumos ce vrei sa faci, dar eu zic ca mai bine le-ai da cate un martisor daca tot va fi 1 martie. ![]()
Aceasta este parerea mea ( sunt fata
)
Pa, pa!
Ar fi un gest foarte frumos. acum sunt in clasa a 6-a. anul trecut doar 2 baieti din clasa au dat la fiecare fata unul o zambila si unul un ghiocel. profesorii care i'au vazut au apreciat. e un gest frumos. O funda te rog?!
Nu este bine...o floare sau un martisor este cel mai bine...o ciocolata ii poti da cat este ziua ei/lor
Nu...o ciocolata i-o poti da oricand unei fete, dar un martisor poti sa-l oferi numai odata pe an.
Ciocolata o mananca, dar martisorul ramane o amintire.
Hei nu stiu cum e traditia la tine dar la mine fetele pun martisoare baietilor de 1 martie, iar baietii care au primit martisoare de la fetele respective le da un cadou(o ciocolata, o floare etc) de 8 martie.la noi asa se zice 8 martie-ziua femei si 1martie-ziua barbatului
[p.s.sunt sigura ca ai impresiona so mult daca de 8.martie le vei astepta pe fete cu cate o lalea pentru fiecare de ex
]