| stangaionut a întrebat:

Sall sunt cls a 5a si vr sa stiu daca e bine sa duc maine de 1 martie la fete cate o
ciocolata la fiecare?

12 răspunsuri:
| JustForFewSeconds a răspuns:

Pai nu te lua dupa altii catre au zis nu, tu sa dai maine cate o ciocolata si sa vezi ca fetele nu se vor supara, martisoare vor da ele...ce le mai trebuie? deci dale ciocolata

| xPinkSunShine a răspuns:

Este frumos ce vrei sa faci, dar eu zic ca mai bine le-ai da cate un martisor daca tot va fi 1 martie. happy
Aceasta este parerea mea ( sunt fata happy )

Pa, pa!

| melyyy a răspuns:

Un gest foarte frumos love struck si dulceehee hee
este foarte binewinking

| giuly a răspuns:

Si de ce ai postat la categoria 'pets' smug
Planuiesti un petting dupa? smug

| capsunica13 a răspuns:

Ar fi un gest foarte frumos. acum sunt in clasa a 6-a. anul trecut doar 2 baieti din clasa au dat la fiecare fata unul o zambila si unul un ghiocel. profesorii care i'au vazut au apreciat. e un gest frumos. O funda te rog?!

| acadeauacusurprize a răspuns:

Ar fi dragut sa o faci :X

| Adina_7077 a răspuns:

Nu este bine...o floare sau un martisor este cel mai bine...o ciocolata ii poti da cat este ziua ei/lor

| carla_6786 a răspuns:

Normal. o sa le fii drag fetelor puppy dog eyes Vot sau funda xD

| JomelaMaya a răspuns:

Da este foarte bine vor fi foarte fericite esti un adevarat baiat happywinking

| alinus10 a răspuns:

Nu...o ciocolata i-o poti da oricand unei fete, dar un martisor poti sa-l oferi numai odata pe an.
Ciocolata o mananca, dar martisorul ramane o amintire.

| Nicol_6787 a răspuns:

Hei nu stiu cum e traditia la tine dar la mine fetele pun martisoare baietilor de 1 martie, iar baietii care au primit martisoare de la fetele respective le da un cadou(o ciocolata, o floare etc) de 8 martie.la noi asa se zice 8 martie-ziua femei si 1martie-ziua barbatuluitongue[p.s.sunt sigura ca ai impresiona so mult daca de 8.martie le vei astepta pe fete cu cate o lalea pentru fiecare de extongue]

| Paulina_2999 a răspuns:

Paii.nu stiu asta nu ma pricepp cred cel mai bine e sa dai un martisor