| denysuk25 a întrebat:

Sall tuturor! Ce pot sa fac? Cainele meu de la tara este mare iar daca se ridica in 2 labe e mult mai mare decat mine si nu stiu ce sa fac sa nu se mai ridice pe mine dar totusi sa il mangai, sa mai rad de el cand face prosti etc. Funda, paaaaaaaaa, pupici

Răspuns Câştigător
| lsgsfh a răspuns:

Pai nu poti face nimic asa este cainele acela...si daca o sa il mangai si il rasfeti asa o sa se urce pe tine mereu (asa si imi face si mie cainele meu de la bunica) sper ca ti-am fost de ajutor... fundita?

4 răspunsuri:
| fafnir a răspuns:

Si eu am o problema similara, dar caut o metoda care nu implica ceva rautacios din partea mea. Daca afli spune-mi si mie te rog tongue

| 47dadi a răspuns:

Mangaiel cum sta el pe tine si se da jos, mana o lasi pe el si se linisteste.a mai avut eu.

| clauss a răspuns:

Fi mai autoritara cu el sa stie ca tu esti stapanul, asa am si eu o catea care e destul de mare si mai sare pe mine, pana nu ridic un pic tonul la ea nu se linisteste

| AbyAndrei a răspuns:

Pai depinde si de rasa unii sunt mai jucausi iar altii nu.Eu cred ca ii bine sa il accepti cum e (desi vei avea multe haine de spalat laughing). Sper ca te-am ajutat.