Domnule/doamna simptomatologia care o descrieti este irelevanta, aceasta secretie salivara poate avea cauze multiple.Nu poate fi numai otravit, n uvreau sa va sperii sau ceva dar ar trebui niste investigatii mai amanuntite, eu va zic ce ar mai putea fii: tumori atat maligne cat si benigne localizate la nivelul cavitatii bucale sau la nivelul glandelor salivare(sau la nivelul canalelor Jacbson, foarte rar), stomatie, gingivite, fistule atat la nivelul limbii cat si la nivelul valului palatin, poate fi o banala faringita, poat fi iarasi tumori la nivelul valului palatin sau la nivelul faringelui, poate avea epilipsie etc.Semnele clinice care le descrieti nu ma ajuta de loc, altceva ati mai observat la el? Spre ex: oboseala, anorexie, secretie nazala, dezorientare, lipsa poftei de mancare?
Salut am si eu o problema de felul asta ma puteti ajuta?
Vorbește cu alt medic veterinar!
E greu de spus, ar trebui ceva ca să vomite, și astfel să elimine otrava, iar dacă știi ce otravă au folosit un antidot specific!
S-ar putea să fie părea târziu!
Buna...incearca sa ii faci spalaturi cu apa si sare si toarna-i lapte pe gat.de la lapte o sa fie putin mai bine. dupa ce faci asta mergi cu el la un alt doctor veterinar. dar sa stii ca poate sa nu fie otravit si sa fie de la caldura ca si catelusa mea mai face asa si am mers de urgenta la medicul veterinar s a zis ca este de la caldura ca zona boticului este singurul loc prin care transpira. dar cel mai sigur fai niste spalatri si da-i lapte, mergi iar dupa cu el la medicul veterinar sa fi mai sigur/sigura...paa paa si bafta sper sa nu pateasca nimic catelusul
Probabil trebuie sa i se faca spalaturi. nu stiu sigur. dar ar fi bine daca ai merg la un alt veterinar. oricum, bafta! speer sa nu i se intample nmic. si ai si tu grija pe unda il plimbi.
Hmmm.sau ai putea sa-i dai lapte dulce, se va simti mult mai bine. sper sa se faca bine.
Dai niste vitamine si lasa-l linistit! Daca mai continua sa fie asa mergi cu el la un veterinar bun!