| Alexu96 a întrebat:

Am si eu un amstaff in varsta de 1 an si mi se pare mic pana la cat mai creste eu stiu ca pana la varsta de 1 an...mai multe detalii daca stiti despre rasa asta.

4 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Pana pe la 8-9luni creste in inaltime, dupa nu mai creste foarte mult. Mai tarziu, pana la 2 ani incepe sa "puna pe el", sa faca forme ca sa zic asa.
Amstaff-ul e de talie medie, in standard, inaltimea este cuprinsa intre 43-48cm(la greaban), depinde daca e mascul sau femela(gasesti standard-ul pe net daca dai un search).
Are pedigree? Daca nu, poti sa te astepti la orice.

| Alexu96 explică (pentru RedNose):

La pedigree te referi la mancare?

| RedNose a răspuns (pentru Alexu96):

Ohhh no, e clar:|
Pedigree-ul este actul ce dovedeste ca al tau catel este 100% pur. In el apar parintii, bunicii, strabunicii si stra-strabunicii, iar la fiecare scrie ce titluri obtinute are in expozitii si testele de sanatate. Uite un exemplu: http://i336.photobucket.com/albums/n345/brunelu/petrica/3.jpg
Daca hrana pe care o iei nu e superpremium sau cel putin premium schimb-o, fiindca nu e buna.
Intra pe www.amstaffromania.ro fa-i topic catelului sa ni-l prezinti, sunt curioasa cum arata. Pe acest forum primesti sfaturi daca ai nevoie, inveti multe altele si mai gasesti si articole.

| Alexu96 explică:

Adica pedigree la mancare te referi? eu ii dau de mancare boabe aduse din Germania si ii mai dau si mancare gatita.