Nu înţeleg de ce stai pe TPU să întrebi ce să faci cu motănelul bolnav. E clar că are nevoie de o consultaţie. Când începe să aibă temperatură, strănută des şi îi lăcrimează ochii în exces, e o problemă de sănătate.
Poate fi doar o alergie sau poate fi o răceală. Dacă are gingiile prea deschise la culoare sau prea roşii, dacă are năsucul uscat şi urechile fierbinţi, mergi rapid la veterinar!
Sănătate puiuţului tău!
Baga-i o jumatate de aspirina pe gat! Ia-l in brate, mangaie-l, baga-i jumatatea de aspirina in gura si tine-l de bot, ca sa fie nevoit sa o inghita. Nu ii va placea, dar o sa ii faca bine. Sanatate lui motanu'!
Bună!
Din moment ce are simptomele astea cu siguranță motănelul tau nu este sănătoas. Du-l urgent la doctorul veterinar. El îți va spune ce și cum să-i recomanzi.
Dar dacă ai vrea sa încerci și tu ceva, poate î-l rezolvi singur. Dă-i o jumatate de aspirina pusă într-o bucățică de carne ( să nu simtă pastila )
Sper ca te-am ajutat! ai grijă de el :*.
In hrana sa ii pui o data pe zi un sfert dintr-o aspirina, praful il amesteci cu mancarea si ii dai, atentie faci asta doar trei zile maxim.
Buna![]()
Mie imi plac foarte mult pisicutele / motanei si as face tot ce imi sta la dispozitie pentru el
Sincer nu prea stiu... La tine in oras poate este un medic veterinar si te poate ajuta mult mai mult decat noi, utilizatorii TPU.
Am avut si eu niste catelusi bolnavi si i-am tratat asa cu cea am stiut dar cand am vazut ca efectul nu se face i-am dus la veterinar dar a fost prea tarziuu ![]()
Te sfatuiesc sa mergi si tu, daca este ceva mult mai grav decat o raceala, cine stie ce poate pati bietul motanel :*!
Insanatosire gravnica motanului! Succes!
:*
Cel mai bine ar fi sa il duci la un veterinar, sunt sigura ca stie mai mult decat noi, membrii TPU, sper ca te-am ajutat...
Ai grija de motanelul tau si mie imi plac motaneii
Sper sa se insanatoseasca:*:*:*NB
Buna eu am 3 motani. eu stau la bloc. Bun...hai sa gandim unpic logic. deci ar putea sa fie ceva grav sau nu crede-ma am patit si eu. eu m-am dus la veterinar. ai face f bine. ei stiu mai multe decat noi.