|

Salutare.Mi-am luat un hamster pitic Roborovski(cel mai mic hamster pitic posibil).L-am luat marti.Are o cusca cu casuta,rotita,apa,rumegus,tot ce ii trebuie.

Vanzatoarea de la petshop mi-a spus ca asta e cel mai cuminte hamster si imediat l-am luat(vreau sa fie sociabil).

Totusi,am observat ca sta numai in casuta(rareori mai iese pe afara), si-a pus rumegusul in casuta si sta numai acolo.Se spala,mananca, isi petrece timpul acolo vad.Noaptea nu prea l-am observat ca in ultimul timp am fost cam obosit.

Am mai avut hamsteri, dar niciunul nu statea intruna in casuta.Nu stiu daca are vreo problema,asta vreau sa intreb.El mananca,bea,miroase,se misca repede,se uita prin geam pe casuta dar sta numai acolo.L-am luat in mana putin si sta frumos,linistit,sta la mangaiere.

Intrebarea mea principala e,credeti ca hamsterul are o problema? Ar trebui sa consult un medic? Totusi e pui, e mititel dar era cel mai mic dintre frati.

Ce credeti?

Numai bine. Multumesc

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu cred ca are ceva. din moment ce sta sa-l mangai, bea apa mananca n-are nici o problema. Ei noaptea sunt activi. Al meu e campbell si are momente ori sta toata ziua in casuta (eu i-am pus una din carton) ori alearga ca nebunul peste tot laughing

1 răspuns:
| a răspuns:

Cred ca este absolut normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează