Mda...tipic lor....cainilor mici, normal ca puiutul in primele 3-4 zile sau chiar mai mult depinde de fiecare catel,plange, pentru ca l-ai luat din mediul lui, de langa mama, frati, din culcusul in care era obisnuit.Tu l-ai luat asa brusc si acuma toti ii pareti straini.Dar daca ii arati ca va avea siguranta in bratele tale sigur va inceta.Bafta in continuare cu piticul! Sa iti traiasca!
Alint-o mai mult, iubeste-o, se va opri din plans.Fa-i un culcus potrivit pentru marimea ei, va dormi mai bine.In 3-4 zile nu va mai plange, o sa vezi.
Pai asa mi-am luat si eu o catelusa(bea, manca se juca) ...schiorlae fiindca i e dor de mama ei si fiindca nu cunoaste locul,,,, dupa o saptamana sau chiar cateva zile se va acomoda si nu va mai schirlai ...bafta!
Daca e mica, atunci schiorlaie dupa mama ei.E intr-o casa noua, nu cunoaste teritoriul, nu cunioaste pe nimeni.In cateva zile(cel mult o saptamana) se va acomoda.
Schiorlaie pentru ca-i lipseste mama ei si nu e obisnuita inca cu, casa ta! O sa vezi ca se va oprii singura dupa 3-4 zile, poate o saptamana!
UnchiulRamiz întreabă: