| elisarktis a întrebat:

URGENT! Cea mai mare dorinta a mea este sa am un catel am 3 pisici (ca mama e nebunika dupa ele o vrea pe a 4-a)cu ea poate pot discuta de un caine chiar sa interesat dar tata e de neclintit in privinta asta.
Intrebare cum sa il mai inmoi sa-mi cumpere unul
P.S.Mama mi-a mai luat odata un Husky dar sa pierdut(sau furat ca era superd) si l-am ingrijit cu mare atentie aproape 1 an asa ca nu va faceti griji in privinta faptului ca nu asi putea avea grija de el.

DAU Funda mare, mare

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Petrece mai mult timp cu tatal tau, pupal si imbratiseaza-l tot timpul si ia note mai mari la scoala ia un 8-9 la mate si arata-i sa il faci fericit si spune-i ca daca maicata poate sa aiba pisici asa sa poti si tu sa ai un catelus care e 1. Vorbeste si cu mama ta si ea il va putea inmoia cu iubirea eihee hee. Promite-i ca vei lua note mai mari la scoala si vei avea grija de el si il vei tine in camera ta.Si daca el are o rasa preferata si ti-o place si tie cumpara rasa de caine din aceia sa ii placa si lui. Sper ca ti-am fost de folos.Mult Succes! happy

3 răspunsuri:
| Tormentor a răspuns:

Eu unu urasc pisicile mereu la mine la tara le chinui si le fac diferite chesti dar un caine nu este foarte ieftin incearca sa ii arati ca esti responsabil si ca meriti dar mai intai roag-o frumos poate merge funda plz?

| crooxel a răspuns:

Pai daca maicata e asa de nebuna dupa pisici...propune'i sa-ti ia un caine(sa fie puiut ca sa se invete cu pisicile de mic)ca el e mult mai usor de ingrijit decat o pisica nici nu lasa asa mult par, se poate dresa, il poti scoate la plimbare...si mai spune'i ceva de genul ca o sa il ingrijesti singur nu vei avea nevoie de ajutor(incearca sa pari copilul responsabilbig grin).

| elisarktis explică:

Am 10 media la mate