| thevampirediariesfever a întrebat:

Va rog din tot sufletul, pentru cine joaca Lady Popular, imi da si mie cineva o rezolvare la Puzzle imagine? oricare dintre ele.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| frumushika09 a răspuns:

Nu exista asa ceva! Cand dai pe Puzzle imagine iti apare o imagine, iar daca maine iti apare aceeasi imagine nu sunt asezate la fel piesele...li se modifica locul si e mai mereu altul.

5 răspunsuri:
| thevampirediariesfever explică:

@anonim mai fata/baiete incearca sa-ti ocupi si tu timpul cu altceva decat sa,, jignesti'' pe altii! Cum ar fi sa pui mana pe o carte de limba romana, ce carte de limba romana, e prea mult pentru nivelul tau intelectual jalnic, un abecedar, o carte de colorat, nu stiu! Doamne, mare e gradina Ta si multi prosti ai in ea!
Oameni plictisiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da incerca singura proasta prostilorlaughinglaughing scuze de jicnire dar nu cred eu ca tu aii spune secretul tau de la un joc la alcnv...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai*

| lavinik a răspuns:

Pai cauta si tu pe youtube

| George1000 a răspuns:

Dar nu inteleg de ce dracului nu dezvaluiti chestia asta? S-a ajuns intratat incat sa dezvalui la straini lucruri din casa dar sa nu dezvalui rezolvarea la un joc de paerca ar fi cine stie ce secret guvernMENTAL. sE DUCE DE RAPA LUMEA ASTEA

Întrebări similare