Da. oarecum am o prietena care a calculat gresit varsta cainelui si i-a facut in loc de 4 luni la 3 luni.[acum cainele ei are aproape 2 ani si nu are nici pe naiba:d]
Daca inca nu i-ai facut vaccinul, asteapta totusi pana la 4 luni, dar daca i l-ai facut nu e nimic.
Sper ca te-am ajuat, pentru ca sunt in cunostinta de cauza.Astept fundita:*
Nu exista vaccin de 4 luni la caine.
Exista primul vaccin (contra parvoviroza si corona) si se face intre 6 si 8 saptamana. Al doilea se face la 2 saptamani dupa primul, deci intre 8 si 10 saptamana si se face impotriva celorlate boli. Apoi se face al treilea vaccin la 2 saptamani dupa al doilea, adica intre 10 si 12 saptamana si il repeta pe al doilea, ca sa aiba un efect mai bun. Si la 6 luni se face antirabicul. Apoi anual se face toate astea intr-unul singur.
Si pana nu ii faci si al treilea vaccin nu ai voie sa-l scoti afara pe jos. Daca veterinarul tau nu actioneaza intocmai cum ti-am zis, spune-i sa se impuste si cauta altul mai competent.
O prietena de-a mea este medic veterinar si am caine de un an. Deci stiu perfect schema de vaccinare la caini.
Mersi mult.intr-adevar sufletzel acelasi lucru mi-a spus si veterinarul dar antirabicul putea fi facut si mai devreme.ca in cazul catelului meu si al fratilor.ms si tie whysky.