Adevarul ca face mizerie si mie imi plac papagali, si am unul spre fericirea mea, dar unul foarte nepapagal ca sal numesc asa ![]()
de vorbit vorbeste tot timpul, cand vreau sa ma culc si e intuneric el tot vorbeste, am mai avut inca 2 papagali inainte dar astia nu faceau ca asta, cand e intuneric si scoti un sunet incepe sa cante, eu sincer nu le-am vazut vrodata sa doarma toata ziua vorbeste, si ce vroiam sa spun prin asta ca papagali nu sunt la fel, fie care are caracterul lui!
ps: daca esti o persoana calma, merita sa obti un papagal!
Părerea mea este ar fi o idee buna pentru ca daca esti singur acasa iti companie fac gălagie in-tra devar dar unii nu fac galagie. Eu am avut un papagal pe nume RIRI DAR AMURIT CA A FUGIT DE ACASA FACEA PARTE DIN FAMILIE. acum am 2 papagali care au facut 3 pui îi am pe totii acasa. e frumos sa ai papagali dar parte nasoala e cand mor si suferi tare mult
Si eu am un papagal, de aproape 5 ani, si nu face zgomot prea mult... Daca ii faci curatenie in fiecare zi nu e nici o problema.Trebuie sa ii cumperi piatra sa isi ascute ciocul. E fain sa ai papagal.Am avut si hamster da mi-o murit