Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Noiembrie 2025 sunt:
Mihai Eminescu a scris numai 5 scrisori? Sau mai multe? Eu stiam de 5, dar nu sunt sigur.
Buna TPU care imi da si mie negativul piesei BLAXY GIRLS-RESPIR INCET? am mare nevoie... imi da-ti mesaj sa va dau id-ul dar fara glume proaste... MS mult!
Cat eveti in brat? Sami psuneti si varsta
Urgent! Cand incerc sa inregistrez desktop'ul cu orice soft de captura ecran, procesul la aplicatie creste pana la 90-99%! Nu inteleg dc... acum 1 saptamana pe windowsul vechi mergea fara probleme! P.? (mai mult)
Cu ce medie se intra anul asta la liceul A.i.cuza?[slobozia. ialomita]/?[funda:*]
Cum sa faci disconect la un server de pe net! la orecare server?
Am downloadat un program de clarificat poze si nu stiu sa-l folosesc. Se numeste " PhotoZoom Pro". Ma puteti ajuta? Multumesc!
Sall vreau si eu un site de machiat fete ca pe ine insuti. FUNDOI
Buna TPU am o problema am facut poze cu un telefon si le-am bagata in capculator si mile arata mici de tot exista vreo metoda sa mile maresc ca nu se vad bine asa daca incerc sa le maresc pur si simplu...? (mai mult)
De unde downloadez hamachi si instant server pentru a-mi face propriul server de metin2 privat?
Am un iphone 3g si nu imi mai merge wifi. Cine ma ajuta si pe mine? l-am resetat din fabrica dar tot nu merge...alte solutii? multumesc anticipat
Doreste cineva din sibiu o veverita degu?
Ma costa bani sa-mi fac propriul meu server privat de metin2?
De unde iau pinnacle studio 15? de pe ce site? *FUNDA + VOT 100/100!*
De unde pot downloada si eu instalarea de la imprimanta " EPSON STYLUS DX4450 "? Site` daca se poate! Multumesc! Funda!
Vreau sa trimit un pachet prin posta. Unde scriu destinatar si unde scriu expeditor? Stiu ca trebuie ambele pe fata pachetului dar numai stiu ce trebuie in coltul de sus si ce trebuie in contul de jos. ...? (mai mult)
Imi dati si mie va rog mult de tot salvari de la gta san andreas? cam 70% facut va rooog dau FUNDA
Cati lei(noi) face 150 euro?
De unde pot cumpara acid izopropilic?
Imi poate spune cineva de ce primesc aceasta eroarea Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package? cand vreau sa instalez un template imi da eroarea aia mereu:|, ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Ce inseamna OMFG:-? sin in romana va rog:d
Ma puteti ajuta cu ceva? De cateva zile, nu stiu ce s-a intamplat cu contul de facebook al unei prietene; adica nici un prieten nu ii mai poate vedea pozele... Daca ati patit sau stiti cum ar putea? (mai mult)
Vreau niste poze cu huse frumoase de telefoane, am lg kp502(nu ma dau mare, logic). Cele mai multe funda. huse de fete
as dori un mic ajutor am nevoie de o compunere despre extraterestri si nu stiu din imaginatia mea sa fac o compunere despre ei(cum arata, din ce sunt formati, ce culoare au...etc) ma puteti ajuta? dar? (mai mult)
O noua intrebare pot sa sterg intrebarile puse pe TPU astept raspunsuri funda la cel mai bun! Multumesc
Va rog ajutati-ma trebuie sa vorbesc la ora de franceza 2 minute si nu stiu despre ce imi dati si mie niste pareri va rog :D.
Unde pot gasi poze artistice? dau funda!
Vreau si eu un referat despre relatiile poltice dintre tarile romane intre secolele 14-16. Dau fundita :)
Religia evreilor:>[dau funda]:)...si fara raspunsuri de prost gust:|.
Asa...de curiozitate: Cat costa un I-Phone? Sau un I-Pad.
Hei, puteti sa imi spuneti cum imi dau seama daca primesc fundita?
Cine stie cu pot sa schimb mem. de la hdd? De ex. am pe C 50 gb si pe E 450 gb. Cum fac sa am pe C 250 gb si pe E 250 gb.
Vreau status de prietenie fundita:d
Am un sistem TCM 5.1,toate mufele sunt prinse intr-una singura.Cand il dau mai tare se opresc boxele si ramane numa bassu, sa fie oare din cauza aranjari mufelor la spate sau din ce cauza?
Cum pot sa ma despart de iubit in lady popular?
Cum pot sa fac sa vad cate vizualizari are blogul?
Ma ajuta si pe mine cineva? Am bagat din greseala pe cineva in lista de pe facebook si nu mai stiu sa-l sterg.
Km faci sa ai vizionari pe youtube?*A* SI *B* : in cat timp iti crejte vizionarea la un video? C: nu mai am iddeEEi ce videoclipuri sa fac FUNDA +VOT!
Cum imi fac un jurnal pe net? FUNDOI
Daca imi cumpar un router wireless trebuie sa mai platesc in fiecare luna la rds?
Am o intrebare, si imi trebuie urgent raspunsul:Cate kg are un km cub de apa?
Acest nume cum arata mai fain:cu paranteze pr0^ax3^[DeV1l4LiFe] sau fara paranteze pr0^ax3^DeV1l4LiFe!(parantezele sun puse la devil4life nu alt undeva!)FUNDA+LA RESTU VOT!
Ce sa fac ca sa imi apara poza si cand dau raspunsuri nu doar cand pun intrebarea pe TPU? help pls:)
Cat de inalta e apa la Valencia Craiova Strand?
Cum se scrie cuvantul "perseverenta" in japoneza sau chineza? trimiteti-mi un link sau o poza pe adresa de e-mail itdraude@yahoo.com Ofer Funda! Ms.
Sal cum pot sa schim lo gon de la windos xp in classic log on dau funda
Am instalat fara sa vreau mi-a aparut la browserul google chome sub locul de introdus link inca o bara si anume "Linkury Chrome Smartbar nu stiu cum sa scap de ea
Pot sa localizez o persoana daca stiu numarul de mobil si persoana respectiva are iphone? Ca am auzit ca un iphone poate vedea adresa unde se afla o persoana dupa numarul de mobil... :-? Mc:*? (mai mult)
Zodia taur cu ce zodii se intelege mai bine ( ca si relatie)?
Am yahoo beta cum trec la cel clasic aveti fundita care ma ajutati
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
RaicuIleana întreabă:
octav005 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!