Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
De ce la prezentarea power point, cand vizualizez expunerea, sare peste slide-uri?
Va place blogu clasei? http://wwwclasadenebuni.blogspot.com/
exista vreo cale sau un cod prin care pot vedea cand a ajuns sms-ul meu si daca a fost citi, daca nu stiti nimic de genu, spuneti-mi cine stie un prog. sau site mai bun ca whoreadme.com unde pot...? (mai mult)
Ce se obtine din lemn (raspunsuri detaliate)?
As vrea o tunsoare stil emo.Am parul destul de scurt. Dati-mi niste poze, dau fundita.
ma puteti ajuta? caut un referat lung despre Arheopterix...lung ma puteti ajuta? va rog funda la cel mai lung referat... dar in limba romana
Cu ce ajung din titan pana la club princess, in afara de metrou! Dau funda :D
Care sunt cele mai bune dobanzi la creditele de refinantare?
[Fundiţă şi vot]. Hei ppl. O să încerc să cenzurez. Când vreau să îi scriu cuiva pe mess nu mă lasă în schimb pot scrie pe alte site. uri [hi5, TPU, fb, aţi prins ideea]. De ce %& #! mea...? (mai mult)
Salut mi-am luat o nimfa (papagal) fetita. deocamdata nu sa obisnuit la mine. dar nu prea canta ci "cahaie" si nu sta locului.DE CE? e normal? DAU FUNDA
Va rog frumos imi puteti spune si mie niste metinuri private servers?
Stie cineva sa foloseasca foarte bine Sony Vegas 10 sa imi dea și mie un manual de utilizare în română, sau câteva indicați de începător? Mulțumesc anticipat.
Ce stiti de Oktobertfest? Decat copy->paste de la Wikipedia mai bine ziceti "Nu stiu nimic".
Imi puteti traduce din germana in romana urmatoarea fraza? ESP defekt werkstat aufuschan. Si... Reinfendruch wher whachung vight werfugbar. (Nu stiu daca am scris corect). Va rog frumos sa nu imi traduceti? (mai mult)
am si eu o problema am samsung sgh-j150 si din greseala am rupt butoanele de la volum stie cineva cum pot da mai tare la muzica din telefon adica fara butoanele alea? dau funda!
Daca am un procesor de laptop single core amd v160 cu socket S1g4 http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-V%20Series%20V160%20-%20VMV160SGR12GM.html pot folosit un alt procesor la laptop amd...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca, odata cumparat un bilet de avion i se mai poate modifica data de intoarcere. Multumesc! Funda :D
As vrea sa stiu jocul cu cele mai mari cerinte (grafica memorie etc., nu vreau shutere).
Are cineva serialu de la Avast Pro 6.0.1091
Cum imi fac un jurnal cool. fuda+vot
Buna dimineata TPU! Am si eu o intrebare : Cine a iesit aseara de la Nora pentru Mama 5? Eu nu gasesc deloc pe internet, iar la emisiune nu am putut sa o vad toata pentru ca s-a luat curentul. Va...? (mai mult)
Deci este apratul acela pentru granit (suc cu gheata marunta) care amesteca gheata si sucul sau aroma tot timpul pe romana cum ii se spune? dar ma intereseaza fff mult cum se spune pe germana la...? (mai mult)
Ce este " lufa "? era in contextul "maseaza pielea cu o lufa doar in locurile patate"
Cum transfer euro de pe un telefon mobil pe altul( Orange ). Funda pentru cine imi explica cel mai bine. P. S : La tel. de pe care vreau sa transfer am abonament.
De ce nu mai pot instala yahoo messenger? Imi da o eroare : NSIS error, adica error launching installer. Fundiţă :*
Tastatura mea de la pc scrie foarte ciudat! in sensul ca daca scriu "r" ea imi scrie "rt", daca scriu 'u' ea imi scrie "uy" daca scriu "i" ea imi scrie "i]"etc... Ce pot sa ii fac? Funda +vot
Cine a inventat "usa pentru pisica"?
Vă rog să mă ajutați și pe mine cu un program ULEAD VIDEO STUDIO 11 Plus cu serial ori de unde pot să-l iau? Mulțumesc anticipat.
Puteti sa ma ajutati cu draiverele de la printer canon i-sensys MF 4010 (4018) pentru windows 7 64bit acui o sa mearga primeste funda :)
Ba voi ati murit?
La ce varsta se scapa de pistrui ca pe net nu scrie voi stiti?
E vorba de o garantie la unitatea de la flanco, am luato in decembrie in rate (garantie 24 luni) si am achitat in Ianuarie tot pretu pcu-lui, intrebarea e mai am garantie? si in ce termeni trebuie sa...? (mai mult)
De ce pe câini, ii mananca la coada (da nu pe coada, ci de unde incepe) am vazut si la un caine din hunedoara si la mai multi din timisoara ce au ei ecolo?
Ce trebuie sa setez prin FACEBOOK ca atunci cand cineva imi vede profilul sa imi apara pagina de INFO? (Indiferent daca il am la prieteni sau nu) Momentan imi apare WALL si nu imi place.
Heey!:X. Am nevoie si eu d 3 4 versuri despre ciocolata poiana sau despre suc Tymbark mersi:*:*
Tocmai am aflat ca americanii pun din nou ceva la cale, si ca intotdeaua ascund adevarul si pastreaza totul in tacere. Guvernu american a facut o noua afirmatie despre o asa zisa invazie de zombies si...? (mai mult)
Verisoara mea in varsta de 13 ani si prietena ei [aceiasi varsta] vor sa lucreze unde in bucuresti prin zona "Clabucetului". De acolo spre La Romet. Stiti vr'un loc? Maxima seriozitate :o3
...as dori sa ma ajute cineva si pe mine cu niste programe de modificat poze...pentru cel mai bun raspuns dau funda:d.mersi
Sal TPU am nevoie de putin ajutor.Am instalat un program t-racks cei care nu au auzit de el...:d e cel care masterizeaza piese, in timpul instalari imi zice ceva de genu insert in flopy si dai ok... CE? (mai mult)
stie cineva cum se numeste melodia de la aest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=vfwqS-Ja7uU. melodia incepe de la minutul 40 cam asa. multumesc! funditaaa:*
Pe facebook? Se pot pune doar 6 albume? Ca de cate ori imi fac albumul 7, unu dintre celelalte albume dispare nu il mai gasesc nicaieri...Care-i cauza?
Am hack nfs mw acesta contine orce ai dori cum ar fi maxim la bani, noss infinit si tot asa hackul costa 2 euro pe cosmote
Pret: 116.16 RON adica
Un pic de help plz! cand vreau sa intru la documents/my videos/realplayerdownloads imi zice ca windows explorer has stopped working! ce sa fac, fiindca vreau sa ma uit la video-uri.de scanat am scanat...? (mai mult)
Stie cineva sa foloseasca foarte bine Sony Vegas 10 sa imi spuna si mie de ce nu se vede filmul dupa ce dau render? Unele momente merg si altele nu, sunetul merge perfect, dar imaginea este neagra si...? (mai mult)
La 4 murim e adevarat?
Sall prieteni deci vreau un cd butabil in care (pe care) sa fie un linux si un antivirus karspersky adica cu acest cd pot copia anumite date fisiere video etc din windowsu vechi chiar daca nu se deschide...? (mai mult)
Care crede ca o sa vina sfarsitul lumii? Am aflat ca o sa se faca luna rosie ziua va fi cald iar dupa-amiaza furtuna si va fi un cutremur imens! Ei bine azi a fost cald si dupa-amiaza furtuna dar acum luna...? (mai mult)
La noapte la 4 e cutremur sau vine apocalipsa?:((
Un site unde sunt cele mai noi informatii despre fifa 12 (nu spuneti sa caut pe google sau altele...) :) funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?