Cu ce se spala ghetele din material? :**
Va rog sa-mi spuneti cum se poate repara(dezdoi) o coperta din plastic... ca am cu hannah montana si mi so indoit...:D
salut, pentru cei din Bârlad, ştiţi cumva când va concerta cei de la Phoenix, ce oră, căci data o ştiu?:))
Hello all! Stiti ceva jocuri tari care se pot juca in doi? dau funda
Ce inteles are eroarea la cs "driver components miss-match, exit is the only option"?
Acusi se apropie banchetul si nu stiu cum mi-as putea face parul. funda! helpp!
am si eu o intrebare :D la un Imac se poate schimba placa video?
Hey.Intrebare pentru cei care stau in Buc. zona gara Basarab. Stiti la ce ora se inchide magazinul sambata si duminica?
Stie cineva care este id-ul real a lui miley cyrus? mi-l dati plssss? scuzati categoria...
Pot afla id-ul de mess dupa nr. de telefon?
as dori un cantecel. din clasele 1-4. care sa il cant.la probele pentru intrarea la liceul pedagogic. unu mai usor va rog.si daca gasiti undeva notele.sa stiu cum sa il cant.
Buna :D as vrea sa stiu de ce nu mai sta incarcat mai mult timp leptopul ca el nu sta mai mult de 20 de minute si dupa se stinge deci nu rezista mult fara baterie si nu nu stiu ce sa ii fac sa stea mai...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati? zonele de campie si de deal cu o populatie mai numeroasa sunt zone... pe... ce inseamna
Exista asa ceva? daca da dau funda cine imi explica ff bine.cum imi pot recupera parola de la id daca numai stiu datele personale pe care le-am pus? ca numai am intrat pe el de mult:Xsi numai stiu.imi trebuie...? (mai mult)
Cum se numeste un vin din dobrogea din 8 litere?
In strainatate este lumea mai credincioasa decat in romania? Daca da dati-mi exemple de cateva tari nu numai ortodoxe si catolice care sunt mai credincioase decat romania.
Cum faci la facebook ca sa nu mai apari cand esti online? \Fundiţă/ :D
Cum sterg melodii dupa nokia c7?
Http://www.marketonline.ro Ati comandat vreodata ceva de pe acest site? Cum considerati ca este livrarea? Exista taxe ascunse? Merita sa cumpar de pe acest site?
De ce se blochiaza calculatoru cand iau ceva de pe nett si ma uit pe you tube la video sau ma uit la un film din calculator si iau ceva de pe nett se blocheaza si se aude intrerupt din ce cauza poate fi...? (mai mult)
Am citit o data un status de genul: "Traieste-ti viata ca si cum ziua de maine nu va mai exista" (sau ceva de genu)...Cine imi spune statusul original(nu cum l-am spus eu)?
De ce se blochiaza calculatoru cand iau ceva de pe nett si ma uit pe you tube sau ma uit la un film din calculator si iau ceva de pe nett se blocheaza si se aude intrerupt din ce cauza poate fi astept raspunsuri...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie melodii noi. FUNDA!
In cele din urma este locutiune adverbiala de timp?
De ce a durat Romania Mare doar 22 de ani? daw fundita :*
Imi spuneti pliz cum sa pun imagine la profil
S-a marit viteza la Romtelecom CLickNet? de 3 zile mai bine trag cu 1Mb/s, inainte trageam cu 600kb/s. Sau e ceva de la ei? stiti?
Neata tpu.Va rog spuneti-mi si mie de un program in care sa pun un videoclip si dupa videoclip sa pun imagini care sa vina consecutiv.
Daca imi venea trebuia sa ma doara burta si pe mine nu m-a durut.
Am o intrebare poate mai ciudata.Langa casa bunicii mele, de la tara, se va face o ferma de porci.Cum poate actiona bunica mea ca aceasta sa nu se intample? ANPM sau? Funda...
Cine are imprimanta canon mp160? imi poate trimite si mie driveru sau sa imi dea vreun link
Va rog ajutati-ma urgent. Am o intrebare. Desi nu mi-a venit menstruatia, cand merg la baie gasesc sange pe pantaloni. De ce? Doar nu mi-a venit. Plizz sunt speriata
Cand e eurovizion 2011?
Aproximativ acum 6-7 luni am pus pe frigider un magnet pe care mi-l adusese o prietena din Canda. Este steagul Canadei si pe spate nu are doar un magnet micut, este pe toata figurina unul si acum...? (mai mult)
Buna TPU. Stiti de ce nu-mi merge sa intru pe id? K am download Alt messenger, tott nu mergeee:((:((:(( am intrat pe alt id si pe ala merge sa intru. Si cand intru pe id imi apare ca sunt online pe id...? (mai mult)
Am un samsung cu display-ul spart. El imi ofera un sagem x2 fara incarcator(am acasa incarcator), iar telu' meu are nevoie de o baterie noua si un display nou. Cam cat credeti ca ar trebui sa cer cu toate...? (mai mult)
De ce ma doare maseaua plombata acum 2 zile? Mentionez ca e jumatate rupta, nu a fost nici scos nervul si ma doare doar cand mananc. Ms
Vreau si eu un site in care pot sa gasesc o prezentare power point despre glucoza, am nevoie urgent. Ofer fundita!:D
Cine ma creste pe Metin2? Sunt lv 18 si sunt in lumea Taurus, MS!
Cum se joaca master mind de la L. D?
Am si eu o intrebare. As dori sa cumpar un Nokia N79 dar nu pot sa-mi dau seama care este diferenta dintr N97 si N97 mini. Care este mai bun? Si ce are mai bun la el, un sfat ceva;-s THX!
Hi TPU! Unde imi pot crea un site pe care sa pot uploada muzica/poze/articole? Funda!
Voi ce parere aveti despre:http://www.castigabanideacasa.com/ va rog ce parere aveti.Este adevarat?
La liceul Iulia Zamfirescu din Mioveni se face mate-info intensiv
Puteti sa-mi spuneti cea mai buna marca de bere din Romania? Parca fiecare are alt gust care ma atrage, dar as vrea si parerea voastra.
Vreau sa imi fac blog "crestin" sa zic asa. si vreau sa va cer niste nume. ceva de genu "lumina vietii" sau "viata vesnica" sau alte titluri de genu asta. daca ai avea un blog crestin. cum s-ar numi acesta?...? (mai mult)
La concursul coca-cola am castigat doua sticle coca-cola vechi.De unde pot sa le iau:de la benzinarii, din supermarketuri?
Salut.Am si eu un calculator 1gb ram, 64 mb placa video(nu radeti:))), procesor 1, 5 ghz AMD Athlon, placa de baza AWRDACPI... Vreau sa schimb procesorul ca este cam mic...Cam cat suporta placa de baza?? (mai mult)
Buna exista ceva solutie prin care poti sa indepartezi unele semne de mama.Nus mari is asa cam cat o juma' de furnica dar sunt vreo 14 pe mana asa rasfirate si nu imi place. Fundaa
Am gasit un pui de beagle cam 10 luni.Are cap alb, coada neagra, si corp alb de la jumatatea gatului spre fund. Este un baiat tricolor si dresat la comenzile sezi si hotu! e al vostru, ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului