Cum se instaleaza o Centrala Telefonica LG Nortel?
Ce sunt centralele analogice? digitale? VoIP?
Ce înseamnă PUK? http://streetfiles.org/img/user/24166/L/dzHHny9pIj1hKnqcX9iz1264167657.jpg
As avea nevoie de o informatie:D. Imi puteti spun un site de adopti cainii care livreaza prin curier. :D Va Multumesc! Cel mai bun raspuns are FUNDA :D
Am de facut un proiect la scoala cu powerpoint. Dati-mi si mie un link ceva de unde il pot downloda.
Ce pot sa fac dintr-o camasa de barbati am taiat deja minile?
Daca imi iau un Japanese font... mi-l inlocuie pe cel din Engleza? Sau il folosesc eu cand vreau? Si daca nu il inlocuie si il folosesc cand vreau, de unde il pot downloada?
Cum imi schimb parola la hi5? si tin cont ca mi-am uitat parola veche... dar sunt online:D:D:D
Cum modific un pdf in jpg, gif sau bmp?
Am o problema cu calculatorul. Am XP SP2 pe calculator. Il aprind, iar dupa ce se incarca windowsul, apare WELCOME. Cand vreau sa intru in My Computer, sau oricare alt folder, imi apare clepsidra? (mai mult)
As vrea sa stiu cum pot crea un blog (etapele) si mai multe informatii despre bloguri! P. S.:dau funda. Arigato!
Buna TPU Am un Nokia 6630. Cum Pun Si eu Ceva Teme Pe El, Trebuie Instalate? sau cum ca am scos de pe net. Teme si le'am pus pe card de la tel. si nu mi le da. ce trebuie sa fac? Dau Fundita Cine imi zice...? (mai mult)
Un program de facut teme pentru windows 7 stiti?
Vreau sa stiu ce pot face ca site-ul(magazin cadouri online www.mydecogift.ro ) meu sa ajunga pe prima pagina pe google? V-as ruga sa raspunda doar cei care se pricep. Multumesc!
Cine ma poate ajuta cu o problema la imprimanta HP 2175.Imi da Remove and check black cartridge. Am schimbat ambele cartuse si nu s-a schimbat nimic. Ce pot sa fac? dau funda
Unde e biblioteca centrala Gh. Asachi din Iasi? S-a mutat acum vreun an...Multumesc!
Cum fac la un videoclip sa-i reduc sonorul doar pe anumite portiuni?
Sall. As vrea si eu sa stiu unde se da proba sportiva pentru liceul militar si ce timp trebuie sa scoti la rezistenta. Dau fundita :D
Are telefonul Samsung j150 streaming? Pot intra pe Orange World Video?
Tema pentru windows 7 cu steaua, stiti? dau funda
Cu ce mijloace de transport ajung la Manastirea Mihai Voda(Bucuresti)ca nu gasesc si un punct de reper.Probabil am si fost la acea Biserica, dar nu mai stiu cu ce se ajunge.
Am si eu o intrebara.Cati rami pot sa pun la PC-ul meu? Am deja o placa de ram de 1gb dar cand dau la System Proprieties imi arata doar 768. Am:Intel(R), Celeron(R) D CPU 3.06GHz 3.07GHz, 768 MB of...? (mai mult)
Salutări.Este cineva care vrea să primească informaţii legate de shopping-ul online? aici mă refer la produse electronice de toate tipurile. Dacă eşti de acord dă-mi un follow pe twitter: http://twitter.com/StangaciuGeorge....? (mai mult)
Cine ma ajuta sa descriu sarbatoarea de pasti in 3 propoziti va rog un raspuns rapid dau cate funde vretzi...va implor repede am nevoie!
Din ce este alcatuit aspiratorul si cum se foloseste efectul curentului electric?
Un prieten are O statie de Radio SHOUTcast nu stiu cat... Si nu stim cum sa Ma fac DJ [adica sa bag muzica, sa vb pe radio, etc... ]. Am nevoie de ajutorul vostru pls! Dau fundita
Are cineva o invitaţie pe iplay? Dau funda şi un cont de metin ro de level 25
Cum pot sa fac ca sa ruleze windows 7 pe 32 bit adica prin opengl? multumesc!
Vreau sa imi instalez microsoft oficce power point 2007 si nu stiu de pe ce site sa instalez.Ma puteti ajuta?:x
Hey Stie cineva de ce Puyol(de la Barcelona) nu a jucat in tur cu Shactior si nici in seara asta?
Cum ati comenta: "masca simbolizeaza libertate, asigura anonimatul individului "?
Daca ati fi presedintele tarii, ce schimbari ati face referitor la apa pe care o bem, mancarea pe care o mancam si aerul pe care il respiram? stiu ca suna mai ciudat intrebarea dar vreau sa vad parerea...? (mai mult)
Vreau sa imi strang bani pentru ca nu mai am, parinti imi dau 2 lei pe zi ca pachet de scoala si asa ii pot strange dar nu pot sa tin de ei imi vine sa ii cheltui ce sa fac?
Salut am nevoie de 2 referate orgent.va rog frumos! 1.Rolul nemetalelor in viata omului 2.Influenta produsilor de ardere asupra mediului, efectul de sera
Vreun convector mp3 in aac?
Am schimbat numele de prea multe ori pe facebook si s-a blocat. cum se deblocheaza? il mai pot schimba vreodata?
Hei buna TPU:* este un joc.in care doua persoane tin o ata ceva mai groasa unul intr-un capat si altul in celalalt capat. iar anumite persoane trebuie sa treaca pe sub ea lasandu-se pe spate.:). si tot...? (mai mult)
Cred ca am innebunit de tot.aseara la 0:05 m-am dus pana la baie :D.cand ma intorc, ma bag in pat si deschid televizorul.Se deschide si usa in acelasi moment si se aude clar "EEH!" :-ss.
Buna! Va plac desenele alea cu robotzi? =)) nou aparute pe youtube [10 episoade pana acum, cred] De ce da si de ce nu? =))
Hi TPU! Stie cineva cum asi putea pune o salvare la Gta IV? Am avut jocul terminat dar mi-am schimbat windowsul si cand sa pun salvarea nu o ia in considerare! Stie cineva cum asi putea face? Chiar...? (mai mult)
De ce poeziile se scriu mai mult despre mama si nu despre tata, as dori mai multe pareri! Dau funda! Doresc ca raspunsurile sa aiba un continut mai mare si amanuntit!
Mai exista serviciul email.ro sau personal.ro?
Azi m-am gandit sa fac un tutorial sa le arat mai multor persoane ca si id-ul de mess se poate sterge; ). Multe persoane cred ca nu se poate sterge un ID de Yahoo. Ba da, se poate si este chiar...? (mai mult)
am o problema cu pc'ul. deci. de ceva timp mi-a aparut in discul 'd' un folder nu numele "" 7caadedde3a66fdd62b2a6b90d "" si in el niste foldare tot de genul asta cu cifre si litere. azi am facut...? (mai mult)
IN legatura cu metin2.ro. la fms pot sa-i fac paguba medie mai mare? (ACUM E 8%) Daca da ...cum? si unde?
Buna am luat de la veterinar o solutie pentru gandaci vreau so folosesc in casa solutia se numeste ca-othrine sc 25 a mai folosit cineva? e buna? ma afecteaza daca stau in casa dupa ce il pulverizez? mai...? (mai mult)
Placa aceasta de baza Asus p5g tvm, suporta un procesor Intel E 3400?
Nu de mult timp mi-am facut server de metin2 privat. Merge sa intru in joc cu contul acela "rain", dar nu stiu cum sa creez o gazduire online. PS: Cine imi explica are funda si GM la mine pe server. PS2:...? (mai mult)
Placa aceasta de baza Asus p5g-tvm, suporta un procesor Intel E3400?
Cum pot adauga fundal la Sunphoto? Dar poze sau filmulete la Descriere album?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a