Cine imi da si mie hack de 4story? dau funta
Ce plug-in trebuie sa-mi instalez ca sa pot vedea scrisul? deoarece cand se incarca pagina nu imi spune ce trebuie. instalat.http://www.scribd.com/doc/31808831/Pronunţia-şi-punctuaţia-in-limba-romană...? (mai mult)
TPU de unde sa descarc nero gratis zi-mi si mie ca dau funda+vot
De ce cand imi rotesc mainile imi pusca umerii? simt ca is slabi...
TPU! Pe ce data se da proba sportiva la Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir"?
Cand trimiti cereri de prietenie pe FACEBOOK unora le apare asa:"Are you sure you know this user? If you send a request to a stranger, it will be considered spam and your friend request will be blocked...? (mai mult)
Cum iti poti face propriul site pe GRATIS (fara html sau chestii d'astea)? Funda:X
BUna Tpuu`! am o problema si sper ca ma puteti ajuta va rog`! cum descarc multi messu 10. eu am yahoo messenger 10 s cineva mi-a zis ca multi messu trebuia sa il descarc odata cu yahoo mess. este advarat?...? (mai mult)
Cum pun punctulete de acelea transparente coloare.in photoshop:D? funda si vot:*
Stiti site-uri cu avatare frumoase? Am tot cautat pe net si nu am gasit. Vreau si eu site-uri sau chiar avatare, plzzzzz
Cum pot sa trag CD`uri pe un laptop ACER? :-s fundita
Ce inseamna cuvintul FUNDA? imi spune si mie cineva? plz
Ghici-ti pe cat sunt eu nascuta! Indiciu: Sunt nascut intre Noiembrie si Februarie si ziua incepe cu 1. Dau funda.Numai un numar, altfel nu dau funda!
Stie cineva cum fac profil la yahoo messenger pls?:((:(( ca am cautat si nu gasesc... daca se poate cu instrunctiuni clare;)
Cam care ar fi preturile si pe ce perioada de timp (in euro) pentru ati face studiile la urmatoarele universitati: -Oxford -Harvard -Cambridge? P. S Daca mai stiti alte universitati cu un statut la...? (mai mult)
am un telefon lg kp502 si am abonament la cosmote...asa in fine sa trecem la subiect.nu stiu ce are cartela pentru ca de fiecare data cand o bag in telefon nu are semnal am bagat-o in alt telefon? (mai mult)
Bună. Vreau să mă îngraş şi eu... Am vreo 1.50 si 33 kilograme (sunt slabă) ( Sunt clasa a - 8 - a ) Ce metode care dau roade ştiţi, daca aţi incercat ceva si a mers spuneţi-mi şi? (mai mult)
Cum configurez Wi-Fi`ul de la Nokia C3? Am vazut ca el cauta retele si apoi trebuie introdusa o parola. De unde stiu eu care este acea parola pentru modem`ul de la mine de acasa? Dau funda >:D
Sall TPU Va rog ajutati-ma mi-am instalat un WindoWs xp si e in franceza in loc de Q iami face A In loc de A imi fqce cu in loc de m imi face, Si cand vreau sa schimb lb la tasta nu-mi...? (mai mult)
Salut am si eu o consola ps2 modata cred si vreo 30 cd luat de cineva poate sa-mi zica si mie cineva de ce nu mai merge?
cine ma poate ajuta in privinta jocului garshasp? l-am instalat, dar cand il deschid, ma arata intr-un peisaj montan, unde parca as fi inchis in ceva de sticla.nu reusec sa plec nicaieri.ma misc...? (mai mult)
De unde iau telefon psa in club penguin?
Salutare! Cum se pot baga in shop bilete de v2 (pe metin2ro)? Stiu ca se poate intr-un fel, am vazut eu. Funda
Buna TPU! am lectia soarele de vasile rebreanu si am la exercitii intrebarea: cu cine seamana soarele asa cum apare el peste camp? va rog despre cine este vorba ca nu prea inteleg...? (mai mult)
Cum pot afla codul pin si puk al unei cartele de telefon? Si nr de cartela unde se poate afla?
Ştiţi unde pot găsi poze ca astea? http://1.bp.blogspot.com/_A3FTiqUKuP8/S3hj380TmjI/AAAAAAAAGNk/TXaNjYXthRM/s400/boken02.jpg
Incerc sa deschid un fisier cu bsplayer si nu imi merge imi spune ca nu gaseste nu stiu ce codec.Folosesc bsplayer 2.57, va rog ajutati-ma, ce trebuie sa fac? dau fundita:*
Pe ce site pot sa imi pun visul si sa primesc explicatia direct de la un om? Dau funda
Daca demontez o imagine la daemoon tools mai merge jocul?
Unde gsesc proverbe despre apa?
Buna,. o intrebare pentru baieti, va place cum miroase apa de toaleta Jean Marc Tesoro... vreau sa iau cadou.si acesta e dintr'un set pe care l-am vazut impreuna cu body spray. Ce ziceti
Can va incepe vacanta de paste si cea de vara?
Cu ce program pot face o poza cam asa: http://www.fanpop.com/spots/justin-bieber/images/20801973/title/justin-screencap Daca stiti spuneti-mi si de unde sa-l iau.
Funda. Eu nu mai stiu ce e de facut. Totul imi merge prost, profii si-au pierdut increderea in mine si dirigul meu, care, de altfel, este cel mai cumsecade om pe care l-am intalnit vreodata, de asemenea.ma...? (mai mult)
Ce regulament trebuie sa respect pentru o viata sanatoasa? Ca sa fiu sanatoasa, frumoasa, slabuta...
Cum fac sa apara pe facebook-ul meu butonul imi place, ca la vedete?
Cat costa un telefon blackberry?:)
Am creat niste arene cu MTA si le-am bagat in filterscript.cand deschid serveru zice ca merg, dar in joc nu le vad.cine ma ajuta dau fundita?
am foarte mare nevoie de ajutor, caut o farmacie care sa vanda si produse homeopate la Iasi. Trebuie sa imi iau o reteta si caut ca o nebuna si nu gasesc, stie cineva unde in Iasi sau care din...? (mai mult)
am un telefon Sony Ericson W660i. Cand il aprind, se vede o lumina alba.si nimc mai mult.As vrea sa stiu ce i s`a intamplat. Multumesc >:D
Buna TPU :), am un telefon Sony Ericson W660i. Cand il aprind, el merge, dar nu are imagine, dedcat o lumina alba :|. Vreau sa stiu ce i s`a intamplat. Fundita si vott >:D
Cine are site-ul http://www.clopotel.ro, va rog sa ma ajutati, nu stiu cum sa-mi pun poza mea, acolo e cu o maimuta, imi trebuie rapid, va rog ajutati-ma!(dar vreau ca sa-mi explicati foarte...? (mai mult)
Cine este abonat la internetul savex, am inteles ca e bun...va rog raspuns. fundita
puteti sa imi spuneti daca pot muta pe facebook pozele din "fotografii de profil" in alt album?
Cand luam vacanta de Pasti? :D
Poate cineva sa imi zica toate minereurile din lume si sa imi zica ce inseamna fiecare? De ex. Minereu de cuart=Semnifica ca ai noroc.
Cum e corect? Pasti sau Paste? Motivati alegerea.
Salut:) De curand am reparat un Nokia E71, a fost dezlipit procesorul. Aveti idee cat timp mai ramane in viata dupa repararea lui? Mai merita sa il tin? A mai patit cineva?
Cum pot sa schimb numele unui album de pe facebook? Fundita :-* Dar vreau explicatii logice :)) Daca puteti poze pentru. ca nu ma prea descurc pe facebook:))... :-" Multumesc :)
Cum mai pun parola la calculator?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.