Sall all. cine poate sa ma ajute si pe mine? Cand vreau sa ma uit la un videoclip pe youtube merge vreo 10 sec si dupa se opreste si numai merge sa vad deloc. Asa face pe fiecare site cu videoclipuri....? (mai mult)
Hey! cum se pot elimina prieteni de pe TPU? multumes... ( fundita, normal )
Sall as vrea un program de cantat la taste nu stiu cum se numeste.
Http://www.youtube.com/watch?v=2dsFJ_tVIp8&feature=related Din ce tara e muzica. funda...
Cum po sa-mi schimb parola de la mess...foonda
Heiii TPU! :* am si eu o intrebare. deci sunt pe vodafone, pe abonament si am internet pe telefon.cum fac sa-l dezactivez? subliniez ca sunt pe abonament. dau funda :)
De unde pot downloada photoshop gratis?
Am incercat sa iau teme vista pentru xp cu tot cu task bar si celelalte dar cand mi-a cerut sa dau restart mi-a disparut deskopul si task bar. Ce sa fac? Dau funda! PS:NU doresc sa bag iar windowsul!...? (mai mult)
Am nevoie de o sceneta amuzanta pentru scoala(cam 6personaje) va rog dati-mi site-uri sau afisati sceneta aici:D:D:D...
Am pierduth cd`urile cu driver`ele de la Pc acelea cu sunteul si inca unul nu stiu pentru ce era... ce pot face? Cum fac rost de ele?
Care este cel mai bun antivirus? Adica unul care sa depisteze virusul, il omoara dar nu sterge programul sau fisierul?! Dau FUNDOI :D:P
In ce format poate fi transmis un document creat în Microsoft Word 2007 în vederea partajării lui?
Eu am tras cd cu poweriso dar nu stiu sa bag jocul respectiv cine poate sa ma informeze.jocurile trebuie downloadate? sunt jocuri speciale pentru ps2
Cum se poate debloca id-ul de mess daca a fost blocat si nu mai stiu intrebarile de securitate? e urgent
Salut am un iphone4 si am observat ca merge doar o boxa, si am vazut un video in care zicea ca merg amd2 boxe http://www.youtube.com/watch?v=cYyQgvgWYmQ, si culmea e ca mai am un prieten si lui tot 1...? (mai mult)
Stie cineva un paletar virtual de culori pentru vopsele?
daca pe placa mea de baza am chipset video incorporat Nvidia 256mb max shared... imi pot cumpara o placa video Ati Radeon, o sa functioneze sau numai cu nvidia?
CIne imi da si mie niste gadgeturi pentru windows xp? caut mult o chestie gen quick launch care sa imi apara pe desktop cu icoane mari etc etc. dau funda mare :D
Imi spuneti va rog un program de editat poze?
Unde se află Sala Sporturilor din Tg.Mureş unde se va ţine finala la baschet la cupă, mâine?
Designer sau Recuperator fizic? [ fizioterapeut]? care salariu e mai mare?
Cum se numeste piesa de la reclama orange cea lunga? Parca reclama era "today changes with Orange".
Prin ce se aseamana si prin ce se deosebesc campurile magnetice produse de curent electric liniar si de cel circular?
Cum imi fac un avatar cu numele meu? Am un nume mai complicat krytoss. Dau funda
Imi dati exemple de neo logisme din diferite limbi: franceza, italiana, germana, s. a., care sunt imprumutate si in limba romana?
Merge acest cs si in multiplayer.http://www.youtube.com/watch?v=GmgrdjAS5gQ&feature=player_embedded#at=81
DE unde pot descarca claw dau funda :):):):):):););)
Hey! Cum scap de spamul care imi apare pe blog, de exemplu cand dai click pe ceva se deschide si pagina bloginmoney.com? Stiu ca este de la template dar nu stiu ce sa sterg din el sau ce rand sa caut la...? (mai mult)
Am o imprimanta Lexmark E120 si nu stiu de ce nu imprima. Ledurile sunt ok, verzi, dar cand ii dau sa imi imprime imi palpaie alea verzi de cateva ori si nu imprima. Ce sa fac?(ale legatura cablul...? (mai mult)
Cum pot afla parola de la un id care nu o mai stiu? plzz!
Cum imi pot creea propriul site(fara html sau chestii de genu')? Funda:X
Ce este ovulatia?
Stiti vreun program in care poti introduce imagini si text pentru. un proiect? Va multumesc!
Aplicati jocuri ceva pentru Samsung Galaxy gt s5570? DAU FUNDA
Ajutoor ce s fac ca sa se pastreze florile cit mai mult timp fragede in vaza? funda!
Hey TPU:x Cine ma ajuta si pe mine sa fac un id?:o3.Stiu cum se face dar nu stiu ce are de nu merge:((. si-a bgata o colega internet si vrea sa isi faca id, dar nu stie, asa ca m`a rugat.Nu am putut...? (mai mult)
Cum pot creea un site pentru mobil? De exemplu cucurigu.ro
Ce parere aveti despre Acneol Prop? ati folosit?
Cum citesc mesajele. need help. dau funda. buzz me. alex_sv9@yahoo.com
Dati-mi si mie un site de unde pot creea un forum.Pleasse, Fundaa
Sal TPU:) Saptamana viitoare merg in excursie de 3 zile la slanic moldova Imi puteti spune si mie ceva despre ea.:) Sa imi dati si niste poze ca pe google am cautat si imi arata doar Biserici...? (mai mult)
Cat este 1 euro in lei?
Inaintea menstruatiei cu 3-4 zile vine o secretie transparenta?
E cartierul pantelimon atat de nasol pe cat se spune?
Ce sa fac sa vina menstruatia mai repede:((?
Este bunt telefonul Samsung M8910 PIXON12? astept opinii
Salut, imi poate spune cineva cine canta aceasta piesa, o ador,,, dati-mi un link unde pot sa-l gasesc. http://www.youtube.com/watch?v=0ZKkNYBv3FY pup dulce.
La ce jocuri va jucati?
Este adevarat ca daca iei anticonceptionale si fumezi, poti face infarct?
Am o problema cu folder acces pro 2. am blocat cu acest program un folder si am formatat compu ca s-a blocat si folderul a ramas inca blocat dupa formatare si acum nu mai pot sa il deblochez. ma poate ajuta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.