Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Sall TPU`! Am si eu nevoie de o licenta pentru Snagit.:) Care aveti programu` si licenta dati-mi. o si mie:)) Raapid` :-" Funda`:-*
Cam costa un cablu de date universal?
Raspuns urgent... Cand vreau sa-mi fac cont pe youtube imi cere nu stiu ce nr. de telefon, si ma enerveaza, altfel nu-mi pot face? Ca eu nu vreau sa-mi dau numarul de telefon :) Please raspuns!
Salutare din nou. Am pus la spalat niste adidasi din piele, care au niste dungulite din piele de culoare albastra. Problema e ca a iesit culoarea din dungulitele alea albastre si a intrat si in pielea...? (mai mult)
Buna TPU. Cum pot sa opresc AVG 2011? Mi-am luat un program si detecteaza ca are virusi si vreau pentru cateva minute sa'l lase si dupa aia sa'l activez iarasi.
Cum pot vedea ce voturi am(nefolostoare, inteligente, folositoareetc.), unde pot vedea?
La ce ora are loc concursul SMART franceza, de pe data de 04.04.2011? ( GALATI )
Am și eu o întrebare. Cum pot să-mi pun parolă la un singur fișier în laptop? Am windows 7 în engleză. Vă rog frumos, dau fundăă la cel sau cea care înțeleg cel mai bine și la ceilalți...? (mai mult)
Cum as putea face calculatorul sa mearga mai repede.Stiti vreun program care sa optimizeze viteza.Cand conectez pc ul la internet, inebuneste, toate programele isi cauta actualizari si daca dau...? (mai mult)
puteti sa imi spuneti unde pot sa merg ca sa repar un telefon nokia 5230? nu mai merge display-ul ca l-a scapat mama in ceashca de cafea si dupa aia l-a scos repede :)). o adresa, nr de tel :* plz,...? (mai mult)
cum pot sa fac bratari?
Care stiti cum sa aflati parola de la un id, adica mi-am uitat parola de la id sau nu mg imi da eroare dar eu o scriu bine, please me ajutati-ma, dau fundita :o3, :*.
Cum pot sa fac un folder vizibil dupa ce l-am facut invizibil?:d funda
Wordpress sau blogspot? Argumente. Dau funda :*
What? What? What?
Buna TPU. Am un LG GT 405 si mi-am luat un card de memorie de 4GB. De ceva timp nu mai vrea sa-l citeasca. Imi arata sus ca e in telefon, insa cand intru la memorie externa nu apare nimic. Nici in memoria...? (mai mult)
Incerc sa imi dezactivez contul de pe fb si imi apare: You are not permitted to do that.de ce?
Ajutorrrrr mi-am pus memory de la tel in pc si nu pot baga imagini ...imi zice cai protejat de scritura.nu stiu ce inseamna adica ce trebuie sa fac?
Stiti cand este ultimul episod din hannah montana forever? ma uit mereu pe disney chennel dar zice ca in curand va rog dau funda
Cum sterg un anunt anonim dupa anunturiimobiliare.ro
cine poate sa-mi sp si mie cum se sterg prietenii pe facebook?:-?
Cum ajung din Gara de Nord la Afi Palace Cotroceni? Adica pana unde iau metroul? Si apoi dupa ce cobor din metrou pe unde trebuie sa merg? Dau funda :)
Cum se" traduce "cota de la un meci de fotbal -pentru pariuri sportive?(exemplu 3, 50)
Astazi este o sarbatoare sau ceva de genul in franta? Daca este te rog spune-mi-o, si daca se poate si pe cea de maine si pe cea de ieri daca sunt. dau fundita :*
Cum îmi pot face un site gratis ca de ex. (www.fernando9torres.com)?
Intrebarea este pentru cei de la Liceul Economic,, Andrei Barseanu,, din Bv Pot intra cu media 6, 20? Daca nu, cu ce medie pot intra? Ete foarte important! Va rog!
Trist :-| si e bine ca multe femei sa vada asta http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/210123/Femeia-care-nu-si-mai-poate-inchide-ochii.html
Cum se schimba parola de messenger, stiu ca din mail dar nu mai retin unde anume trebuia sa intru
Saluta TPU.As vrea sa imi fac un card sa depun bani saptamanl dar nu stiu daca pot. Am 15 ani aproape 16. Vreau un card cu dobanda sau cum ii zice care se inmulteste sau ceva de genu...
Care e numar de tel la care votezi prin mesaj la romanii au talent? :)funda... app voi pe cine votati?
Pto sa va rog ceva? spuneti-mi si mie numele melodiilor care canta an aces clip? faccti o lista cu care le stiti va rog! http://romaniiautalent.protv.ro/video/valentin-paun.html
Deci caut disperata tricou cu trupa rock nickelback.Gasesc doar pe un site official nickelback, si costa cam mult.stiti cumva alte situri? unde pot gasi? :(.
Sall.Imi dati si mie un program cu care pot creea un personaj precum Broasca dilie (http://2.bp.blogspot.com/_ml1-Z3ZirRc/Sm3OtcjFJYI/AAAAAAAAAXo/fkuQ7P3F0X4/s400/broscuta.JPG)? Plsss... Dau funda;)
Am pliculete de la nescafe brasero cu caractere. exista concurs in aceasta perioada? unde pot trimite codurile?
Deci, cand inchid o fereastra de internat si o deschid inapoi imi arata ultimile tab-uri pe care am fost si nu le-am inchis. cum pot sa fac sa-mi deschida aceeasi pagina cand intru [google, fcebook.]? am...? (mai mult)
Mi-a expirat licenta antivirusului Nod32, stie careva cum pot sa o reactivez, parca era nevoie de un cod anume, nu mai retin exact si nici nu ma pricep la asta!
Cum credeti dietele au urmari grozave?, cu cite kilograme slabesti untro saptamaina sau doua?
Cum sa editez o poza sa pun fundalul negru si sa ma vad eu in poza pe fundal negru? in afara de photoshop pentru ca nu il am.
Cum pun un filmuet pe youtube? http://funny-aha-jokes-new.blogspot.com/
E bine daca am 42 kg si 1.52 m? Am 12 ani...
Ce pensiune cunoasteti in Maramures?
Cati kilometri sunt Constanta- Maramures? dar Maramures - Arad? Multumesc Anticipat.
Caut si eu un desen pe care nu l-am mai vazut de mult.de obicei era pe cartoon neetwork.era vorba despre un copil din lumea reala care a plecat de acasa pe ploaie cu bicicleta si ajunge intr-o biblioteca.acolo,...? (mai mult)
Cum pot pune ca imaginile sa se deschida in windows picture
Vreau un site (si o carte eventual) unde pot face chestionare pentru permis dar sa fie intrebarile actualizate
Salut, am doua boxe Radiotehnika s-30b de 30 W fiecare, vreau sa le montez la pc dar nu am nici un fel de cablu la ele, si nici nu stiu daca imi trebuie vreo statie sau ceva, le pot conecta direct la...? (mai mult)
Ce inseamna pocodot?:-? Am vazut de multe ori cuvantul asta in comentariile melodiilor de pe youtube. Funda celui mai detaliat raspuns!
Buna! As vrea si eu idei de jocuri ca sa ma pot juca cu prietena mea afara, adica nu gen :pitulusu`, sau gen. Vreau ceva care inca nu cunosc, ceva mai nou, vreau sa spun ca suntem decat 2. multumesc...? (mai mult)
Spuneti'mi dc fapt divers de ana blandiana este o opera epica
Ieri, 1 aprilie 2011, a avut loc prima semifinala a concursului Romanii au Talent. Daca sunteti amabili sa-mi spuneti cum gasesc pe internet un videoclip sau de unde as putea downloada Baletul lui Edi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!