Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
. 'When the teacher came into the classroom yesterday all the students (stand) up.' Aici ce timp de foloseste pentru stand? Raspuns corect va roog :o3
Buna din nou! :)) Am gasit ceva teme pe net dar nu stiu sa le instalez Am gasit si o aplicatie care contine multe teme pentru Xp [Style Xp] Dar nu am nici cea mai vaga idee in legatura cu instalarea...? (mai mult)
In situatia de fata sotul meu are de recuperat banii dreptul cuvenit pentru lichidare( a lucrat 4 ani la o intreprindere din Italia), avem un avocat italian dar din luna septembrie 2010 nu am primit nici...? (mai mult)
Puteti sa imi suneti si mie din ce film e poza, plss. Dau fudita promit.:X poza >-- http://postimage.org/image/11y7r0cjo/
Unde sunt centre de colectare a becurilor economice in Bucuresti(eventual sector 2 sau unde stiti)? Am cautat pe internet, teletext si nu am gasit.Am gasit pe un site dar scrie cate centre sunt si nu scrie...? (mai mult)
Puteti sa imi suneti si mie din ce film e poza, plss. Dau fudita promit.:D poza >-- http://postimage.org/image/11y7r0cjo/
Puteti sa imi suneti si mie din ce film e poza, plss. Dau fudita promit.:*:D poza --> http://postimage.org/image/11y7r0cjo/
Puteti sa imi suneti si mie din ce film e poza, plss. Dau fudita promit.:* poza --> http://postimage.org/image/11y7r0cjo/
Niste statusuri despre cs?:D. cele mai faine funda:X
Cum pot trimite e-mail cuiva, dar anonim? Adică să nu vadă de la cine îl primeşte. Fundiţă.
am si eu o problema. am un joc la care indeplinesc toate cerintele. dar cand vreeau sa ma joc imi merge in reluare. de ce? cine ma poate ajuta?
Hey TPU>:D< care imi da si mie cele mai misto statusuri de prietenie primeste Funda:X
Voi ce parere aveti despre apropierea lunii fata de pamant? Este ceva de rau?
Hie cine imi spune si mia cum poti sa zbori adica sa levitezi
Mai stie cineva un hack nou de conquiztador dar cu intrebarile noi de la conquiztador fiindca celalalte hack-uri contin intrebari vechi si numai sunt potrivite concluzie>nu va ma functiona hacku-ul plz...? (mai mult)
Calculatorul meu nu raspunde la unele comenzi, mentionez ca nu am antivirus. Si merge greu. care e cauza?
Buna dragii mei TPU. Am o rugaminte: Puteti sa-mi spuneti curiozitati despre primavara, diverse. Fratele meu are nevoie. E clasa 2-a. am cautat in google si nimic...multumesc anticipat
Am uploadat un videoclip de la Selena Gomez -Who say's doar ca am scris si versurile pe videoclip. dupa ce l-am uploadat doar eu il pot vedea si imi spune ceva de copyright ce pot sa fac?
Stie cineva un program de facut muzica pe calculator cu instrumente(chitara, tobe, clape)?
Imi puteti scrie o compunere cu tema: "Ce credem noi, delfinii, despre oameni(fiinte terestre, fara aripi etc.)?"
stie cineva cum pot filma un joc exemplu fifa cu movie maker.Va rog ajutati-ma!
Ce jocuri stil Metin2, 4Story si Perfect World mai stiti?:D Pentru cel mai frumos joc recomandat dau fundita :D si un vot.:D
Am o intrebare pentru. cei care detin Nokia X6. Am achizitionat de 3 saptamani unul si as vrea sa imi pun jocuri, si aplicatii pe el. Cand il conectez imi deschide o lista cu vreo 15 foldere, si in oricare...? (mai mult)
Dati-mi niste sfaturi cum sa nu pierd telefonul(sunt cam visator de felul meu) si pierd lucruri des...
Cum pot sa retin mai usor formulele chimice? mai ales valentele? va rog mult ajutati-ma ca avem un profesor de toata naspa
Cum s-ar putea crea unde electromagnetice avind un corp incarcat izolat? Dau funda+vot.
Ce inseamna abuz de putere? :D
Salut as putea comanda lucruri depe ToysRus?
Cine imi zice si mie niste jocuri gen simulator de masini sau chiar simplu cu masini? nu vreau jocuri prea pretentioase. Ceva pentru un procesor de 1.6ghz.
FUNDA pentru cine gaseste 2 citate din BALTAGUL care sa demonstreze ca naratorul este omniscient.
Ce program imi trebuie pentru a posta un videoclip pe youtube?
Buna, Stiu ca era un program care iti intorcea parola pe dos ca s-o poti afla. Imi spune si mie cineva numele programului? Funda normal!
Dati-mi va rog doua citate ale unor scriiori despre George Cosbuc. ~ funda :x
De unde pot face rost de urmatorul procesor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium® D or AMD Athlon 64 X2 3800+ urgent TPU dau Funda+ inteligent sau folositor la alegere; D Raspundeti repede va...? (mai mult)
imi puteti recomanda stiu eu, un program care sa detecteze daca vreun keylogger in PC? Funda
Hey! Trebuie sa fac un site in HTML si nu stiu nici unde trebuie sa intru pentru inceput. Am un manual de TIC, dar nu prea ma ajuta. Daca stiti, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine. :) Multumesc...? (mai mult)
Ceva nume misto pentru. facebook? :-s Fundaaaa :D
Buna TPU daca aveti un cont la mall world pe facebook care sa nu va mai trebuiasca la un nivel peste 20 va rog dati-mi-l mie FUNDA MARE
Sunt o persoana cu un copil minor, nu am nici un venit daca mi se acorda ajutor social si cat?
Cine imi explica cum aflu semnul diferentei : sin de pi/3 - sin de 5pi/4? chiar nu pricep... :(
Cum pot downloada un videoclip?!? Am incercat dar nu am gasit niciun site pe care sa downloadezi video doar melodia respectiva! Dau fundita la cel mai bun si util raspuns! VA pup si va multumesc mult de...? (mai mult)
Buna! As vrea si eu sa imi cumpar revista Cuirasatul Bismarck de la Deagostini. Aceasta se intinde pe 140 de numere timp de aproximativ 3 ani, daca de exemplu la numarul 66 editura hotaraste sa opreasca...? (mai mult)
Buna am o problema nu pot sa vad la messenger nici ce scriu eu nici ce imi trimit ceilalti. l am instalat de mia bine de 5 ori si alte versiune de mess dar degeaba. Ce as putea sa fac?
Buna TPU.Stiu ca exista Google Antena 3 etc. dar nu am inteles exact ce se intampla in Libia deci vreau o relatare mai pe scurt la ce se intampla acum. 1.De ce isi ataca Ghaddafi poporul? 2.De ce ii...? (mai mult)
Nu stiti de unde pot downloada un joc exact dar exact ca si Hero Rising din Aaron Stone? pentru ca Hero Rising nu pot sa il downloadez numai dupa ce termin toate misiunile de pe http://www.herorising.co.uk/...? (mai mult)
cum pot face pe hi5 profil cu poza mea cum intra candva sa fie profilul cu poza mea? dau funda:D!
Vreau pareri despre Samsung Wave ce nota i-ati da? mersi la toti.
Cum sa fac ca sa se largeasca incaltamintea mea de piele? E piele naturala. Am incercat deja cu apa fierbinte, putin s-a largit, dar inca nu e destul. Si ma tem sa mai incerc o data asa, ca imi pare...? (mai mult)
Buna alll :) mi-am dawnlodat un program pentru pc meu drag si am uitat sa setez ca nu vreau ca toolbarul de sus sa nu se activeze asa ca ...acum cand vreau sa intru in internet imi intra in o porcarie ? (mai mult)
Cum pot trimite e-mail cuiva, dar anonim? Adică să nu vadă de la cine îl primeşte.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!