Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
La ce foloseste "EXECUTE DISABLE BIT" si care este diferenta intre "disable/enable"?
Pe placa asta de baza http://www.dc-shop.ro/Placa-de-baza-ECS-MCP61M-M3-prod-2 4274.htm merge procesorul asta http://www.dc-shop.ro/AMD-AM3-Athlon-II-X2-260-ADX260OCG MBOX-prod-22799.htm ... dau funda ? (mai mult)
Cum pot afla parola de la un calculator? FUNDA
am o intrebare: -Cum se face tiramisu fiindca matusa mea a facut din piscoturi si nu stiu ce fel de crema a mai facut care era foarte dulce, iar eu vreau sa-i demonstrez ca nu asa se face. -Imi...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu o compunere despre prietenie (PRIETENIA ADEVARATA)?
V-ati uitat la "Romanii au talent"? In Timisoara, daca nu ma insel, era o fata plinutza care dansa din buric, nu era Mariana Burghelea, era o domnisoara imbracata in verde. Pe ce melodie dansa? O...? (mai mult)
Imi dati va rog un site de unde pot descarca smak down vs raw 2011 dau funtzita si vot
Care e mai bun Pinnacle Studio sau Sony Vegas? Raspunde doar cine a folosit ambele programe.Ms.
Ce credeti despre apropierea Lunii de Pamant?:-ss sunt adevarate zvonurile ca se vor produce cutremure?:-s mie cam frica de cutremure sa stiu la ce sa ma astept maine:X dau funda raspunsului cel mai concret?...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum sa sa scap de pistrui?:D funda
cand vreau sa intru pe hi5, facebook, etc.bag prima litera de la id dar nu-mi apare si trebuie sa. l scriu pe tot, nu stiu cum sa fac sa mearga, daca ma poate ajuta cineva (la laptop merge,? (mai mult)
Hey buna! Eu sunt la cex in Iasi, iar ora trecuta profu nea spus ca se va tine in alta parte centrul de excelenta.Imi puteti spune si mie unde se tine?
Top 15 House noi aparute!
Unde pot vedea protv online fundits`aa:d
Maine am examen la ecdl, modulul3, word, si am oarecum niste emotii. Nu sunt prea sigur daca o sa trec. Am fost si la cursuri da acolo ne dadea doar sa facem niste teste si nu zicea nimeni...? (mai mult)
Buna TPU.ro, am o intrebare.Parca era o poza : in ce luna esti nascut : am impuscat pe... in ce zi esti nascut : exemplu 11-un castron cu cereale culoarea bluzei de pe tine : alb - pentru ca asta sunt... cine? (mai mult)
Am laptop dell inspiron n5030 si nu gasesc driver de wireless:| Cine ma ajuta si pe mine dau funda garantat:*
Buna Am un miel nascut de 4 zile Incepe sa miroase cum il pot spala dus? cu sapun sau fara? si la ce temperatura? DAU FUNDITA
Hi TPU.am 17 ani si la vara as vrea sa plec la o matusa in franta.am nevoie de procura din partea ambilor parinti? daca nu pot face rost de semnatura din partea unui parinte, pot pleca?:-*
Ce inseamna rasist?
Cum este la electromecanica? greu.usor...pricepi repede?
Cum pot schimba limba in word 2003, adica alea de sus cu help, tools. ?
Cum pot lua poze de pe wwe.com? copy nu merge.plz ajutati-ma!
Buna Am un miel de 4 zile fatat Ii dau hrana cu o sticla cu biberon de 250 ml. Din cate in cate ore sa ii dau sa manance? DAU FUNDA
Cum fac ca pe profilul meu de hi5 sa apara o melodie/cand il vizualizeaza cineva sa se auda o melodie? fundits`a:X
Deci please Help! am rulat programul CHKDSK Utility, dupa ce scria pe internet, si inca nu so facut 59 percente si nu mai urca.Se poate sa se fi blocat? cum opresc CHKDSK Utility?
Unde gasesc si eu programe pentru modificat poze?:D funda :*
Am auzit ca poti pune buton de log in facebook pe siteu personal, Am incercat dar nu am reusit. Ma poate ajuta careva?
un mik sfat? deci... as vrea si eu sa stiu niste detalii despre ziua de maine cu lunaa... ce se va intampla?
Ce inseamna:If you send a CD, they listen to it
Cum se scrie Ainstain care este tot numele si cand s-a nascut
Cum pot trimite un e-mail?
Cat la suta va place sportul?
Dau Fundita Un miel de 4 zile. Cat lapte mananca odata?(litri)
Cat dureaza aproximativ un zor de la bucuresti pana la elvetia? funda`!
:))Deci, am luat cartela frog.am activat optiunea aia cu 6 euro care iti da detoate... apoi am primit un mesaj sa raspund pentru activare serviciului web and walk...am confirmat apoi am primit mai multe? (mai mult)
Este bun samsung star white?
Am nevoie de numarul de telefon al garii Titu.
Mi-am instalat windows 7 si am o nelamurire:cand intru pe internet imi apare imaginea mai mica (este un spatiu in stanga si in dreapta), nu stiu cum sa. l fac sa-mi apara pe tot monitoru(ca la XP asa aveam)...Multumesc!? (mai mult)
Oare vom murii maine:))?
Salut puteti sa-mi spuneti.Cam cit ar costa un ecran de la telefon mobil.De la nokia n73.
In ce progam vedeti filmele?:| Am incercat in BS.Player si imi apare: "Codec is missing" apoi am incercat in VLC. Player si mi-a spus la fel. Ce sa fac? Stiti alte progame bune?
Vreau sa'mi comand de pe net un pachet de carti bicycle de pe e-magie.ro si vroiam sa stiu daca sunt care si'au mai luat si cel mai important cum se face plata? Pt pachetul de carti mai platesc o taxa de...? (mai mult)
Cum ma pun owner pe xat daca am formatat PC :| ca, cand intru nu ma pune dau FUNDA
Este cineva din Rosiori De Vede?:o3 Imi spune careva care scoala din rosiori (fete)au avut meci astaaaazi va rog?:x FUNDA+VOT!
Va rog ajutati-ma! Am un catel de curte si are capuse, cand zic capuse ma refer la peste 50-100... mici sau mari, Deci va rog, un tratament ceva, as fii interesat de un tratament naturist, ca nu am? (mai mult)
Cum fac sa mearga metin 2! cand incep sa instales mi se blocheaza imi spuneti ce are
Ce imi puteti spune despre Samsung Star? este bun? eu vreau sa-mi iau si nu sunt sigura.alte modele mai bune de tel stiti pana in 5 milioane?
Referitor la BCU (Biblioteca Centrala Universitara - Bucuresti), care este sala SM? Cota unei carti este : 62/A58.SM, si as vrea sa stiu unde se gaseste cartea respectiva, respectiv unde este Sala M...? (mai mult)
Cum pot castiga bani in clasa a 9a din matematica informatica sau diverse activitati usoare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!