Un site ceva unde gasesc multe informatii si legende despre Nephilim si Armaggedon lupta de la sfarsitul lumii?
Care este mai eficient, Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Google Chrome?
Intr-o convorbire pe mess cine face primul pas fata sau baiatul? urgent! va rog! funda+vot!
Ma poate ajuta cineva Va Rog! Am un p. C. i-am luat un hard Disk tip vechi adica cu mufa lata l-am pus sa deschis windows o data dar ce-l ce mi la da a zis ca e farmat windowsu si sa-l instalez...? (mai mult)
Vreau si eu adrese TV romanesti pentru sopcast! cele mai multe au funda si vot:X
Salutare, detin ocamera sony dcr-hc37 (filmeaza oarecum pe casete) nici nu stiu daca are slot de card (tin sa cred ca nu are, ca l-am cautat) si vreau sa stiu cum pot pune filmarile pe calculator, am...? (mai mult)
Ce sa fac sa imi apara imaginea pe youtube se aude doar sunetul.Am instalat flash player-ul si tot nu se vede si am nevoie urgent sa iau niste ex de aerobica din clipuri, help!
Cine imi poate face si mie jocurile astea adica cine poate sa mi le downloadeze GameHouse Games Collection 2005.12 (150 Games) si sa mi le dea la id gabita_iordache007
Cine stie niste statusuri pentru ochii albastrii?
Cam cat credeti ca ar costa un sprei de vopsit fier?
Deci am 2 boxe si 1 de bass, 4 tv-uri in apartament atunci cand baraie boxa se blocheaza, intrrupe, tremura, marge sacadat imaginea la tv-uri . Ceva ajutor? [Funda]
Http://www.facebook.com/photo.php?fbid=124517370928229& set=a.124067620973204.10105.124055654307734& theater Cu ce program pot sa modific si eu o poza ca poza de mai sus. Dati link si daca puteti sa imi...? (mai mult)
De unde pot descarca aceste jocuri sau cine mi le poate da GameHouse Games Collection 2005.12 (150 Games)?
Cum se numeste floarea aceia care "plange"? cumva cala? nu mai tin minte... va roog dau fundita;;)
Din cate stiam eu puteai sa descarci videoclipuri de pe youtube. Mi-am facut cont dar nu gasesc optiunea asta. Mi-ati putea va rog explica cum se face? Multumesc mult. Funda.
Cum resetez barnbuddy pe hi5?
Cum pot sa gasesc pe cineva, dupa numele de familie, fosta adresa, Liceul in care a invatat, blogul, canalul youtube si aspectul fizic? La cine sa apelez, pentru a o gasi? Nu am mai vazut-o de cativa...? (mai mult)
Sall am si eu o problema : cum pot rezolva calculul asta?: (x-3)^2-(x+1)^2
Cum pot pune smile pe TPU? fundita/*
Am dat orasul vineri si am fost respins! Cum fac sa mai dau inca odata? Pot sa dau sala din nou Luni acum? mersi
Unde pot gasi imagini cu diferite emotii pe care scrie ce fel de emotie este prezentata?
Vreau si eu situri de avatare dau fuda.
De ce fuge imaginea de la televizorul meu?
Cum fac rost de facebook coins pe gratis?
Unde pot gasi varianta full a acestei melodii:D? http://www.youtube.com/watch?v=McQOBntz6Pc
Cum fac sa sterg tot ce am in PC (sa il formatez) fiti foarte expliciti va rog :)
Ce film de actiune-comedie va placut?
Http://koncurs.in/concurent-elvisee.html
vreau si eu sa stiu cum folosesc sopcast.detaliat:). nu gasesc posturile care ma intereseaza.de ex. digi tv cum il pot gasi cu sopcast si sa vad live meciurile:)multumesc anticipat dau funda:*...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot gasi papucii Kangoo Jumps?
Pentru cei din Constanta care merg la Lumina English? Care este faza cu " tipul lucrari ( A sau B) scrie in regulament. Cum adica? La ce se refera?
De ca la mine nu merge UsB(cablu de date) apare la un moment date partitia Ftrb sa am Cd gol
Sal era la romani au talent o melodie de fundal dupa ce au cantat o orchstra de copii ceva lautaresc
Stiti cumva cand se va termina romanii au talent?
As vrea o recomandare de email extractor foarte bun si free stiu ca suna cam pretentios sau o varianta trial dar care sa functioneze cu adevarat. Dau funda pentru cea mai buna recomandare.
Cand vine Romanii au talent si in vs (vaslui)?
Cica se vor inversa poli din cauza luni ma rog nu prea cred da care e diferenta? Ce mie Sud ce mie Nord si care e faza daca S devine N si N devine S nu pot sa inteleg
Sal, la wow cand ma loghez imi scrie handshaking, ce inseamna? si nu pot intra in joc, dau funda
Era in Fenomene Stranii un episod de 3 adolescenti sau dus in cimitir sa se urce pe un cavou... unu dintre ei cauta ceva pe un site nu mai stiu cuum se numea, parca expanted resources sau eva de genu,? (mai mult)
e urgent.Deci messengerul meu nu mai merge ca lumea.Nu vad ce scriu eu si nici ce scrie alta persoana, si atunci cand imi inregistrez un nou messenger se intampla la fel. Ce sa fac:((, fundita...? (mai mult)
Doamna profesoara de limba romana ne pune sa facem prezentari la filme, adica sa le povestim.Intrebarea este : de ce ne pune sa facem asa ceva? nu are televizor acasa?:))
Unde pot gasi drivere-le de pentru tot pentru laptop asus k50i?
as dori si eu niste melodii pe care se poate dansa breack`dance.
Stiu ca este o intrebare... avand in vedere ca toti stiu dar, ce este acela photoshop:">:))?
Oriflame:vreau sa ma inscriu dar inainte de asta vreau sa stiu cate ceva am citit conditiile dar sunt intrebari la care nu le gasesc raspunsul in conditiile astea. 1. Pot sa pun comanda sambata sau duminica?(tinand...? (mai mult)
Deci...Cum scap de interfata la windows am luat o interfata windows 7 o tema de fapt pentru xp si cum sa scap de i-a fara reformatare!
Puteti sa imi spuneti si mie din ce film este poza. PLS. Dau fundita promit. :* http://postimage.org/image/8f3747l0/
Imi puteti da va rog o lista cu animale ca si leul sau tirgul sau jaguar sau asa ceva? va rog. multumesc
Cum as putea sa imi fac bretonul asimetric(filat intr-o parte)deci imi este facut intr-o parte, vreau doar sa-l mai scurtez, va rog sa-mi explicati cum fac.Nu vreau sa-mi iasa rau...nu-mi dati video? (mai mult)
Dati-mi un hack club penguin de membership
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!