Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Unde intru pe imvu la poze? ca nu le mai gasesc :((
in ce zi si la ce ora este " Romanii au Talent?
Salutare, vreau sa stiu si eu niste cluburi de fotbal din bucuresti... dar nu Steaua, Dinamo, Rapid altele si daca puteti sa-mi lasati si niste detalii despre aceste cluburi, ma refer la cluburi la? (mai mult)
Cu ce pot sa ma dau pe fata ca sa imi dispara cosurile? Cum ar fi lamaia... Fundita celor mai bune raspunsuri!
conteaza ce nivel de competenta ei la lb.straina pentru admiterea la facultate? eu as vrea la psihologie ( titu maiorescu). help me!
Stie cineva care a fost cea mai mica medie de admitere la titu maiorescu - psihologie in 2010?
Readbud este un site corect? daca da, cum pot primi banii?
Daca am 4gb ram si vreau sa-mi pun windows 7 versiunea 32 bit o sa-mi arata 3gb doar sau 3, 7, 3, 5...
Deci am luat un joc si imi da eroare pentru ca zice ca e nevoie de mss32. dll in computer.AM luat mss23. dll dar nu stiu unde trebuie bagat. voi stiti?
Salut va rog sa imi dati un cont club penguin cu membership va rog
Cum sa imi fac un blog gratuit? Id meu :alexandra_ingerashul_emo@yahoo.com dau accept pup
Va rog sa-mi spuneti de pe ce sait iti da toate driverele stiam un sait francez care iti scaneaza calcultorul online va rog frumos daca il stiti sa mi-l dati si mie
Cum pot sa imi fac un site ?
Stiti cumva daca se gasesc facturile la eon energie online?
Ajung la concluzia ca pe site-ul acesta sunt numai persoane neserioase care nu-ti pot fi de folos. Am pus si eu o intrebare, de ce mi s-a raportat? Aveam o nelamurire. Sincer nu va inteleg oamenilor. Intrebarea...? (mai mult)
Buna TPU Stie cineva ce se intampla? Adica nu mi se vede avatarul decat la anumite persoane si din lista de messenger nu vad avatarul decat la maxim 5 persoane. :-? Help :-*
Hey, Lockerz este un fake? A'ti castigat vreodata ceva la el?
Cine stie un video de pe youtube cu o femeia care iese din masina si ramanea goala femeia era batrana dau fundita
Cum fac uni care pun de un site in scris. Exemplu: Click aici pentru a descarca counter-strike. Aici este subliniat si daca dau click ma duce pe o pagina de net. Ajuta-ma va rog dau funda
Dati'mi un exemplu de personaj secundar si de unul episodic din lectura "Fram, ursul polar".
Dau funda! Dati-mi un link, in care sa vad subiectele de anul trecut la Media Kinder. Ms!:X
Poate cineva să facă rost de un serial pentru Corel.PaintShop.Photo.Pro.X3.v13.00?
Sall.Cine ma poate ajuta? Ash vrea sa stiu daca exista vreun site unde sa-ti incarci poza si sa probezi mai multe genuri de coafuri, sa vezi cu care ti-ar sta mai bine. Sper ca m-am exprimat destul de...? (mai mult)
Salutare tuturor. Stie cineva unde gasesc si eu un tabel cu termenele de valabilitate a produselor lactate? Multumesc.
Stiti vreun program care daca il pui in bar absolut orice tasta apesi sa iti memoreze si sa vezi dupa aia tastele apasate? va rooog am mare nevoie dau funda si puncte si va ramane si respectu meu caci...? (mai mult)
Poate sa-mi spuna si mie cineva pe unde este Romexpo?
Am o intrebare cine are un metin2 privat adica creat de el sa-mi zica si mie as vrea sa imi dea id lui
Imi da careva plizzz siteul de unde descarc smack down vs raw 2010 sau 2011 pc? dar fara cd sau dvd dau funtzita si vot
Cum trimit un mesaj la toata lista de yahoo messenger? Raspunsul cel mai bun primeste funda.
Care imi face id? dau funda sa imi trimiteti un emsaj p. v(apoi imi schimb eu parola)dau funda 1
De unde pot sa descarc dirt 2! sau cum sa rezolv problema dela el imi apare ceva cu openal32. dll l-am luat dp net si imi da o alta eroare imi apare cu ceva despre points si alSource3i... funda!
Va plac RObotzi? [ cei de pe youtube, cu Mo si F. o. C. a]
Stiti site-uri gen :www.noifetele.ro ?
Cum se sterge o intrebare pe tpu?
URGENTTT! sall TPU.Am dowloadat un film 3d dupa net si nu merge sa-l vad imi spune ca imi trebuie un codec sa-l vad.Stiti ce trebuie sa fac? Filmul nu e bun? Daca il fac pe cd si il vad la dvd merge? va...? (mai mult)
Am o propozitie care suna asa: "Este de prisos..." Trebuie sa-l analizez pe "este de prisos" si am inceput asa pred.nominal exp prin vb cpulativ mod ind timp prez etc etc + numele pred exp prin? (mai mult)
Mi-am achizitonat un webcam Ysuns dar din pacate am pierdut cd de instalare.Ma poate ajuta cineva sa gasesc un site cu driver sau ceva asemanator? Multumesc
Heii.:) Vreau si eu o compunere cu titlul "Un vis implinit" m`am gandit la ceva :-? Despre copilariee 8-> ce mi-am dorit din copilariee; ; ) si prin munca mi s`a implinit visul :o3 sau nu stiu :-?...? (mai mult)
Cine imi poate da primul raspunsul la aceasta intrebare are funda: Nu stiti cati km sunt de la Turda la Toplita? Sau cat s-ar putea sa dureze drumul?:). PLeasee:)
Stie cineva un site pe care sa vad toate emisiunile de televiziune, dar pe browser Opera nu pe Internet Explorer?!
FUNDA! si raman datoare. vreau sa stiu ce intelegeti prin miximul ``sa se faca dreptate, de`ar fi sa piara lumea ``(fiat justita, et pereat mundus). aproximativ 10 randuri.multumesc multt:*
Stau acasa si nu fac nimic, iar facultatea; nu ma incanta sa cheltui bani si dupa sa nu ma aleg cu un loc de munca. As vrea sa fac niste cursuri de calificare ca electrician. Credeti ca e o idee buna?...? (mai mult)
Vreau sa imi fac o prietena si nu gasesc, toate fetele sa apeleze la mine, am 14 ani, cine e din suceava sau radauti?
Am si eu o intrebare la gta san andreas! Cum fac sa nu mai cad de pe motocicleta nici o data ca am vazut pe unu care facea asta si vreau si eu sa stiu cum sa fac!
Imi spuneti plizzz ninste melodii in limba engleza rep sau rock? dau funtzita
Http://romaniiautalent.protv.ro/video/veveritele-vesele.html cum se numeste ultima melodie si prima
Unde gasesc poze dragute, colorate? FUNDITA!
am un laptop benq a53 si am nevoie de drivere compatibile cu windows xp! cele originale nu se instaleaza doar la windows 7 si la vista. dau funda celui care imi da un raspun util;).
Cum anulez o comanda de pe grupulcorint.ro?
Imi poate spune si mie cineva cum pot face pentru a recupera mesajele pe care le-am sters din telegonul mobil? Am o colega care stie cum dar nu vrei sa imi zica mi-a zis decat ca iti trebuie seria telefonului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput