Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
De cateva zile mi se misca pc-ul foarte foarte greu... :| imi puteti da un antivirus ceva, bun si sa imi ziceti si cum sa il folosesc...sau ce sa fac.
Stie careva daca freejack parkour se poate juca fara internet?
Care versiune de Windows 7 Professional sau Ultimate
Buna ce faci cu punctele pe TPU? dar cu raspunsul castigator?
Dece nu pot Rula Filme videoclip-uri se aude doar sunetu dar nu reda imaginea, pe placa Onboard? ajutati-ma pls
Primeşti: 65 Mamudele pe SMS Trimite doar: BIG 5692434 la numărul: 1395 Ai grijă de spaţiul dintre BIG şi 5692434!
Am un Sony Ericsson S302 si dintr-o data imi pare pe ecran : Eroare hardware.Eroare majora. Ce sa fac? Se poate repara? A mai intalnit cineva o astfel de problema?
Cum fac sa pun icoanele de la programe si de la jocuri de pe desktop sa le mut unde vreau eu pe desktop nu sa se puna automat in continuare! :x FUNDA
Cine imi spune de unde i-au steam gratis si cs soucer cu steam?
Hei TPU, poate cineva sa imi spuna 5 lucrruri pe care daca nu le-ai facut in viata nu esti om!
Care este motivul pentru care calculatorul meu a ars 2 hdd-uri [ harduri ] de 250 si 160? hardul de 250 a mers perfect, dar in urma unui virus care imi reseta calculatorul automat l-am scos si l-am bagat...? (mai mult)
De ce acte am nevoie pentru. a-mi muta alocaţia pe card?
Dati-mi iduri de mess plz
Buna TPU. Cum pot sa fac pe un Site sa imi fac o subcategorie de Dedicatii? E pentru radio, si am nevoie sa fac o Subcategorie unde sa poata alti Vizitatori sa dea Dedicatii... Dau Fundita!
Vand combina sony mhc-rg 270. nu a fost folosita mult, pret 550 lei, valabil pentru cei din arad, ma puteti contacta la id cosmin_uta95 si vorbim mai multe.
Imi dati si mie niste statusuri gen asta: Ma iubesti? Eu nu. Ma pocnesti? Te pocnesc. Ma barfesti? N`ai decat. te-am insultat? Foarte bine, meritai. Copilaroasa? DA pentru ca asa vreau. Rea? Cu...? (mai mult)
Care este cea mai simpla metoda de a kistiga bani pe net (sunt inca minor)?
dati-mi si mie TOATE formulele chimice gen NaNO3 = azotat de sodiu; H2O = apa etc... Cine imi da primul toate formulele primul primeste funda!
Spuneti-mi si mie un cuvant care se incepe cu NT, MP, NG
Cine are cel mai mare punctaj din useri TPU?
Ce parere aveti despre situatia noastra(din punct de vedere intelectual si material)?
Nu mi se vad avatarele in lista de vreo 2 saptamani... Se vad asa rar vreo 2, 3 avatare in rest nimic doar smileuri si nimic mai mult... si nu vad ca se remediaza ceva. Pareri ceva [ Funda;) ]
Am visat ca ma pieptanam...si imi cadea mult par. apoi se facea ca aveam in baie pe masina de spalat niste par tuns asa scurt. stie cineva ce inseamna? funda:*
La Orange inainte era o oferta : comunicare nelimitata cu 3 prieteni cu 2, 99 euro. Acum nu mai e. Dar daca am in cont 3 euro intru pe *100# -> Contul meu -> 3.Numere favorite ->2. Apeluri nelimitate cu...? (mai mult)
Sal, cum pot sa vad cand cineva a intrat ultima oara pe yahoo? dau funda
Caut hero rising dau funda si vot
Cum se transforma cm2 in dm2? urgent!
Cum stiu daca mi-a sosit coletul la posta? fundita...
am si eu o problema si va rog sa ma ajutati. mi-am reinstalat pc-ul si dupa ce am terminat imi merge in reluare>>>>>>>de exemplu cand mut o fereastra cu mouse-ul sau cand sunt pe net si dau in jos? (mai mult)
Vi s-a intamplat sa nu puteti vedea pozele de la avatar ale persoanelor din lista? eu de cateva zile nu le pot vedea pe nici unele am incercat de toate nu inteleg e de la ei sau am eu probleme cu messu?...? (mai mult)
Sa votam! Suntem useri pe TPU [tpti pentru unu] si nu ne plac reclamele! Daca strangem 70 de voturi, sunteti de acord sa le scoateti? Alegeti : 1. SA RAMANA RECLAMELE 2. SA NU RAMANA RECLAMELE Exemplu: Xulescu:...? (mai mult)
Dece este invadat TPU cu reclame? Funda~~
Sunt un mare fan Bakugan. Imi spuneti va rog un site unde pot gasi Bakugani de cumparat?
Cum ajung la casa presei? stiu ca merge 41. dar... dupa ce cobor in ce parte o iau? mersi
Cine stie un centru de copiere ieftin si bun in Constanta? am de listat 500 pagini. merci
Buna TPU cand se ia vacanta de pasti? fundita
Cine imi da si mie rezumatul textului Toma Alimos.Este opera populara.Sa fie rezumat, nu descriere sau altceva.Va rog frumos sa nu faceti copy-paste de pe net, nu e bun cel de pe net. Urgent!...? (mai mult)
Deci mi-am pus o prefata cum fac sa revin din nou la xp meu am dezinstalato dar mi-a ramas ceva din ea!?
Ce se poate face daca la imprimanta canon pixma MP250 apare eroare p08?
Salut.Joc FIFA 2010 cu rezolutia 1280x960x32, se vede foarte bine grafica dar merge cam prost jocul.Inainte jucam cu rezolutia 800x600x32, jocul mergea bine dar grafica nu se vedea la fel de frumos.Prefer...? (mai mult)
1.Cum trebuie sa privim la monitor? a)din stinga la dreapta b)de jos in sus c)de sus in jos d)de la dreapta la sitnga 2.Cit de frecvent e necesar de facut intrerupere in timpul lucrului intens la computator? a)nu...? (mai mult)
Daca perioada de dupa razboi s-a numit perioada postbelica si cea de dinainte perioada antebelica, cum s-a numit perioada din timpul razboiului?
Buna TPU. Am instalat acum google chrome dar este in romana.Are cineva idee cum pot sa il setez pe limba engleza? sau sa il downloadez in limba engleza? Multumesc
Cum pot sa-mi fac un usb boot pentru windows 7
Daca detine cineva un logitech z2300 sa dea add la id asta.ionutz_2009_24.plzz.
Raspuns anonim: raspuns ales Ai probleme la textura hartii, daca stii engleza te poti descurca cu tutorialul urmator, daca nu va trebui sa-mi dai un raspuns ca te ajut cu traducere cu tot:) http://www.slackiller.com/tommy14/errors.htm#badsurface...? (mai mult)
Cineva link Exchange? http://desene-vechi.blogspot.com/
Mai caut parteneri pentru site-ul www.24monden.net Cine doreste sa scrie articole pe site sa ma contacteze la adresa de messenger: mondene.stiri@yahoo.com
De unde pot lua keylogger fara sa imi ceara user, sau si cu usser dar ziceti-mi cum sa il fac sa mearga...for free! FUNDA
Cine joaca ourword ...cate gems primesc daca bag un cod deala. pup dau recompensa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.