Hey! dupa cum stiti am avut de facut o macheta la fizica. Am ales un vulcan. Trebuie sa il si prezint asa ca mi-am notat pe o hartie tot felul: ce materiale am folosit pentru al realiza, ce greutati am...? (mai mult)
Cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=wFPuVrT5zLY&feature=related
am o prblema grava. asa, am fost in weekend cu fam mea la munte si alta fam. a doua zi am fost la patinoar si acolo cam dupa o jum de ora. si din greseala am cazut jos s-a auzit un telefon care...? (mai mult)
Sal TPU am o placa de sunet si nu pot sa descarc dp nt draivaru stiti alta metoda? pls
Buna cine are gta 3mar putea ajuta cu ceva. La o misiune dupa ce o duc pe Maria acolo cu barca (fac A) trebuie sa ma duc inapoi de unde am venit si trebuie sa ajung la clubu ala, iar pana ajung...? (mai mult)
Am facut un montaj din poze cu programul PhotoScape dar nu stiu cum sa adaug o melodie la el. Ofer fundita celui mai clar si exact raspuns.
Cine stie ce program trebuie ca sa vad online posturi tv?
Ce inseana cand un baiat vine si iti zice ca rochia ta(adica a mea) este oribila?
am si eu o intrebare:am o nokie si cind intru in music player ap se stinge si se aprinde iar(se restarteaza asa sa zic)...sau face aceasta problema si cind ma suna cineva...de la ce poate fi?? (mai mult)
Uite mi-am instalat WINDOWS ca aveam foarte multi virusi si acum nu mai am asa de multa viteza la internet inainte prindeam la download 6 mega si ii prindeam destul de repede si acum prind doar pana la...? (mai mult)
Ma puteti ajuta am primit ban pe mini chat dar zice ca trebuie sa ma loghez pentru a avea acces si daca nu pot cat timp tine ban daca este pentru o limita de timp? ca s-a pus cineva cu numele meu si m-a...? (mai mult)
am o intrebare despre siteul asta.Cand un user pune o intrebare pe TPU la sfarsit/inceput zice dau fundita. Ce este fundita si la ce ne ajuta? Multumesc anticipat.
Cine stie un program pentru a face un videoclip cu muzica, adica sa mai modific -mai adaug lumina -adaug efecte -ca sa scriu ca un in partea stanga, dreapta dau funda
Cum sa fac un servar de Catar-Strike1.6 normal pe net? va rog cine ma ajuta?
Aveti hack asta de care vorbeste pe forum http://www.unfair-gamers.com/forum/showthread.php?tid=9979&page=8?
Cine stie ce inaltime avea taylor lautner la 14 ani?
Cine stie vreun hack de venit mobi langa mine fara sa mai ma duc sa ii atac...ca am vazut ca il au multi pe metin si e tare... dar nu il dau sunt zgarciti, uitati un sait vorbeste cineva de hack moob http://www.unfair-gamers.com/forum/showthread.php?tid=9979&? (mai mult)
Spuneti-mi site-uri de trucat (modificat) poze! Plz!
Stie cineva o metoda sau o substanta prin care se pot indeparta petele de lipici de pe materiale textile?
Ati folosit capsulele din otet de mere? am auzit ca slabeste, slabesti cat vrei are acelasi efect ca otetu de mere insasi numai ca nu face acit la stomac chiar o fi asa bun in slabire?
Am deschis din nou acest subiect deoarece nu am primit raspunsuri care sa ma lamureasca cum se rezolv problema. Cand instalez Windows 7 se blocheaza la "completing installation" si asa ramane 2...? (mai mult)
Asi vrea sa joc Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate dar nu stiu de unde sa-l iau si sa si mearga. am Neverwinter Nights 2 si 2 ex pack originale care de le joc pe italiana ca nu stiu engleza. fratemiu...? (mai mult)
Va rog. am un telefon fix de la upc. model 300 si nu stiu sa umblu pe el. cine stie. va rog:( nu imi mai arata ce nr de tel ma suna. Urgent
Astazi pe facebook am trimis foarte multe cereri de prietenie la diverse persoane din orasul meu si la un momet dat mi-a aparut asta: Stop! Prezinți un comportament care poate fi considerat enervant...? (mai mult)
Hei :-h, am o problema...:| cum sterg intrebarile favorite de care nu mai am nevoie de pe TPU? Sau nu le pot sterge :-?
Help! cind pun eu intrebari pe TPU pot sa le pun, dar cind vreau sa raspund nu pot scrie sa confirm adresa de mail ce va de acest tip =(
Care joaca IMVU sa-mi faca si mie un outfit va rog si care e cel mai frumos are funda plz doar lasati linkurile
Care e codul bonus la farmerama?
Cam cat costa lg cookie fresh? dau fundita :D
Deci e vorba de capsulele din otet de mere, sunt bune la ceva? voi ati luat cat ati slabit in cat timp?
Salutare... pot sa instalex win xp de pe un hdd extern pe un laptop? nu imi merge cd-rom-ul la laptop si cu stick-ul mergea daca puteams a bootez de pe usb. dar nu imi merge am laptop mai vechi cred.sa? (mai mult)
Salutare pot sa instalex win xp de pe un hdd extern pe un laptop? nu imi merge cd-rom-ul la laptop si cu stick-ul mergea daca puteams a bootez de pe usb dar nu imi merge am laptop mai vechi cred sa nu stiu...? (mai mult)
Sall.Cine poate sa-mi dea un test de psihologie de evaluare a caracterului si raspunsurile la el? Va rog dau funda
Stie cineva cum pot numerota paginile in word 2003 cu numarul care il vreau eu? Fara sa mi le puna in ordine(1, 2, 3)! Fundita! :X
|funda|Cum fac sa bag csu' pe steam. steam nu am instalat, dar am counter strike. Cine ma poate ajuta sa imi bag csu' pe steam?!
Cum pun animatii la scris si la poze pe powerpoint 2007? Va rog sa ma ajutati
|funda| Care imi poate da niste servere de hNs pe CS si sa specifice si daca se poate utiliza scripturi de strafe... tot odata as avea nevoie si de niste scripturi de strafe sau orice scripturi de hNs nedetectabile. Multumesc? (mai mult)
Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc informatie despre " trecerea de la parlamentul englez la parlamentul international "? va rog mult... mersi mersi
Cum pot sa fac sa nu mai imi apara mailul pe facebook
Ce pot manca pentru imi creste hemoglobina si trambocitele? astept un raspuns rapid va rog :*:*:*:
Dau funda:) cum aflu cat credit am pe cartele cosmote
Salut am si eu o intrebare. mi-am cumparat un laptop hp G62 am dat pe el 30 mil si a avut sistemu de operare windows 7 si acum doresc sa pun pe el windows xp am incercat dar nu merge de ce nu pot instala...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma cum se scrie2239 in cifre romane
am si eu o intrebare:de unde pot sa downloadez programa gadgets original install pentru windows 7? caci am sterso din pc si acum imi trebuie numaidecit... funda...
TPU!♥. I-mi spuneti si mie ce sa fac? Am o prietena care o consider ca o sora, si ea ma considera la fel, da de la un timp de vreme ma barfeste` ce ar trebui sa-i spun?
Cum sa scapi de frica de intuneric?
Ii merge cuiva jocul barn buddy?:| As vrea sa stiu o solutie sa il fac sa mearga:|.
Deci este vreo problema cu vulgaritatile sau injuriile pe TPU? Adica daca folosesc una din ele rics ban dau ceva?
Sall si eu joc metin2 united si de cateva zile am facut windows'ul si imi downloadez metinu; l de pe site si nu merge sa il instalez zice : the application failed to initialize propriely ...pls ajutati"ma ? (mai mult)
Am probleme cu PC, Pe desktop imi arata asta: ACTIVE DESKTOP RECOVERY Microsoft Windows has experienced an unexpected error.As a precaution, you been turned off.To restore the Active Desktop, use the...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!