Cum se traduce "meditatii" in limba Engleza? Am dorit sa caut pe Google daca se fac meditatii si in strainatate si pe cati bani dar cuvantul "meditation" pare sa dea rezultate doar pentru yoga si lucruri...? (mai mult)
Fetelor, dati-mi si mie niste nume de parfumuri pe care le-ati folosit si care v-au placut cum miros, la preturi acceptabile, si spuneti-mi de unde le-ati cumparat si pretul lor, daca se poate.multumesc!...? (mai mult)
Vreau si eu niste programe de editat poze dar sa fie asemanator cu photoshopul, nu photoskape sau altele, pentru ca de acestea am, vreau ceva mai profesionla!
Sall ce pot face pentru a nu imi disparea salvarea la TDU(nu tdu2) deoarece acum cateva zile am jucat 1 zi intreaga a doua zi cand am intrat pe TDU numai puteam da continue disparuse salvarea CINE STIE...? (mai mult)
Hello TPU Se poate pune parola pe mesaje la un Nokia 5228? Daca da cum? Multumesc
Hei TPU:) As vrea sa imi fac un id dar nu am inspiratie:). As vrea sa fie scurt:)[am vrut sa mi`l fac deu.17x dar nu merge:((] ceva de genu:) Fuunda;;):x
Ziceti-mi cum se numeste programul ala fara care nu merg anumite jocuri si programe...stiu ca e ceva de la windows si se numeste ceva cu dx, funda
Cum pot sa ma joc pe calculator(monitor)jocuri psp folosind doar consola(imaginea de pe psp sa apara pe monitor)mentionez ca psp este modat ver.6.35 si merge si iso loader
Stie careva sub ce format pot fi vizualizate filmele pe nokia 2730 classic?
Funda+vot folositor, amuzant si inteligent! Cum pot crea imagini imvu?
Ziceti-mi si mie statusuri frumoase de fete, in engleza de preferat.pls.
Cine imi poate spune care este diferenta intre iPhone 3gs si iPhone 4. Inafara de marime si pret.:D
imi puteti spune cateva magazine cu imbracaminte accesibila la pret si frumoasa (pentru fete de 13-14 ani)? multumesc anticipat. daca imi dati si magazine cu incaltaminte, nu ma supar!
Va rog care stiti cum sa imi activez mesageria vocala sa vorbesc eu adica sa zic asa, , bai deci practic eu am acum telefonul inchis reviono mai incolo sau lasa un mesaj"pana acum am mesageria aia ati...? (mai mult)
Heiii.>:D...? (mai mult)
Care este cea mai buna varianta de publicitate online si SEO?
Dau funda Buna...am o problema nu stau prea bine cu html sau CSS... am un blog si vreau sa adaug la el COMMENTS BOXUL de la FB... am vazut intr-un editorial ce cod si unde sa il anexez. dupa acest? (mai mult)
Are cineva abonament de la romtelecom click net de 20Mb/sec,,,, si care a fost viteza de descarcare ce-a mai mare pe care ati atins-o cu acest contract? Atinge 2 MB/SEC?
Cum sa scapi rapid de degeraturi? Propune-ti metode de incalzire rapida a degetelor (care sunt foarte sensibile la ger).
Ce viteza are un avion?
De ce nu imi merge touchpad-ul de la laptop? am laptop asus k50ij si sistem de operare vista ultimate? astept raspunsuri cat mai repede multumesc!
Dc nu imi merge gaurile de USB cand bag ceva inauntru trebuie sa-mi arate un balon cu ceva dar acum nu imi mai arata pot sa stiu de ce?
Cum intru in jocul champion online?
Cum poti sa-ti pui cod la mesaje sau la poze la Nokia x2. Cand am dta iti cere codul de dinainte, si eu nu am mai pus cod inainte. :D Fundaa+Folositor
Cum fac sa imi bluetooth in pc? ca sa`mi trm mzc p tel? funda
Salutare tuturor...Acum cateva zile mi s-a stricat calculatorul, nu i s-a mai putut face nimic.De aceea vreau sa imi cumpar altul. Ce ziceti de acesta: Dell Precision 340 Procesor: Intel Pentium 4? (mai mult)
Cum fac rost de fundita;;)?` hellp pe
De unde pot sa downloadez cd-urile oroginale pentru laptop?(Acer Aspire 5735Z-324G-25Mn LX.ATR0X.089)
Buna utilizatori TPU! Imi puteti da niste poze cu haine si coafuri emo. Dau fundita celor mai frumoase haine si coafuri!
Cand incepe noul sezon in puii mei?
Heyy (:. Puteti sa-mi recomandati un program de editat sau creat filmulete? (nu din poze). Am cautat pe google, dar nu am gasit :( Poate stiti voi, multumesc anticipat :*.
Cum se dezaktiveaza profilul pe acest site? va rog ajuta-i!;)
Deci am o problema...am un sistem 5.1 care functioneaza fara probleme dar cand intru' p youtube si dau play la un clip se aud doar boxa centrala si LEFT-RIGHT, iar RB si LB nu se aud, oare dc?
Hey buna TPU am si eu o problema cu metin2 ro. Vedeti voi cu putin timp in urma a trebuit sa ne reinstalam Windosu iar acum cand vreau sa intru pe metin2 ro imi spune ca : Sory Sistemul dumneavoastră nu...? (mai mult)
Ce se intampla la Gom Player? Aveam o versiune mai veche care mergea perfect dar a gasit o versiune noua a Gom playerului si am instalat-o.De cand o am pe asta cand dau full screen ecranul imi apare negru,...? (mai mult)
Sall all imi poate spune si mie cineva la pes 2010 cum se joaca online... mie nu-mi merge... sau este ceva program care trebuie downloadat sa mearga
Imi poate spune cineva daca logitech z5500 505 w rms distorsioneaza la volum maxim si bass ( fara boost)... daca detine cineva sa imi lase si mie un ras
Funda+Vot! Spuneti-mi si mie de unde pot cumpara ochelari 3d cu rama din sticla(red-cyan) din Buzau! Se gasesc la:Willmark?
m-am gandit sa imi iau un E71-sau E72 dar peste tot pe unde am vazut(pe net)sunt numai negre vreun mov aveti. O ruda de-a mea are pe mov si parca e (apple)parca... dar vreau u E71 dar cum am mai? (mai mult)
Hey, am si eu o intrebare.Cate mentiuni se pot da la o clasa?
Cat costa un bilet de tren (personal) din Targoviste pana in Ploiesti?
Am 12 ani, 1.52 m, 50 kg... Eu zic ca sunt cam plinutza. Ce credeti, e bine asa?
Am o problema cu windows 7. Am instalat un joc de strategie (Company of heroes) si vreau sa bag un fel de hack, ca sa am acces la niste echipamente mai bune si alte avantaje. In descrierea programului...? (mai mult)
Cum e mai bun monitorul pentru ochi:luminozitate mare sau mica?
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva daca se poate.Am un samsung corby si as dori un driver pentru tel, ca daca il conectez la pc sa pot trimite mesajele direct de pe pc sau sa imi apara cand ma apeleaza...? (mai mult)
Cum pot afla ce filme de dragoste au fost pe acasaTV an 2008-2009?
Imi puteti spune si mie cum sa inteleg informatica ca nu inteleg nimic si app sunt in clasa a 11 si nu stiu sa fac probleme in c++. multumesc
As dori si eu programul meciurilor lui Oltchim in Champions League pe 2011 va rog! si unde sunt transmise! Multumesc :*
Buna, Mi-a disparut imaginea in care apare filmul la bs.player pro. Filmul se aude cum ruleaza, dar fara ecran. Nu am gasit nimic in setari sa reapara. Multumesc
Cum pot face un server privat de runescape cu moparscape?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!