Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
SALL. am un nokia n95 si vreau sa stiu daca, doar de pe butonul din lateral poti face poze. MS
Cate zile dureaza update-ul la page rank? Ca vad ca pe 20 a inceput si ma intreb cand se va termina
Am pe cineva care nu vede si lua pensie acum a trebuit sai taie un picior, ar trebuie sa facem din aia sai mai mareasca pensia sau ramane cea dinaite
Care ma poate ajuta si pe mine putin la franceza...cum se spune in franceza Tu nu bei lapte? Dau funda
1. Cam cat ar costa un proces intel core duo 2 de 2.6 GHz? 2. 2 GB ram? 3. o placa video NVIDIA GeForce GT 8800 de 512mb?
Cat costa un card de 1-2 gb?
Stie careva un metin2 privat care esti din prima gm sau cu king otel sau armura hwang la magazin? dau funtzita
Cum sa imi pun muzica si poze pe telefon cu blututul? plss raspundeti cat mai repede plssss dau funda.:*
BUNA TPU vreau si eu stausuri din astea cum sa va spun cand esti suparat sa le pui un fel de jigniri funda :)
Cam cat costa Video Card: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2900 de 512? dau funda.
Am 1.90 si 88 kg, m-am apucat de sala si vreau un energizant pentru antrenament... mi-a fost recomandat: Isotonic-R Instant Energy Care dintre cele doua este mai bun? (care da randament?) Ingrasa? (mai mult)
Am o problema la metin2 united nu stiu cum imi pot face breasla pliz ma puteti ajuta? dau funtzita
caut un joc, ii stiu numele, este vechi, am si link de youtube cu jocul, insa problema mea este, ca nu gasesc nicaeri un link de download la jocul pe care-l caut, am cautat pe google insa...? (mai mult)
Cam cat ar costa un Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.6 GHz?
Am nevoie de un referat la Fizica pentru efectele curentului electric -sa nu depaseasca o pagina jumate de foaie studenteasca -ce am gasit eu nu e cu ce imi trebuie ca maine dau test la fizica si vrea...? (mai mult)
TPU ce mai pot sa fac la un portofoliu la muzica.Am esenat niste intrumente si am scris de Clyderman Beethoven Mozzar si Strauss ce mai pot sa fac?
Stie cineva un joc la fel ca metin2 si 4story dau funda
Salut Am intrat pe un site si imi tot apar advertismente traviN si altele la un interval de 30 secunde 20 nu stiu si imi iese din joc si se pune pe bara ce pot face multumesc!
Deci, o intrebare. daca imi iau un patch la un joc(patch cum ar fi 1.0, fix, nu 2.2 etc). Acel patch 1.0, 2.0 sau care o fi are toate versiunile anterioare.De exemplu la Pes daca imi iau un patch 2.0...? (mai mult)
Stie cineva vreun meniu online de la pizzeria Sadonna? As vrea sa fac o comanda de pizza, si vreau sa vad meniul.
Buna! Cine stie cum colectez pietrele la jocul Resort World ca sa construiesc Stonehenge? Fundaa`!
vreau sa stiu si eu unde gasesc serviciul de suport la hi5, vreau sai contactec ca nu merge un joc. unde il gasesc?
Unde pot comanda pe net o revista cu integrame care sa vina prin posta? :):)
Caut sa cumpar un bmx freestyle... daca puteti sa-mi oferiti o informatie va rog sa-mi bagati in lista id-ul de messenger: yo_ovidiu_basketbalistul.Va multumesc!
Buna! Cine stie cum colectez pietrele la jocul Resort World ca sa construiesc Stonehenge? Funda`!
Buna pe ce site pot vedea rezultatele de la concursul "Plus minus poezie"?/ Dau fundita
ce inseamna ddc/ci imi apare in monitoru calculatorului e o plasma acer se intampla ceva daca o dezactivez ziceti pls
Helo TPU, ce pot folosi pentru traducere' inafr' de google translate? FUndi+vot! CIoo si mersi
Buna TPU Va rog imi spuneti si mie cum se numesc acele imagini care te uiti cateva secunde la ele si apoi daca privesti pe un plan alb le vezi proiectate acolo. de exemplu asa ceva http://teste.haios.ro/sim_images/teste/2008_03/076778200120688422147ef977dbb73b410122835.jpg...? (mai mult)
Care marca de laptop e mai buna dintre Acer si Dell?
Stie careva cum pot intra in dt (turnul diavolului)? dau funtzita
Buna din nou! sunt tot eu...cosmin! As mai avea o intreare: cine stie niste site-uri de unde pot lua poze dinacelea pentru. telefon care se misca cum ar fi:"o priveliste unde ninge iar zapada pare ca tot? (mai mult)
Vreau si eu un Serial pentru programul Easy MP3 Downloader. Va rog mult de tot dau fundita. PLZ
Stie careva cum imi pot face breasla pe metin2 united?
Hei dati`mi si mie un cont imvu vreau sa aiba multe haine si accesorii plsss:((( va rog add ai cont si esti bun da add -->wbe_Fetiza [[contul`sa fie de fete].
Imi puteti explica mai detaliat cum se baga jocuri pe telefonul Samsung SGH-J600? Daca mi-ati da niste linkuri cu jocui care merge ar fi extraordinar!
Sall, acum 3 zile am sters niste poze din greseala (le-am sters si din Recycle Bin), spuneti-mi cum le pot recupera, dar nu cu programul Ontrack EasyRecovery Professional ca nu merge.
Cum pot sa-mi fac o adresa de email.Multumesc.
La lady popular unde dau sa vad cate provacari am castigat?
Salut uite cat e ceasul si n-am somn rog pe cineva sa-mi recomande un stomatolog bun si cu preturi decente.am citit pe net despre medlife si alte clinici si m-a luat durerea de cap...deci un stomatolog? (mai mult)
Am un multifilament si este foarte slab la nod, ce tip de noduri imi propuneti, ca sa reziste mai mult la nod multumesc!
Va rog eu mult ajutati-ma. Am un cont pe Youtube si am foarte putine vizualizari si foarte putine sub, eu am dat sub am comentat am adaugat la favorite si nimeni nu mabaga in seaMA.Cum pot sa am si eu...? (mai mult)
Vreau sa-mi spuneti va rog numele la un joc.Acum vreo 10-11 ani aveam pe calculator un joc cu masini si din cate imi amintesc in prima misiune sau ceva de genu sareai o rampa si dupa trebuia sa treci...? (mai mult)
Stateam pe net pe facebook si dintr-o data s-a inchis calculatorul, fara sa afiseze ecranul de log off. A aparut pe ecran "entering in sleep mode" pe fundal negru si apasam butonul de Start si...? (mai mult)
Funda! Primesti bani cumva pe Youtube la nu stiu cate incarcari sau vizualizari? Daca da, la cate si daca imi mai puteti da mai multe infofmatii, de ex. cum primeste x banii daca are n vizualizari.
Am vazut un film romantic pe acasa TV (cred ca era 2008-2009, nu-mi mai amintesc)an care era vorba despre o americanca care venea an europa (avea o firma de antichitati)sa-si cumpere sasi aprovizioneze...? (mai mult)
Salut, am instalat windows xp si imi apar fonturile foarte subtiri si urate, cum fac sa imi apara ca la vista ( calibri)?
Salut aveti idee cam ce salariu are un dispecer de taxi? Multumesc
Salutare, uite baieti si desigur fete de pe aici, am si eu o rugaminte, cei care se pricep in limbajul html, contactati-ma la draculaoctaniu@yahoo.com, am nevoie de ajutor pe un site, recent deschis...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai am lag la cs cand vb pe skype?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba