Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cum imi pun magazin pe air rivals sa puna raspuns doar cine joaca
Vreau sa vand niste aur la amanet in ploiesti si ma intereseaza cat da pe gram. Daca e cineva din ploiesti si stie cat ofera pe gram sa-mi raspunda
Sal.Cine poate sa imi zica ce face functia strcat din C++? Am inteles ca adauga ceva...
intrebarea mea este daca sunt bine ca greutate, am 13 ani, 1, 70 inaltime, si 52, 9 kg, sa-mi spuneti daca sa mai slabesc si cum sa fac un abdomen frumos in 2 luni, 3 maxim, pentru ca eu...? (mai mult)
Cum pot sa-mi fac un site al meu
Cum sa fac un cerc in jurul cursorului... ceva in genu http://www.youtube.com/watch?v=901SQD5k40A...
Cum se aude muzica daca bag in interirul unei "dube"de batut, o boxa? are ecou mai tare? multumesc!
Cine stii metin2 care sa dea lvl 99 90 de la lvl 70 in sus plz repede!
Cine stie situl de metin2 light(now) da-timi situl repede plz!
Stiti un fel de "stiai ca?"despre M. Eminescu?
Sall as vrea sa fac si eu server de cs dar din pacate am ip dinamic clicknet romtelecom si incerck mereu dar nu reusesc daca stie cineva sa faca ca am incercat si cu no-ip cu toate imi da in hlds 192.168.1.2:27015 Add...? (mai mult)
De pe orange nu se poate transfera credit pe vodafone?
Stie cineva un site de unde pot lua Fisa de lectura a nuvelei Popa Tanda de Ioan Slavici?
Cum pot salva un videoclip pe movie "maker" dupa ce il fac?
Am nevoie de ajutorul vostru, va rog din suflet! Este cineva pe aici care s-a mutat la un alt liceu, decat cel la care a dat admitere? Vreau s-o mut pe nepoata mea la liceu intr-o alta localitate,...? (mai mult)
Sall. Aveti Hi5? Daca nu e privat si mi-l dati, primii 5 au voturi si unu' FUNDA.Rapid.
Sal tPu //. Am si 3 stickuri unu de 2 gB si 2 de 8gB...cand bag in calculator.\. Specific ca am incercat sa il si formatez dar nu merge. Dau la proprietati si imi apare ca are 0bytes... ce ar trebui sa? (mai mult)
Este adevarat daca te joci mult timp Sims 3 atunci in joc incep sa apara lucruri noi?
Hei, am si eu o intrebare. Promblema este asa (nu e problema matematica; ): Am : 1. Un LG GT505 (touch) 2. Un Nokia, model foarte vechi :http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-1112/user-guides 3....? (mai mult)
Deciii...cand vreau sa joc PES online si bag id si parola imi da "an error has ocured", oare dc? Ma ajuta cineva? :o3 dau funda
Cand incepe iubire si onoare? vad ca in seara asta nu ii.
Cat costa sa inchiriezi o sanie la paltinis?
Cum as putea sa dau jos kg in plus adica surplusul de carne, colaceii mai exact:-s si gusa:D? funda:x
Sal tPu; )//. Am si 3 stickuri unu de 2 gB si 2 de 8gB...cand bag in calculator.\. Dau la proprietati si imi apare ca are 0bytes... ce ar trebui sa le fac sa mearga ca nici unul nu merge x( fuNnNdiTssa? (mai mult)
Ce inseamna pe pc ca trebuie sa instalez update? Am incercat ceva online dar nu e nicio schimbare si imi arata ca mai sunt 12 zile ca sa il repar altfel se strica. Ce ar trebui sa-i fac? funda;)
Ce este XPS Viewer? Am windows 7 si nu stiu ce este, cum se foloseste si la ce foloseste?
De ce nu pot sa trimit un mesaj privat unuia de pe TPU se intampla mereu si nu merge ce sa fac?
Buna TPU ce credeti despre jocul conquistador? funda
Vreau sa-mi fac niste poze mai artistice sau sa fie faine dar n-am idei :D... funda;;) eventual cu niste linkuri sau ceva:D
Salut, am o problema cu un virus! Deci am Eset Smart Security 4 (ANTI-VIRUS)si imi detecteaza un virus in C:-test-svchost si nu il pot sterge ce este de facut? Si i-am dat si scan la fisierul respecvtiv...? (mai mult)
Hello >:D< Am si eu o intrebare si apelez la voi :)) De ce majoritatea preotilor au barba? :-S
Care e ma bun? Opera sau Mozila? Funda...
Funda! Am nevoie de glume! Am chef sa rad!
Funda! Vreau toata poezia cu versirile "La popa la poarta e-o pisica moarta..."
Funda celui care imi da cele mai amuzante poezi.Nu conteaza, despre scoala, parlament etc.
am luat ieri un htc desire si nu merge camera video, apas cum imi zice dar nu incepe filmarea.Ati intampinat problema sau macar ati auzit de ea?
Hei, sunt sigura ca majoritatea dintre voi stiu deja de aparitia filmului "Avatar". Azi, am imprumutat o carte recomandata de bibliotecara - Avatar (primul volum) Cu subtitlul "Deci asa se sfarseste totul"....? (mai mult)
Am inceput sa fac un site (pentru fete) si as vrea sa aflu despre ce va place mai mult sa cititi?
As vrea sa pot invata, dar nu pot nici macar la mine in camera, as vrea sa stiu daca sunt de cumparat ceva dopuri pentru urechi, la farmacie parca. Cine ma poate ajuta?
va rog ajutati-ma! am nevoie de un site de traduceri dar sa fie calumea va rog nu google translate si din astea. cel mai bun primeste funda p. s.- pentru franceza imi trebuie. mersi
Fundita! Sunt in clasa 5 si profesoara de romana ne-a spus sa facem o compunere cu titlul, , Lupta" si trebuie sa facem o lupta intre doua armate.Modul de expunere este naratiunea.Si trebuie sa facem...? (mai mult)
Stie careva din voi daca as putea creea si eu un program de rualre pentru PC gen "Windows XP" sau "Linux"?
Am o plasma philips si vreau sa conectez un laptop la ea? Cablu VGA nu merge ce este de facut? Nu am gasit schema cu mufele din spate casa pot sa va arat! Multi ziceau ca trebuie ceva convertor!
Exista vreun taskbar pentru jocuri?:). as dori si eu unu. dau funda.repede
Am si eu o intrebare! Cand mi-am facut buletinu la 14 ani scria ca prin decembrie 2010 (adicacand am facut 18 ani, luna trecuta) sa il schimb. Adica asta era data scrisa acolo. Stiam ca nu se mai...? (mai mult)
Buna TPU... De ce nu pot sa intru pe conquiztador? Inainte imi merge iar de la o vreme imi spune "Server not found" Fundita:D
Stie cineva unde pot face reclamatie pentru firma la care am lucrat si nu am fost platita? ajutati-ma cu un nr de tel daca se poate...
Spuneti-mi si mie niste programa de editat poze misto :D...si dati-mi si mie niste idei de poze misto si ziceti-mi cum sa le editez smecher:D... funda
De ce am nevoie si ce trebuie sa fac ca sa intru la harvard? nu va faceti griji sunt inca mica dar asta visez
Stie cineva cit costa telefonul LG KS360? http://www.google.md/imgres?imgurl=http://www.mobile-review.com/sadm_files/lg-ks360.jpg& imgrefurl=http://www.mobile-review.com/fullnews/main/2008/July/17.shtml&...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?