Sal, stie cineva un prog care sa imi scoata o eticheta (label«gen cancan, clik») dintr-o fotgrafie?
De pe ce tasta pot sa vorbesc prin microfon pe counter-strike 1.6
ce faceti? Pe mine ma cheama Karina si am 11 ani, sunt din Iasi, am 2 pisicute, imi place sa fac tot ce este distractiv, spuneti-mi si voi mie despre voi, multumesc!
Daca ai buletin ( 16 ani am :D ) se poate ridica colet\pachet de la posta :-?
Care stie sait de descarcat jocuri?
Salutare, imi puteteti lasa measj cu un program cu care pot pune parola la un folder va rog?! Dar ar fi super daca mi-ati putea lasa mesaj aici cum il pot folosi multumesc!
Imi puteti spune si mie de ce nu pot sa raspund la intrebari? adica nu-mi apare raspunsul :(
Care e elev la Liceul Militar din Campulung-Moldovenesc? va rog lasa-ti id de messenger ca vreau sa vb cu voi ceva important, dau fundita.
In ce an s-a scufundat vasul Titanic?(in realitate)
Un an nou happy.nu stiti cumva (adica sper sa stiti[=))]) ce inseamna P. S. adica am aflat ca inseamna pe scurt... dar nu cred... voi ce ziceti?
Cum poti face poze de genu asta? dati`mi raspuns dau funda pentru cel mai bun raspuns.http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5421700155&albumId=437533351&ownerId=560441187
Vreau si eu niste statusuri de fratie. cei mai buni prieteni etc. cele mai frumoase funda:X
Caut un program care sa blocheze anumite site (ex:daca vrea cineva sa intre pe siteul pe care l-am blocat de pe pc meu sa ii ceara o parola ) Dau funda :D
Hi there! Am si eu o mica problema. Acum de revelion am varsat putina sampanie pe tastatura laptopului (chiar putina). De functionat, functioneaza fara nicio problema doar ca am vreao 5 taste care acum...? (mai mult)
Cum pot schimba parola de la hi5?
Unde trebuie sa intru pentru a face un hi5 si care sunt pasii? cine imi spune FUNDA
am o cruce cam asa http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e9/Cross-Bottony-Heraldry.png/120px-Cross-Bottony-Heraldry.png& imgrefurl=http://cersipamantromanesc.wordpress.com/2010/01/27/despre-sfanta-cruce-si-simbolistica-ei/&...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie repede un program sau un site unde pot sa aflu de la ce firma de net sunt! ca trebuie sa mi-o schimbe dar nu stiu cand ----deci vreau sa verific DAU FUNDAA P. S. mia scazut viteza...? (mai mult)
Hei am o problema cum imi postez poza pe TPU ca sa am si va rog ca par anonim si nu imi place. dau funda:D
Stiti servere de Counter-Strike in care nu esti dat afara pentru lag(ping)? Mersi.
Buna va rog imi dati site de unde pot sa descarc gta san andreas nu multiplayer prin orice site da sa mearga
Cum fac sa pun tot felul de chesti pe blog dau funda. Cum ar fi unde ma pot gasi ( facebook, trilulilu, etc) va rog ajutati-ma!
Cu ce sa ma uit la eclipsa de soare in afara de ochelari de eclipsa?
Cum pot sa-mi pun imaginea la calc cand nul mai foloseste cand intra pe stand by sau nu stiu cum se numeste sa mi-a schimb cu niste artificii misto... funda!(caut urgent)
Deci am cumparat o sursa modcom logic de la emag si din greseala i-am taiat un fir molex galben(eu am 4 cabluri molex la sursa cate 2 intr-un cablu deci eu am taiat doar un fir de la primul cablu...? (mai mult)
În primul rând vreau sa nu ma judecati ca am pus consecutiv întrebări despre România! Şi ultima întrebare este:Voi iubiţi ţara România? Argumentaţi răspunsul!
Sal TPU va rog sa ma adaugati ca prietena pe barn buddy sunt ungur oana la imagine am un fel de lini colorate cu niste note muzicale pe ele si cum pot obtine credit plz dau fundita pe hi5
Stiu ca aceasta ţară are defecte, care sunt acelea?
Unde trebuie sa fac controlul medical pentru Liceul Militar de la Campulung-Moldovenesc?
Kairokh - va spune ceva acest cuvint? Spre exemplu din ce limba e, ce inseamna(simbolizeaza) etc.
Ce carte despre titanic considerati ca spune cele mai multe lucruri si cat costa? Cea ma convingatoare,
cum se va vedea eclipsa de soare in jud Valcea la Slatioara langa Horezu va rog mult de tot...vadau funda si voturi daca asa este...:) va roggggggggg
De la ce distanta merge o conexiune wireless? aproximativ...
Spuneti-mi cineva ce inseamna cuvintul Kairokh? De unde provine? ce sens are? Cine imi spune cel mai bun raspuns dau fundita.
Salutare imi puteti zice si mie ce program sa iau ca sa pun parola la un folder pls? dar va rog sa imi spuneti si cum fac seterile, multumesc
Aveti idee de unde pot trage cs 1.1? Sunt oarecum interesat. Ofer funda!
Ce ţi se pare frumos in România si crezi ca nu e destul de exploatat?
Salut care stiti sa faceti servere private metin jeff_cosmin_nr1 daca il faceti bine dau 2 euro, am tot in pc doar sal faceti
Mi s-a zgariat lentila frontala la aparatul foto Nikon L110. Unde pot sa o repar? si cat costa?
Doresc si eu putin ajutor! Vreau sa imi fac un blog sau forum. nu m-am hotarat inca ce... Sunt coder profesionist! Doresc sa nu mai platesc hosting! Pentru blog am nevoie de putin spatiu! Stiti? (mai mult)
Cand incepe scoala ?
Va rog dati-mi idei ce sa scriu pe blog please dau fundita cine scrie cel mai mult
Voi, cu prima ocazie, aţi pleca din România?
Aveti Grija sa nu ajungeti pe server-ul neversaynevermt 2 ca GM este... si sunt niste tampiti imi spuenti daca se poate raporta cumva server? sau ceva de genul asta?
Cum pot sa stau logat pe doua hi5-uri in acelasi timp? P. s.:stiu sigur ca se poate
Mare plictiseala dom'le dati-ùi si mie ceva vreo idee cei da facut? ceva interesant pe nat poate
Salut.de curand mi-am facut abonament la cosmote si pana pe 8 ianuarie am putinele minute. dupa 8 o sa am mai multe :) trebuie sa precizez ca am si 2 luni de abonament gratis. si am vrut intr-o zi sa vad...? (mai mult)
Cum instalez skinurile la cs 1.6 by the fear? Si de unde le i-au? Ofer funda!
Caut teme de lg kp 501 cucki va rog un link [repede plz]
Cum pot depune bani pe Bwin? Fara sa am card Nu vreau sa ma complic sa imi mai fac card si apoi sa transfer... Se poate direct de pe telefon? prin sms sau alta metoda fara card daca stiti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...