Va rog frumos imi spuneti unde pot gasi si eu un referat despre"Vulcanu' Chimborazo". Va multumesc.:)
V-a Placut Cartea Morometii? Argumentati raspunsul:X
_________Care ştie nişte urături pentru jîdan la trupă, fundă
Salut tuturor! Dupa parerea voastra ce echipa ar trebui sa aiba FC STEAUA BUCURESTI? Puteti lua orice jucator si sal aduceti la Steaua ex... TaTarusanu moti Jr moraes Wesley.etc.Doar jucatori din lIga 1.Sa? (mai mult)
Dati-mi si mie un cod sa decodez telefonul LG-KS20 IMEI:357323-01-025045-9(ultima cifra adica '9' puteti pune G sau Q ca nu se vede bine) S/N:711KPBF025045
Funda! Buna, vreau si eu un program, ceva ca atunci cand dau click pe un folder sa se auda un sunet super!;;)
Unde ati cauta de obicei lucrurile care nu le gasiti :|?
Cum se poate pune caciulite la a sau la i? Dau funda
O sa va intreb ceva simplu: 1.Cati ani aveti? 2.Cum va cheama 3.De ce va place TPU?
Buna la Lady Popular imi zice ca la scopurile alea m-a invitat partenerul la o petrecere si nu stiu ce.Imi explicati va rog desxpre ce e vorba si cum pot sa rezolv?
Auziti, cum postez pe perete la facebook?
Buna all! imi puteti si mie de ce dureaza atat timp sa se actualizeze raspunsurile si intrebarile? multumesc! aa.si SARBATORI FERICITE! :x
Cine poate sa imi dea si mie cateva servare private pentru WoW Cataclysm?
Stiti cumva cu ce se merge la colind in seara de 24? Multumesc mult! P. S.:
FUNDA! Am o mica problema! Mi-am creat un blog, dar vreau sa adaug sub titlu un FlashVortex (chestia aia patrata unde scrii mai multe despre blog)...Imi puteti spune ce obiect gadget trebuie sa adaug?? (mai mult)
Cine imi da si mie youtube care sa mearga pe Samsung. C3050? sau un site ceva.
URGENTA! Buna...cum fac la Lady Popular scopul ala : cu doua codite cool negre? Am facut 2 codite, si nu merge va rog spuneti-mi urgent ce sa fac. Multumesc.
Intrebare pentru baieti. Ce muzica ascultati va rog o lista mare.
Heya cine imi poate da si mie id celor de la comanda la mine :d mersi mult dau funda!>:d
Site'ul bibliotecii V. A Urechia Galati nu merge. Stie cineva daca azi este deschis? :|
Am o problema la Yahoo! Messenger. Imi apare ce scriu dar cand dau enter nu imi mai apare ce am scris deasupra. Nu imi apare nici ce imi scrie persoana cu care vorbesc. Ce problema am sau cum o rezolv?...? (mai mult)
Cum as putea sa-mi maresc viteza la internet fara " imi mari banda " sau ceva de genu'... de exemplu cu un program. Ms mult :* :D
Neata TPU! Mi-am descarcat niste articole de imbracaminte pentru sims 2, dar nu stiu cum sa le fac sa-mi apara in joc. Putin ajutor:D? Merci! Funda!
Sarbatori Fericite! am si eu o intrebare : - ce va doriti de Craciun? -motivati!
Trebuie lumanare inaintea preotului cand vine cu Ajunul de Craciun? Ce se face?
Cum se numeste acel scris haios!?
Vreau un cont pe hi5
As vrea si eu niste reglaje la winamp pentru hip-hop.la equalizer:D.plz.dau funda
Care are ani de experienta in metin2 si ma poate ajuta. Spuneti-mi si mie unde cad cartile (infara de cele de competenta) Ex: Limba Jinno. As dori sa aflu si eu unde cad toate cartile si ce fac....? (mai mult)
Presupun ca multi dintre voi stiu despre "extraterestru gasit in Mexic". Multi cred ca nu este adevarat alti ca este dar eu vreau sa stiu parerea celor de pe TPU...deci multe comentarii plz(fac un articol? (mai mult)
Sal cine poate sa imi spuna si mie cum fac sa instalez widows xp sp2 fara sa dau format la hard pe care dintre cele doua cu (quick) trebuie sa dau pe cea cu NTFS sau pe cea cu FAT? funda pentru cel mai...? (mai mult)
As vrea sa stiu metodele voastre ca sa copiati la teste... apropo eu nu copiez dar totusi as vrea sa stiu cum copiati :D Va astept cu raspunsuri! Bye-Bye
In power point daca vrei sa faci o felicitare si sa pui o urare, dar sa dispara scrisul (asta pe un singur slide)?
Sal. Vreau sa stiu si eu cum se face configurare la cs sau ce e aia. explicati-mi ca la prosti asa >:" eu vrea sa imi fac niste setari personale ca citeam pe unele site-uri de configurare si era ceva...? (mai mult)
Salutare... Cum protejez un server sa nu mi-l faca hack-ari gm mod? Fundita Thanks
Cum pot sa iau un caine de la orfelinat de pe :http://www.cainevirtual.ro?
Cum imi pot indrepta parul in mod natural?
Vreau sa ma uit si eu la primatv online.Imi puteti spune unde pot vedea fara sa se intrerupa?
Cum pastra bradul de Craciun verde si fara sa-i cada acele? Am citit undeva ca trebuie sa-i pun apa cu glicerina. Alte solutii nu exista?
Vreau sa stiu si eu cum se face configurare la cs sau ce e aia. explicati-mi ca la prosti asa >:"
Poate cineva sa ma ajute cu o idee. Cum sa scap de mucegaiul din dulapul de haine?
Cu sa fac un videoclip sa ruleze mai repede
Buna! Cum se joaca Lady Popular?
Va rog frumos dati-mi un link de unde pot downloada videoclipuri de pe youtube... pls Funda
Ce pot face daca sunt VIP pe imvu? =]] Dau fundita.
In ziua de Craciun se colinda? Funda :D
Cine imi spune si mie de unde pot lua WoW WotLK v3.3.5 direct instalat si gata de joc va rog raspuns urgent!
Unde pot sa vad care dintre raspunsurile mele sunt considerate stupide inteligente etc?
Cine stie melodia din reclama cu crema nivea...la chitara'i cintecul
Ce este Romanaia dupa parerea voastra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!