Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
cum pot sa dezactivez "HackShield" de pe Metin ro? Lasati un link cu un program ceva... Ms
Care este codul de deblocare Harry Potter and the Chamber of Secrets (II). Puteti sa-mi dati codul repede? Va rog?
Unde gasesc sa downloadez PES 2011 gratis?
De unde pot lua un serial number pentru Nero 6.6.1.15a? Sau cine imi da >:D
Caut un rpogram pentru facut dvd compatibil cu vista.Ma poatea juta cineva? Am un nero da nu e bun de nimic.
Imi spuneti va rog cum pot da comanda la jocul electronic My Life? -am incercat pe http://www.bestkids.ro/p-4030-joc-electronic-my-life si nu merge-
Vreau sa cumpar un cont pentru metin2 ro sura arme magice lv 40+ , armat, m-uri mari facute la 17 la tais si armura, iteme bune(fms+ 9 argint+ 9 cizme de piele+ mare cu pv etc). Ofer bani reali. Daca...? (mai mult)
Buna TPU :) Am o intrebare : Daca sterg ceva de la istoric (History sus la internet)apasand doar tasta "Delete" de pe tastatura sau daca dau delete de acolo se mai poate vedea, adica se poate vedea ce...? (mai mult)
Va rog dati-mi niste linkuri de care pot sa descarc hack-uri de metin 2 la servere private de genul trade hack,+9 hack! Va multumesc
Parintii au voie sa injure copii lor? Pe mine ma injura mereu si numai suport. Am ajuns sa-mi doresc sa mor. Deci, au voie? Daca nu ce trebuie facut?
Ce caracter de metin2 ro sa aleg? Salut! Am scris ca mi-a fost furat contul si nu stiu ce caracter sa aleg.As vrea sa luati voi decizia pentru mine
Ati ajuta copii pe strazi si animale, batrani orice? Va vine sa plangeti atunci cand vedeti oameni, animale neajutorate! Eu da la ambele.
Sall! can descarc o melodie imi mi-o arata de parca nu ar merge (merge sa o ascult pe calculator cu orice program dar daca o bag pe telefon nu merge sa o ascult)trebuie sa descarc un program sa ceva sa...? (mai mult)
Cum recuperez mesajele din telefonul mobil sterse din greseala?
Spuneti-mi si mie daca doriti ce ID-uri de skype aveti, ca sa mai palavragim si pe net :p
Am lungimea parului de 30 de cm si as vrea sa imi fac o peruca din el... Unde as putea sa apelez ca sa o execut? Si daca se poate si un pret orientativ. Va multumesc.
Sputimi va rog denumiri de jocuri pentru PC de logica.
Dacă îmi iau pieliţa după buze rău rău pot să fac cancer de buze?:-/ sau e ceva rău în asta?
Cum stergi un album la hi5?
Cum fac sa-mi pun o poza pe TPU.
Cand imi trimite cineva ceva prin bluetooth se salveaza in memoria telefonului.Eu vreau sa se salveze pe card dar nu stiu cum sa faac.Nu pot seta asta cand imi trimite cineva si in telefon nu gasesc...? (mai mult)
Buna cine stie cum se foloseste BearShar vreau sa descarc si eu muzica sau recomandati`mi alte programe... si explicati-mi cum se foloseste~ plz:) cele mai bune rasp primeste funda:x
As vrea sa stiu si eu cum pot ajunge in DT la metin2 dinamik? Va rog raspundeti-mi la aceasta intrebare!
Stiti jocuri in genul gothic pentru 512 mb ram?
Stiti jocuri in genul nfs pentru 512 mb ram in care sa construiesc eu masinile?
Buna! E o prescurtare la hi5 "own". Imi puteti sp ce inseamna?
Jocuri in genul age of empires pentru 512 mb ram stiti?
Cum sa fac iteme +9 la metin2 ro mai usor?
Cum pot sa fac calculatorul sa mearga mai bine (si prin scris si prin video nu conteaza doar sa vad)dau fundita la cel care spune cel mai bine
Sall. Cine are husky si il da spre adoptie. Va rog ajutati-ma, as vrea un husky siberian.
Am si eu o intrebare chiar daca pare aiurita! De unde si ce fel de placa video pentru pc imi recomandati? As vrea macar metinul sa-mi mearga si mie si da acum, am facut spam scuzati-ma Papa.
va rog sa ma ajutati. Fixul meu, il iau in mana, sun pe cineva. si paraie. face ca o musca cu o voce mai groasa :-S.In fine. si nu are ton. ce as putea sa fac cu el?
Am si eu o problema si sper sa ma ajutati voi :"> incarc fisiere pe hotlife si as vrea sa le pun pentru a fi downloadate de pe anumite forumuri. imi spune si mie cineva cum fac asta? multumesc mult...? (mai mult)
Vreau si eu niste proverbe sau zicale romanesti care v-i s-au adeverit.
Ce sa fac? Cineva a intrat in contul meu de metin2 si mi-a luat toate itemele de pe acesta.GM nu isi face treaba de loc si niciodata nu ne da PM nici daca i-am da 1000 de Euro.Sa imi fac alt cont? Ce caracter...? (mai mult)
Am inteles ca abonamentul pe elevi la ratb e gratis, voi aveti abonament? stiti cum sa fac aces abonament?
Daca am scris gresit o intrebare si e deja publicata mai pot sa o sterg? pooop
Imi spuneti niste programe de modificat poze in afara de photoscape, phoshop?:D. fundita
am si eu o intrebare.am un server de cs si vreau sa il hostez.am internet prin fibra optica, deci am ip routabil.as vrea sa imi fac ip dns, dar sa il cumpar nu pot deoarece trebuie sa schimb...? (mai mult)
Cum pot gasi pe facebook persoanele dintr-un oras care detin un cont? Cand dau la cautare sa-mi arate doar dintr-un oras anume.
Sall... cum se intra pe junarlul tau de pe clopotel.ro?
FUNDA.Cand imi face pin in rau ultimate cum ridic mana sau pocioru
Unde gasesc sa downloadez shader model 2 vreau link?
Cum o considerati pe NoName? P. S. nu te supara NoName:(
In ce an a aparut lumea? trebuie sa stie cineva ca doar in ea traim! pa pa!
Are careva Nokia N97? Spuneti-mi si mie ce este cu folderul MfE din Aplicatii.
Buna TPU.asa vrea sa va intreb daca v a cefort injectabil intramuscular de 1 g, a avut un efect rapid la raceala sau boala mai grava. spuneti mi in cat tp v atrecut, si la cate injectii cefort.si dc v...? (mai mult)
Ajutor! Bun, am ajuns sa imi fac adresa pe google dar eu nu vreau sa imi dau numarul de telefon acolo! Cum sa fac sa nu imi mai fac cont pe google?
Am si eu o intrebare ce ma tot framanta de ceva vreme...cum pot sa imi fac un blog? Va rog ajutati-ma dau vot:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia