Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Va rog, Va rog, urgent! ce acte trebuie daca am pierdut certificatul de inmatriculare al masinii? si unde trebuie sa ma duc? multumesc
Am 11 ani si se aproprie creciunul ma gandeam ce credeti ca r trebui sa-i scriu anul asta lui Mos Craciun?
dati-mi si mie exemple de cenacle literare :X... dau fundita:*
Am auzit ca se poate fuma "frunza de nuc". Cum se face? E ca un joint? Ce efecte are (adica... ma face sa rad sau ceva de genu?)
Cine imi poate spune cum pot sterge un videoclip de pe youtube?
Care doreste servere cs? 1.BlackAngels.ro parola:home ip:192.168.0.100:27015 Este foarte util si nou! Incercatil multumesc anticipat!
Daca tin 20 de redirecte la un server de counter strike.cati rami imi ocupa? eu am 1 gb rami
Am o problema cu pc`ul.cateodata mi se restarteza singur.de la ce sa fie?
Funda! Cine se pricepe in programa Lazarus? Am nevioe sa stiu cum sa treci de la form1 la form2 si form3? Caci form1 pot doar o data sa pun uses Unit2
Cunosc un baiat care consuma mereu etnobotanice, dar spune ca nu e dependent, a zis ca le ia din placere, sa se simta bine. Ma gandesc sa iau si eu, as putea deveni dependent sau sa-mi faca vreun rau?
Buna TPU:). Vreau un dictionar online de vise si superstitii.:)Multumesc`!
Cum imi descrac fotografiile de pe PSP? Pe cutie scrie asa daca va ajuta cu ceva:Sony SLIME & LITE PSP-3004 PB Funda daca raspunsul e de ajutor
Hei.imi puteti spune si mie niste citate. cum sa le spun."ajutatoare" pentru oamenii care au sida, sau ...nu stiu, ceva pentru salvarea vietilor impotriva virusului HIV, sa fie ceva legat de solidaritate? (mai mult)
Am si eu o nedumerire. De ce pe TPU se pun tot felul de intrebari stupide, cum ar fi: "Vrei funda? Convinge-ma." sau "Cum a fost primul sarut?" sau "Imi dati si mie un vot?" Sunt si raspunsuri...? (mai mult)
Cine are invitatii pe iplay.ro? va rog mult sa ma ajutati
Cum descarc pozele depe un aparat foto pe calculator daca n-am usb plz ajutati-ma mersi.
Cum pot sa pun pozele depe un aparat foto pe calculator daca n-am cablu usb
Salut :) Imi poate spune si mie cineva ce extraoptiuni pentru cartela vodafone pot alege pentru: 3 euro si 4 euro, nu am gasit nimic decat pentru 5 euro si mai mult. Multumesc celor care ma ajuta :)....? (mai mult)
Am net pe telefon şi nu ştiu cum pot să intru pe mess.Trebuie să-l descarc? Dacă da, pe ce site intru? Fundiţă.
ati incercat careva sa faceti yoga? este oare asa cum am auzit? te impaci cu orice pe lume dupa 1ora de yoga?
Cum ii conving pe-ai mei sa ma lase cu o pisicuta? Ei spun ca o sa imi ia daca iau notamarwe la mate dar eu-s varza sau ca mi-a ia la sfrarsitul anului scola, dar nu mai am rabdare. un sfat plsss?
Am o problema prietenul meu cel mai bun se da la iubita mea. Nu stiu ce sa fac cand ii spun sa i dea pace se face ca nu aude :| va rog ajutati-ma spuneti-mi ce sa fac!
Cum pot sa aflu parola de la PC fara sa o sterg?
Stie cineva ce profiluri se gasesc la liceu in Colegiul Economic din Calarasi? Multumesc anticipat!:* Fundita!
Cine sti sa faca iconite dinacelea la yahoo? cum ar fi acel catelus, trandafir...
Deci, am cumparat un fundal si 8 baloti de paie (la barn buddy) si vreau sa iau alt fundal... pot sa vand fundalul sau balotii (stiu ca pot sa le ascund, dar vreau sa le vand)
Am ajuns la gta san andreas la o misiune unde punctul de pe harta este W da, e cu un orb cu ochelari negri inbracat in negru si cand ma duc la el ma da pe mine si el jucandu-ne cu manetele la un joc pe...? (mai mult)
Cum pot sterge intrebarile de pe TPU?
Gelul uv lipeste tipsul?
Buna! Cine imi da sh mie statusuri gen : Sti ca viata e ca zarul. Se rostogoleste. Cine e mai prost ala se parleste! big grin Plss big grin Dau o fundita mare + vot ! Ms.:
Dau funda:) cum se numeste melodia de la reclama cu orange cu aia 2 baieti si cu gemenele
Sunt noua pe aici si am nevoie de ajutor legat de TPU. Am raspuns la vreo 2 intrebari, fiind printre primi 5 care au raspuns. Am citit ca mi se acorda un numar de puncte daca fac asta. Intrebarea...? (mai mult)
Cat costa reumplerea unui catus la imprimanta hp photosmart C4680. cel mai bun raspuns promit funda.
Un cont-2 lvl5 lady popular va rogg frumos dau funda
Vreau si eu un membru pe webkinz.
Alina Puscas ft. Grasu XXL - jungla care imi poate da melodia da fara sa cante fata numai acel bas sa se auda negativ sau playback nu-s cum se zice
..Cum imi instalez Adobe Flash Player? Ca nu imi merg vreo 10-50 de programe favorite fiindca nu il am. Dau funda cui imi zice instructiunile de instalare.
Care are sa-mi dea un cont pe metin2 ro lvl mai mare cam 35 sa aiba iteme bune pe el va rog frumos :D
Cum sterg virusii din calculator cu antivirusu avast ca l-am luat de 2 ore si nu stiu cum sa sterg virusii va rog ajutati-ma explicati-mi si mie va rogggg
Ce parere aveti despre home alone 2
Am o intrebare:D de craciun as vrea sa merg in Italia cu parintii mei(in vizita la fratii mei)insa parintii mei vor sa se intoarca mai repede daca nu am implinit 18 ani pot sa ma intorc in Romania cu...? (mai mult)
Ce as putea sa iau cadou unei fete de 11 ani in clasa a cinecea care sa fie pana in 15 lei? Dar unui baiat?
Buna uitati sunphouul meu si lu pr meah http://xxbubblesguumxx.sunphoto.ro si nuhs ce sa mai adaugam? dau funda la cel mai bun raspuns:X
Cartela Click! Am bagat-o si eu azi in telefon sa vad cu ce se mananca, dar n-am idee cum imi pot afla numarul fara sa o incarc/activez. Nu pot suna de pe ea in momentul de fata. Aveti vreo idee?
Amm si eu o problema.am un telefon sony ericsson w910i si nu stiu de ce de cateva zile mi se tot inchide intr. una din 2 in 2 minute...il deschid si cand vreau sa inchid sina se inchide:| stie cineva ce? (mai mult)
Din curiozitate: daca ati putea alege sa aveti o super putere dintre toate super puterile din lune ce ati alege?
Ajutati-ma va rog sa gasesc un referat la informatica despre arbori binari.mersi mult.
Cum afli varsta unei pisici?(nu in ani nostri) pisica mea are 6-7 luni
Buna!:) cum ar trebui sa fie o scrisoare pentru ``Mos Craciun``? sa fie mai frumoasa Daca vreti puteti sa puneti un mp4 si dupa mai adaug eu;) dau fundita pentru cea mai frumoasa
As vrea butasi de vie daca stitii pe cineva care are va rog sa ma anuntatii.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!