Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Am un laptop Asus K50i si vreau driverul de la Video Controller adica VGA va rog dati-mi un site de unde pot lua driver pentru asus k50i vga nvidia pentru windows xp sp3 va implor rapid fundita
Sunt nou pe TPU si nu stiu cum sa fac puncte
Hai TPU! care este partea fractionala a numarului 2011 supra 8? funda:)
Ce parere aveti de http://www.youtube.com/watch?v=7F3xsK_s21c?
As vrea sa stiu la ce ora este reluare singur acasa 2? pe protv Eu stiu ca azi dar am uitat la ce ora!
Ajutati-ma dau funda.:* Trebuie sa fac o compunere de o pagina.Compunerea sa aiba titlul "Orasul meu Ploiesti"
Buna! Cine imi da sh mie statusuri gen : Sti ca viata e ca zarul. Se rostogoleste. Cine e mai prost ala se parleste! :D Plss :D Dau o fundita mare + vot ! Ms.:*
Cum pot creea un skin pentru profil pe hi5?
Care desene aminate credeti ca ar trebui sa marcheze copilaria?(tom&jery?)
Unde se fac caricaturi mai ieftine in Cluj? O adresa, ceva... va rog, daca stiti. Sa fie la un pret acceptabil ca nu vreau sa dau o avere pe ea. Mersi.
Vreau sa imi spuneti diferenta dintre ROCKERI si MANELISTI (is rocker sa nu credeti ca is manelist)
Buna ziua tuturor! Am si eu o intrebare! Am o perche de pantofi sport albi din piele de la Nike, cam de vreo 3 luni, si imi plac fff mult dar am o problema! Eu cum petrec mult pe la sala de sport, pentru...? (mai mult)
sunt daniela si am o intrebare.cum pot sa imi fac un cont la CFR? vreau sa imi fac rezervare online. daca stiti cumva un site unde ma pot inregistra, fac un cont.va rog frumos e urgenta.va multumesc....? (mai mult)
Stiti ceva parole mai noi pentru GTA ROMANIA? M.am plictisit de cam toate.Mersi anticipat:)
Cine stie lucruri foarte interesante despre Zodia Leu! ( Funda )
Cum se citesc ani in limba germana?
UNDE POT GASI UN APARTAMENT/GARSONIERA/etc IN IASI? am nevoie pentru majorat, pentru o noapte.cu vecini ok care nu se supara la muzica tare...(termenul limita e 15 ianuarie) va rog daca stiti, am nevoie? (mai mult)
Salut prieteni! Stie cineva care e cel mai nou Adobe PhotoShop? Eventual si de unde il pot lua free :D Multumesc anticipat!
Exista parola pentru bani la gta4? Daca da... imi puteti spune care este? :D
Cine stie de unde pot descarca counter strike 1.6 naco?:D
abia am cumparat un laptop Asus si mi-a dat cd de instalare windows 7 la el si am si eu windows sp3 dar e nou nout si nu merge sa dau del sau alte chestii imi apare fix asa: 1-Load FreeDOS with...? (mai mult)
Unde pot lua cursuri de tenis in Tulcea? Am cautat pe net si nu am gasit nimic. poate oferiti si site-ul sa vad preturile.Multumesc mult!
Dupa cat timp mi se dau punctele pe site? si la intrebarile mele chiar daca in paranteza imi pare ca am raspuns.cand vreau sa il vad nu imi apare.imi apare mai tarziu.de ce?
cine stie cum se numeste mel de la telenovela O MARE DE PASIUNE de pe Acasa TV
Cu ce programe pot face rpc-uri si cu link-uri ca sa pot descarca. Fundita
De unde pot descarca photoshop? sa fie si cu licenta
Care este cea mai buna versiune de counter strike? puneti si linkul de download.
Sunt nou pe aici.cum pot face puncte?:D
Vreau si eu niste statusuri faine:X... dar nu luate dupa net:)
Care are sa imi dea un cod pentru webkinz nefolosit nou nout va rog frumos :D
Am un virus si nu merge sa deschid task manegerul.imi zice "task manager has been disabled by your administrator". am reinstalat si windowsul.am facut decat o singura partitie C ca sa nu mai am probleme....? (mai mult)
Cum se face o sesizare(reclamatie) OPC(Model)? Am nevoie in max 24 ore.Multumesc anticipat!
Pe barn buddy pot muri animalele? Eu sunt level 26 in curand 27... si acu cand luam vacanta o sa fiu plecata si nu pot sa iau calculatorul cu mine cam vreo 7-8 zile. Sau pot intra pe mobil pe barn buddy?? (mai mult)
Hi. Vroiam sa va intreb daca este cineva pe aici care are Nokia 3600 slide. Daca da, care este opinia voastra despre acesta? Cum se comporta? Cum tine bateria? etc. Multumesc anticipat!
Salut, sunt din Galati si as vrea sa inchiriez un ps3 sau xbox 360 imi puteti spune vreun loc de unde se inchiriaza?
Am jucat metin2 si mi-a furat cineva contul daca este o persoana onorabila sa-mi dea si mie un cont?
Buna colegi de pe TPU! Am si eu o rugaminte la voi... dati-mi si mie niste site-uri cu jocuri unde imi trebuie cont. Dau *funda* pentru. cele mai frumoase jocuri.
Ce parere aveti despre acest amplificator? http://www.senia.ro/epq1200-amplificator-audio-behringer-20617-3 impreuna cu doua boxe pasive http://www.senia.ro/eurolive-b212xl-boxa-pasiva-behringer-17936-3...? (mai mult)
La ce ora se joaca meciul de handbal Romania-iugoslavia (Srbia)? Multumesc!
Voi ce sampon mai natural folositi? Cel de urzica este bun?
De unde pot downloanda cs carbon? http://www.netdrive.ws/215179.html ce versiune e aceasta?
Am jucat mai demult pe un server de cs 1.6 ceva cu fun ii zicea. era cu respawn si mai avea cateva chestii de ex daca aruncai cu smoke te teleporta, iar cu cutitul fugeai mai repede sau dadeai dmg mai...? (mai mult)
Am 1, 56 si 42 kg si am 11 ani... e potrivit pentru varsta mea?
Mi-am instalat ieri Windows Xp Sp3 si nu-mi merge sunetul.Am instalat Realtek HD Audio Driver, dar in zadar.Care ar putea fi problema?
Am pus o intrebare... iar apoi mi a dispatur de pe site:)). De ce?/:):|:|
vreau sa-mi iau un telefon, dar nu ma pot decide intre Samsung Star S5230 si Lg GD510. voi care credeti ca e mai bun:)amandoua au stilou de ala? unde pot gasi in baia mare telefoanele alea?:P
Va rog frumos sa imi spuneti si mie de unde downloadez longju.Am auzit ca e cel mai tare metin ajutati-ma va rog.
Cum pot conecta un samsung c3300k la un pc. am cablul de date
Cine imi da un link de unde sa iau un soft sa zicem java pentru telefon samsung s3500, ca jocurile pentru samsung nu-mi merg spune java error ceva un soft imi recomandati
fundita pentru cine imi zice primul de unde pot face rost de un referat despre "Fantasticul in operele lui Caragiale" sau "ipostaze ale jocului" Ms;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...