Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Iulie 2025 sunt:
Exista mos craciun? Uni zic ca nu alti zic ca da!
Stie cineva cum imi pot sterge contul de pe studentie.ro? Mersi :)
Funda matematicieni. Cum se rezolva numerele complexe. Z1 = 1-i Z2 = 2+3i Z1 + Z2 = Z1 - Z2 = Nu stiu cum se aranjeaza numerele. Il vreau si pe cel mai mic detaliu [ls pls va implor :((
Ce as putea sa scriu pe tema: Pe urmele frumosului in viata de zi cu zi (cea mai frumos primeste funda)...
Cine credeti ca va castiga intre Steaua - Liverpool (in seara asta pe protv ora 20.00) _)_ astept parerile
Minora are 17ani are un baietel de un an si doresc sa o iau la mine in Suedia. Tatal ar fi de acord dar mama nu prea. Nu sunt in relatii prea bune. Baietelul nu are tata este pe numele ei. Poate sa plece...? (mai mult)
cine stie situri stiintifice pentru chime organica? am nevoie urgent mersi!
De unde pot sa cumpar cartele de reincarcare Click! SIM?
Ce inseamna dnd?
As dori sa fac si eu un credit in banca in ron, pe o perioada de cinci ani si as dori sa stiu si eu care este suma maxima la care ma pot imprumura avand un salariu net de 670 ron deocamdata pe cartea de...? (mai mult)
Azi mi-am luat world cup south africa 2010 patch pentru fifa 10. L-am instalat asa cum trebuia, intru in meniu si cand dau sa joc se incarca si imi apare o eroare,, don't send". Ce trebuie sa fac?
Ajutati-ma va rog sa-mi schimb loginul de pe youtube, mi-am facut acountul cu un nume si acum doresc sa-l schimb ca nu-mi place! dar nu stiu cum, ce trebuie sa fac!?
Un minor poate pleca din tara cu procura doar de la un singur parinte? Rog urgent raspuns.
Daca vreau s-a imi depun dosarul si nu am buletinul (l-am pierdut ) pot s-a m-a duc cu cartea de alegator? Ps : am fost ieri cu copia de la buletin si a spus ca nu am cum, dar nu am intrebat...? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine vreau sa dau jos un fisier de pe fileups.net si numi dau voie cum sa fac hellp
Buna:). Imi puteti da un exemplu de descriere literara si stiintifica? Nu stiu ce as putea descrie, sau cum as putea descrie. Va rog:). Multumesc anticipat;)
Cea fost primul Oul sau Gaina?
Am un nokia 6500 slide care are imeiul stricat si va cer parerea Daca depaseste 100 ron merita sal mai fac? Sau ce telefon imi recomandati pentru aplicatii si calitatea sunetului? Eu ma gandeam la nokia...? (mai mult)
Sall cine ma ajuta si pe mine sa iau asta www.zuum.ro/pagina.php?id=860 ?
Cum pot afla pe metin2 un utilizator cu e-mailul acestuia? Plz am nevoie!
Pentru baieti despre fete: blonde sau brumete? scunde sau inalte? slabe sau grase? culoarea ochilor preterata:D si ce apreciati cel mai mult la o fata? si la sfarsit sa-mi spuneti si ce inaltime si culare...? (mai mult)
Cand se aprinde bradul de la Piata Uniri Bucuresti?
Salut, imi puteti zice si mie cum sa deblochez charactere la naruto-arena? Sau sa imi da-ti un cont care nu il mai folositi, cu cateva charactere deblocate. Dau fundita, dar sa imi spuneti cum, ca sunt...? (mai mult)
De unde download command and conquer kanes wrath? ca l-am cautat pestetot si nu mertge
TPU >; d< am 2 intrebari :D Funda ca de obicei :D 1. De la emisiunea Miss fata de la tara cine a castigat? 2. Cand este reluare de la emisiunea Scoala de corectie de pe prima tv? FUNDA; d
Plzz...repede...de unde izvoraste muresul?:-ss?
Salut, ma puteti ajuta cu un link de download la Gigabyte Radeon 9600 PRO Series placa video. driver pentru windows 7? :D va rooog :D Funda daca imi spuneti cum se da funda:))
Imi puteti da un internet explorer pentru windows 7, 64 bit?
Cine poate sa imi compuna o poezie de 3 strofe despre 1 decembrie?
Ma ajutati sh pe mine cu ctv coduri GTA4? :o3
Stie cineva cum sa fac sa nu se mai auda click'ul cand il folosesc?
Am windows 7 in fine la el am Daemon Tools Lite (versiunea cea mai noua pentru win7) si imi aparea acolo sus o scula(ceva patrat) de unde monteam imaginile acum cred ca prietena mea o dat x, cum il bag...? (mai mult)
Cum se nuemste melodia aia cu, bling blling. she are the lou lou lou lou lou, myster... pls, dau funda
Cine credeti ca va castiga la dansez pentru tine in finala?
Stiti am si eu o intrebare. Un fel de exercitiu pe care practic nu il inteleg este ceva de genul :-? Alegeti.va un obiectiv si descrieti. l literar si stiintific. Adica?:-s? funda;;)...
Buna :)! Aseara m-am visat mireasa si se facea ca eram langa o apa si m-am murdarit si de noroi. Stie cineva ce semnifica acest vis? :-SS Ma cam sperie acest vis deoarece am intrebat si colegele la servici...? (mai mult)
De unde pot descarca si eu gta san andreas? funda!
Ceva păreri despre Relax&Tone? :)
Un iphone are bluetooth? cine stie ia funda
SAL! Care e diferenta dintr-o mos craciun si mos nicolae:D?
Exista mos craciun
Ocum imi aflu parola la fostul cont de pe TPU? astia nu'mi trimit e'mail ala cu parola noua sau macar sa'mi dau delete
As vrea sa stiu si eu daca DEDEMAN suceava este deschis astazi pe 1 decembrie si pana la ce ora este deschis (daca)
am facut propria mea revista de benzi desenate - manga mai exact si as vrea sa o vand. stie cineva unde imi pot face reclama? niste site-uri accesate pentru asa ceva. multumesc! [funda xD daca asa...? (mai mult)
Cn stie filme cu ganstari ceva gen hip hop?
Hello TPU:x Am nevoie de niste informatii despre:meduze, corali si actinie Nu le gasesc Plss Fuunda:x
Cand o sa se poate face iar donatii pentru animale la farmerama?
De unde download command and conquer kanes wrath
Pentru cei care joaca farmerama, am gasit primul cod din calendarul 1-24 decembrie.Este fun1, folositi-l azi, doar azi se poate.succes pe mai departe
Mi se planga lumea de pe server ca nu se poate conecta. Am server metin2 no-hamachi.eu pot intra dar ceilalti spun ca ramane conectare in curs... Este posibil? Daca da, cum rezolv. Help Smile
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
EuGiulia întreabă:
Ion1989 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
NideleaCornelia întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a