Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
pentru cei care joaca farmerama...am nevoie de vecini.cine joaca sa isi lase contul:) sau sa ma bage: djpiftie;)) multumesc:)
Vreau si eu un site de unde pot descarca windows-uri.
Cu ce program pot face un "logo video"? Ex: http://www.youtube.com/watch?v=mEO5cN6jljM Care este cel mai bun? Multumesc.
Dati-mi un link de unde pot downloada windows 7 in format iso.
Buna TPU...am auzit azi o melodie faina dela jonas din episodu de la ora 8 dupa masa...aia de la inceput.imediat dupa introducerea actorilor daca stiti numele melodie dau funda (episodul in care joe raguseste? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest site despre Suceava: http://www.suceava360.ro? Daca ati putea sa imi dati niste idei de promovare ar fi excelent. Multumesc anticipat.
ce culori trebuie amestec sa imi iese mov?
Cand eram mai mica, era un joc de decorat dupa cum dorea un client. Era si de decorat bai, dormitoare, etc. STie cineva cum se numeste sau un joc asemanator? mersi. :* dau funda.
Cine imi da si mie un cont de Miss Bimbo pe care nu il mai foloseste? Minim nivelul 10 Funda!
Buna TPU>:D! Ce program ca si "Photoscape" stiti fuunda la cele mai bune si multe:X.
Cum se da pe raspuns privat
Cine stie cum poti sa nu mai apari on pe facebook la chat?
Care e din vaslui sau nu neaparat si stie subiectele din anii precedenti la olimpiada de TIC sa mi le dea si mie.pls
Deskjet F 2400 are si fax?
Dau funda:) pot sa vizionez Programul Canale 5 (canal italienesc) pe pc sau Tv daca da cum:)
Ce *** de site... daca mi-a fost respinsa intrebarea vroiam macar sa vad raspunsurile
Buna! Vreau poezii si cantece pentru sfarsit de clasa a8a.plsss Funda
Daca ai prolactina marita ai voie ca sa tragi un pahar la masea ( vorbesc in termen taranesti adica sa bei un pahar de vin sau de bere sau de rachiu.) si iau pastila Dostinex de scadere a prolactinei...? (mai mult)
Ce documente sunt necesare pentru un abonament vodafone? un ras urgent.multumesc
Valoare normale 5, 18 pana la 26, 53 ng/ml eu o am 136, 3 ng/ml si am 43 ani vreau sa-mi spuneti e ceva grav si ce medicament sa iau
Hey :) Unde pot incarca si eu cartusele Epson cu chip, in Bucuresti? Va rog mult sa-mi raspundeti pentru. ca trec niste zile si se vor usca :(. Multumesc mult celor care ma ajuta :).
Salutttt! Am o rugaminte daca cineva stie poezia scrisa de Grigore Vieru "Destin" va rog mult sa mi-o scrieti! Urgent! Multumesc...
Cum sunt preturile in Club Elements?
am nevoie de ajutorul vostru.am o problema la pc de kate ori veau sa joc si eu un joc de ex(gta) nu mrg imi apare ecranul negru si se inchide. oare dc? o fi dela placa video?
M prolactina foarte marita, ce sinctome trebuie sa ai la prolactina marita? ce boli apar daca nu o tratezi
Stie cineva de ce nu mai merge site-ul dirpy. com
Este DVD de 8 GB? Si daca da de unde pot cumpara si cat ar costa?
Da are cineva un cod webkinz va dau un alt cod webkinz sau un cont de club pinguin sau pandanda membru daca vreti contactati-ma la adresa de mess daca vreti este printzesa_yna va astept
Ziua buna voua! Am si eu nevoie de un ajutor minor. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu 1 euro pe vodafone? in schimb ii dau 1 euro pe cosmote. Imi trebuie pentru o cartela de internet. Ii transfer...? (mai mult)
Salut va rog mult sa imi raspundeti la intrebare! Am un dvd rom care imi citeste cd-uri si dvd-uri dar de la un timp nu mai merge sa fac nici un cd, adica imi apare iconita unde ar trebui sa fie imagina...? (mai mult)
Stiti cumva numarul de telefon de la cabinetul "Royal Canin" din Baia Mare? Multumesc celor care ma ajuta.:)
Cine poate sa imi traduca si mie asta in romana Remus, primus, sex vultures videt, sed frater, tardius, duplicem, numerum vulturum videbit.In Aventino monte amicorum multitudo regem Romun, in Palatino...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca nu platesc factura la avon? mi-a venit o somatie in care zicea ca pana la o anumita data nu o platesc ma da in judecata si o sa platesc cheltuerile de judecata si ca o sa vina...? (mai mult)
Buna stiti ceva antivirus gratuit care sa-l descarc de pe net? dau funda
..saptamana vitoare vreau sa imi iau niste boxe...am de ales intre 2 sisteme ce m-ati sfatui sa iau logitech z2300 sau Genius 5005 care credeti ca este mai bun si scoate bassul mai tare?
Buna TPU...As avea nevoie de putin ajutor...Am de facut un proiect la scoala si m-ar interesa unde as putea basi extrase din "drepturile copilului"(am incercat cu o cautare simpla pe net si nu am gasit? (mai mult)
Exista cumva scenariile a unei telenovele romanesti? daca da puteti sa ma ajutati cu un link? Multumesc!
am o mica intrebare.Acum 2 ani am facut o mare prostie dar acum poate sa imi para rau.De la scoala am primit 4 diplome ca am terminat o specialitate si pe unde din diplome am luat poza cu gandu ca...? (mai mult)
Cum fac monede pe hi5?
Mah care imi da si mie un site de unde pot sa iau jocuri pentru un telefon allview m1 dau funda pentru cel care ma ajuta
Am urmarit la Mondenii o parodie la Macarena :-s dar nu gasesc filmuletsul :( ma poate ajuta cineva?
Poate sa'mi spuna si mie cineva personajele din "Cantecul lui Roland"? Dau funda! :)
Statusuri ceva?;;) Nu conteaza:-j, sa fie status:)). Mersi anticipat:P
as vrea sa ma ajutati cu niste info despre tema singuratatii si a timpului in creatia lui eminescu, mersi anticipat, dau fundita promit...
Dati-mi id-ul cei care sunteti din urlati pls.Am nevoie sa stiu daca e vreun magazin in care se vand lucruri pentru pc.
Cum iti insusesti semnificatia crucii in viata de zi cu zi? ^^ n`am nicio idee ^:^ pls >:D< funditaaa
Știe cineva vreun addon de Firefox care să facă următoarea chestie? Și anume: când deschid Firefoxul să am acele pătrățele cum sunt la Opera (niște pătrate în care se văd paginile.) Mulțumesc....? (mai mult)
Dau funda care ma ajuta sa caut un program cu care bag muzica in filmarea de pe dekstop! ca acea filmare nu are sunet cel putin programu nu inregistreaza suntetul, si am de pe telefon filmat fara sonor...? (mai mult)
Intr-o saptamana ma mut in franta si as vrea sa stiu ce fel de retele telefonice se gasesc acolo?(Vorbim de tel mobile)...
Care este cel mai ieftin telefon cu tastatura qwerty fizica glisanta si touchscreen? Vreau cat mai multe raspunsuri. Si sa raspundeti: [Marca] [Modelul] [Pretul] [Site-ul/ Magazinul si orasul].
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!