Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cine ne poate spune efectele negative si pozitive ale plantelor etnobotanice? Cine a consumat, cum s-a simtit?
Hei TPU, de ce numai merge sa defragmentez partitia C?:(
Eu impreuna cu prietenul meu vreau sa facem un server de Fiesta Online. Dar vreau sa imi dai va rog frumos un tutorial despre cum pot modifica sau face un server. Am tot ce imi trebuie. Mai trebuie sa stiu...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! nu stiu ce am facut la yahoo messenger, ca scriu si cand trimit imi dispare scrisul si daca imi scrie cineva nu imi apare pe pagina, imi apare jos in colt la laptop si nu stiu ce...? (mai mult)
Buna! M-am duelat cu cineva in Metin2 si am ramas blocata pe loc. Ce pot face ca sa ma deblochez si sa pot merge?
Cum se reseteaza un flash player?:9 va rog spuneti-mi sau dati-mi un site unde scrie va rog sui spuneti-mi mai babeste ca sa inteleg dau fundita.
SALUT imi puteti spune si mie niste porecle rook ca de exemplu am vazut la cineva ca ii spune (jeleu, capsuna, beby ) dati-mi si mie niste exemple cine imi da niste exemp0le frumoase dau fundita...? (mai mult)
Vreau un cont metin2ro va rog mult! ofer funda da peste lvl 10
Siti vreun remediu de a ma putea concentra mai bine? Nu vreau sa i-au pastile si nici sa merg la cursuri de YOGA. Dau Funda :D
Cum pot sa iau trofeele de pe lady popoular?
Cine imi spune si mie de ce atunci cand vreau sa instalez Windowsul optiunea " Install Windows" nu este accesibile? Am incercat si Vista si Xp pentru ca am Windows 7 si nu mai pot sa imi reinstalez Windowsul....? (mai mult)
Ce sa fac atunci cand ma plictisesc?
Stie cineva un site cu "program de spart parole ". IMI dati linkul? Multumesc
Buna :) Cum pot sa-mi chimb numele personajului (spionului ) in Totally Spies! Fashion Agents?
Cum as putea sa micsorez marimea unui fisier avi de la 100mb(de exemplu) la 10? Fara sa-l transform in wmv ca sa il pot uploada pe YouTube... Uitati link-uri cu cele 2 diferente: http://www.youtube.com/watch?v=xRZLBn7x4M4? (mai mult)
Atentie maaaare, soferi si soferite! Soferii de autoturisme si camioane vor fi obligati sa utilizeze anvelopele de iarna in perioada 1 noiembrie-31 martie, in caz contrar, urmand...? (mai mult)
Mi-am cumparat cablu de date pentru gt405-ul meu dar am o problema... daca ii dau coectare prin pc suite nu il gaseste conectat, daca ii dau orikre alta varianta gaseste cu pc suite dar doar muzica si? (mai mult)
Cat e integrala din x/(1+sqrt(x)) (sqrt=radical) nu doar rezultatul ci si rezolvarea ca rezultatul il gasesc la raspunsuri in carte
Hi! Heelp! cand primesc mass'uri pe mess sau vreau sa vb cu cineva nu vad ce scrie persoana respectiva si nu vad nici scrisul meu. ce as putea face? ty ^^
Castile wireless pentru calculator sunt bune? http://www.emag.ro/casti/casti-gembird-whs-103--pWHS-103 funda!
Cand vreau sa sterg un grup la Yahoo! Messenger. se sterge dar dupa aia cand ma loghez din nou apare iar:|. Si are nume la fel ca celalalte:|. stie cineva cum sa il sterg de tot?
Fundita GARANTAT - vreau si eu informatzii despre istoria dobrogei si o poza daca se poate vreau raspunsuri sa dau funda
De ce nu m-ai merge sa raspund la intrebari de pe site-ul asta? Scriu raspunsul, dar cand dau la,, raspunde`` nu merge.
Miam cumparat un telefon de la orage pe abonament de 2 ani.Si daca voi pleca din tara voi putea folosi telefonul cu cartela din strainatate? Si daca nu se poate, ce trebuie sa fac cu telefonul ca...? (mai mult)
Buna :) La aplicatia Totally Spies! Fashion Agents pe Facebook cum as putea sa'mi schimb numele personajului, de ex personajul meu se numeste Maria si vrea sa ii schimb in Ana :)) Deci unde intru, ce...? (mai mult)
Mi-am sters din greseala sonorul de la windows si acum nu se mai aude nimic de unde il pot reinstala la loc. Dau funda. Am nevoie urgenta,,
Hei salut as vrea sa imi spuneti siteul din care descarc sis graphics driver va rog mult.
Ce sa fac cand imi apare : Windows - No Disk Exeption Processing Message c0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c Cancel Try Again Continue Sau dau Cencel dau Try Again...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma cu ceva...am nevoie de un eseu scurt dar frumos pe tema"Arta este de lunga durata, viata este scurta" dau funda!
Stiti ceva joc de manager?(in afara de FIFA Manager)care sa ocupe intre 1 si 800 MB.
Buna vreau si eu status de prietenie adevarata Dar genu asta: Noii`2`am`facuut`un`legamant` Cat`voom`traii` pe`pamanth` Nimenii`sa`nu`ne`desparthaa` Nikiodataa`nikiodata
Am un film pe 2 CD-uri. As vrea sa le unesc pentru ca am subtitrarea pentru un singur CD. Am incercat cu 7zip dar nu inteleg de ce nu merge... Stie cineva cum pot sa le unesc sau stiti alt program?
De ce nu mai pot sa raspund? Adica dau pe raspunde si nu se intampla nimic! Pl help dau funda
Pentru cei din Constanta: In aceasta seara mi-am facut un contract de internet de la RDS, Fiberlink 2, si mi-a spus tipa de la ghiseu ca trebuie sa astept 30 zile pana la instalare, intrebarea mea este,...? (mai mult)
Buna de ce se incarca foarte greu browserul mozilla, toate paginile le deschide greu. thx
Imi explica si mie careva past perfect simple si continuous la engleza ca nu le-am inteles asa bine:D. fundita pentru cel mai bun raspuns
ma puteti ajuta si p mine cu lista profilelor din Liceul Vasile Alecsandri Bacau...id meu:g30.bombonik si daca ati putea sa ma contactati pe id mai multe persoane din liceul Vasile Alecsandri multumesc? (mai mult)
Hei ^^. cine ma poate ajuta si pe mine la acest ex? sau fundita :* polisemia cuv prost, a lua, a face. propozitii si` in ( ) sensul. cuv. in prop respectiva
Unde este magazinul de telefoane GERMANOS in Piatra Neamt acum? raspundeti-mi si primiti fundita
Spuneti-mi si mie niste alintari pentru fete, baietii please va rog nevoie mare
Sunt din Zalau si as dori sa fac un curs de electromecanic, imi poate spune cineva cum as putea sa fac acest lucru, daca exista in zalau un astfel de loc, daca nu in CLUJ
Am 11 ani si nu stiu cum sa cuceresc fata care imi place ma ajutati cu niste sfaturi plz?
Ce jucator va place cel mai mult, din lumea intreaga?
Va rog sa mi spuneti daca stiti cu ce ies petele de cafea si ruj. Mi-am patat o camasa alba si nu stiu cu ce sa le scot.Multumesc frumos.
Cum se traduce cuvântul "tobă" în engleză? Prin "tobă" ma refer la tobă de maşină.
Cate minute facem de la PETROSANI LA PETRILA?
Hi vreau si eu niste status NOI va rog Dau fundita dar sa fie NOI De Dragoste, Indiferenta, Tristete sau Lauda plss
Nu pot trimite raspunsuri la intrebari. Ce pot face? userii sau RALUCA... sunt pb pe site? astept
Dumnezeu este tatal nostru, cel mai bun prieten cand totii te au parasit:)el te iubeste si vrea sa ajungi acolo sus cu el:)dar intrebare tu il iubesti?
Sall, voi ce credeti ca e mai bun mozzila sau ie?:-/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!