Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Decembrie 2025 sunt:
De ce va place acest site? Sunt curioasa, fiindca si eu sunt "dependenta" de el.;;)
Nu stiti cand trebuie sa soseasca alocatiile pentru cei care au implinit 18 ani? Noi am depus cererile saptamana trecuta.
Anu trecut mi-am cumparat un lg ks 360 si am certificat de garantie la el si am un an de cand il am si acum 2 zile am vorbit la telefon si dupa ceva timp am vrut sa sun pe cineva si sa facut tot ecranu...? (mai mult)
Cind se sarbatoreste Hallowenul?
Salut, intrebarea 1. ce programe stiti pentru:am facut un video si as vrea sa adaug fulgere adica sa fac fulgere, de nastea explozii etc. intrebarea2.cum pot sa fac : sa ma filmez asa la mine in camera...? (mai mult)
As vrea niste obiceiuri de Halloween! Iubesc acesta "sarbatoare"... FunDa:X
Am Endorphin Learning Edition 2.7.1 si cand vreau sa exportez cateva tipuri de fisiere zice ca nu sunt suportate si trebuie facut update, am incercat sa fac update si nu stiu cum sa fac, adica de pe siteu`...? (mai mult)
Merg jocurile de PS1 pe PS2? Dau fundita la primul care-mi da raspunsul corect.
Plizzz sa am ajtati repede nu-mi mai merge youtub mi se opresc mel ce fac?
Imi mai raspundeti odata ca nujh ce are de nu pot sa vad raspunsurile pls... Trebuie sa scriu pentru la chimie un referat de Jöns Jakob Berzelius. Care imi poate da si mie un referat are fundita. Urgeeeeeeeeent!? (mai mult)
La Burn Buddy Cum scapi de un caine?>ca mi-am luat 2 din greseala?
Buna :D.Am si eu o intr. legata de vise, prietenul meu m-a visat ca am intrat intr-un magazin cu rochii de mireasa iar cand am iesit eram imbracata cu o rochie de mireasa si m-a intr dc sunt imbracata...? (mai mult)
Cum pot sa ofer fundita?:D
Buna tuturor! Dupa liceu vreau sa ma inscriu la facultatea de relatii internationale si studii europene, nu stiu prea multe despre ea, de aceea doresc sa primesc, cateva informatii cu privire la aceasta...? (mai mult)
Merge fifa 2010 pe win 7?
Buna:D.As avea si eu o intr. legata de vise, prietenul meu m-a visat ca m-am dus intr-un magazin cu rochii de mireasa si cand am iesit eram imbracata cu o rochie de mireasa.si i-am spus "draga nu stiai...? (mai mult)
Care e numele adevarat a lu Hannah Montana?
am descarcat rise of nation gold edition si mi-o da an spaniola! ma ajutati si pe mine? mersi!
Salutare! Am bagat dproto pe serverele mele si am schimbat setmasterele, acum imi apare in continuu in consola asa: [MEMU]: Hello sent to 68.142.72.250:27010 Am scos si setmasterul din server.cfg...? (mai mult)
Hey cum pot sa fur la barn buddy? :d Spuneti metode care sunt eficiente :* fundita :X
Cum scap de durerile menstruale?
Vreau sa intru la liceul de arte George Georgescu.La ce trebuie sa dau examene.Pe ce se bazeaza mai mult? Pe mate sau romana?
Cei asta fundita si cum poti sa trimiti cui va? va rog ajutati-ma
Cine imi traduce si mie fara google translate [ca zice numa` prostii]: De mon cou comme des frelons La nuit, je leche les etoiles Et si l`on m`apercoit de loin, C`est que tres souvent si`en avale Une...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie un metin cu rate 1000x plzzz
As avea si eu cateva intrebari. Vreau sa donez sange...Nu stiu sigur ce grupa sanguina am, dar stiu ca am Rh pozitiv. Unde trebuie sa merg (sunt din Timisoara)? Si pot face asta daca am sub? (mai mult)
Hei TPU vestele ca asta http://t2.gstatic.com/images?cu=tbn:DRQqX3-Gejwj8M:http://www.escapestarjeans.ro/files/images/1000/142-0-large.jpg& t=1 au o denumire proprie? sau se numesc tot veste si atat? plz...? (mai mult)
Care e ID lu robotelul ala mario?
Funda! 11 Cine imi da si mie un site cu cate pagini are cartea respectiva?
Cum aflu ce "specie" de RAM(DDR sau DDR2)am in PC fara sa il demontez? Sau daca nu, ce placa de baza am. Dau funda, URGENT!
Funda! Cine imi gaseste sensu la expresiile a se da pe brazda, a-si da seama, a face pe cineva cu ou si cu otet, a facezile fripte cuiva, a soate din fire, a taia frunza la caine?
Cine stie la super marios bros ( cred ca e la fel ca cel original, doar ca e "pictat "alfel.oricum.la lumea 4, stage 4.la dragon.cum sa trec acolo, ca nu mi ajunge timpul. am impresia ca merg in gol.stie...? (mai mult)
Salutare! Cum pot face la serverul meu de cs sa puna automat un cuvant in numele playerilor. Exemplu, daca intra un player cu numele Andrei, serverpui sa ii puna numele [Hellas]Andrei. Stiu ca se poate...? (mai mult)
De ce nu imi merge sunetul cand ascult o muzica sau ceva la youtube? boxele si toate merg bine.numai cand dau la youtube nu-mi merge sunetul. daca dau la alceva merge.Pls Help!
Fundita! Cine imi gaseste un site cu explicarea expresiilor?
Voi la ce interval de timp va schimbati asterunuturile?
Cine imi poate da si mie sims(nu conteaza care) si daca puteti sa mi-l dati pe mess daca nu pe orice altceva?
De curand m-am hotarat sa imi cumpar un caine, vreau sa ma ajutati sa imi spuneti o rasa de caine ff draguta si desteapta :D nu conteaza marimea :) daca ati putea sa imi dai si niste site'uri cu caini.THX!...? (mai mult)
Mi-am facut cont pe megavideo si am uploadat primul video problema este ca nu imi apare la videos.De ce?
Funda! Cum sa trec de level 4? http://www.2sniper.com/play/triggerman
Hei! pentru informaticieni, imi puteti recomanda si mie carti, ceva siateuri orce di care sa prind si eu niste informati utile?
Pe cine cheama Raluca de aici?:S.;;) [Pe mine:))]
Dati-mi si mie niste provocari comice pentru adevar sau provocare.;;) provocari cu colegi si colege daca se poate;;)
Salut ce intelegeti voi prin aceasta fraza, , Intrind in viata adevarata ne convingem ca fiecare om e o lume deosebita. In care se rasfring, la inceput, neputincioase toate ideile si sentimentele noastre....? (mai mult)
De unde pot downloada un program gen pain pentru samsung corby?
Am de facut o problema la fizica:Pentru un ivelis sferic din fier se cunosc:raza interioara r=6cm si exterioara R=18 cm. Sfera este umpluta cu glicerina.Sa se afle greutatea totala a corpului astfel alcatuit....? (mai mult)
Unde as putea gasi ceva informatii despre lexicul, limbajul specific al personajelor din romanul "Padurea spinzuratilor" de L. Rebreanu? Va rog mult, caci am nevoie de exepmle, expresii, arhaisme,...? (mai mult)
Fundă! Ce jocuri mai ştiţi ca Star Doll?:XSpuneţi`mi şi mie, dar să nu fie cu plată ca la Star Doll.(adică dacă vrei mai mulţi bani trebuie să plăteşti cu cardul sau mă rog.)Dau FUNDIŢE...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie ceva jocuri gen Spore Va multumesc!
Cum as putea intra pe www.WEBKINZ.com, deoarece imi trebuie o parola si un numar de cod secret? Este dispus cineva sa ma ajute cu aceste doua lucruri(parola si codul)? Multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.