Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Decembrie 2025 sunt:
In ce limba este acest articol? Va rog mult sa-mi zica cineva, am mare nevoie... dau Funda! http://waity5.blog.cz/0812/referat-quo-vadis-henryk-sienkiewicz ? (mai mult)
Am nevoie de o poezie pentru scoala... dar nu gasesc nici unde ceva care sa ma multumeasca.:P stiti careva o poezie care va inspira si care va place mult sa imi ziceti si mie pls?:) dau fundita:D pentru? (mai mult)
Unde te poti distra in weekend-uri in Timisoara?
Fundă! A mai avuth cineva până acum gloss pentru mărirea buzelor?:> dacă da spuneţi`mi şi mie dacă este bun şi cât costă.:p :X Mulţumesc! Fundă!
FundaCum îmi pot face scrisul Edwardian?;;) la messenger:D:X FUNDITA
Cat de bun si folositor este antivirusul Avast? Merita utilizat?
Stiti un convertor pentru video pentru mobil sa fie unu bun pentru toate felurile de formate video, va multumesc!
Cum se creeaza un blog cu terminatia ". tk"? Am auzit ca e gratis... P. S.: Va rog, nu veniti cu chestii gen "Ah, minune, o intrebare care nu-i despre masturbare..." :|
Nu mi-a raspuns nimeni la aceasta intrebare dar va rog:imi place mult un serial(Inuyasha) si as vrea sa-mi trag un episod pe telefon.Stiti un site ceva sa imi pot trage si eu niste videoclipuri sau unde...? (mai mult)
Imi zice-ti si mie va rog o optiune de la ORANGE in care sa am MINUTE, SMS, si niste mb pentru internet!
Am instalat pachetul office versiunea in franceza. Faza e ca pana acum de cate ori scriam un text in franceza imi punea el accentele sau daca greseam vreo litera. Nu inteleg de ce acum, desi setez...? (mai mult)
Saluatre cine ma ajuta cu un program de vazut web ul cuiva fara sa stie :)
De unde pot sa iau fimo(bucuresti) nu vreau de pe net z zietimi un magazin dau fundita >:D<
imi place mult un serial(Inuyasha) si as vrea sa-mi trag un episod pe telefon.Stiti un site ceva sa imi pot trage si eu niste videoclipuri sau unde imi pot trage episode dar pentru telefon, orce...? (mai mult)
Stiti ceva site de unde pot downloada photoshop cs4 sau cs5 gratis?
am intrat pe internet si am intrat pe youtube, cand vreau sa vizionezi ceva acolo nu-mi da voie:((. Mi-ati putea spune va rog de ce, imi arata o eroare in rest totul e ok doar videoclipurile nu...? (mai mult)
Buna :) Ce trebuie sa fac in jocu www.faunasphere.com? ziceti-mi mai pe intelesu' meu :)) adica exact unde sa intru pe ce sa apas si nu stiu daca am mentionat dar vreau si sa imi spuneti cam cum e joku...? (mai mult)
Ce site-uri stiti cu poze pentru hi5, ca nu am gasit nicaieri!
Buna :) uite aici o intrebare patetica de-a mea :)) : Cum pot face rost de facebook credits pe facebook? da fara sa cumpar :-> :)) cine stie dau fundita;;) pup :*
Dati-mi pls un cont de metin2 GX ca inscrierile sau terminat vreau cont de fata lv 30-90 si cu cal si sa-mi dati linkul de descarcarea metin gx daca puteti prin mesaj cine imi da primul mesaj cu contul...? (mai mult)
Cine e din galati sau din alte orase la voi la scoala s-a dat drumul la caldura? Stiti cand se va da?
Cand se da drumul la calorifere ca mor de frig?
vreau sa va intreb(cine stie)care este codul postal al mangaliei cine sta in mangalia stie va rog, astept raspuns ff repede dau funda.multumesc!
Ce site-uri stiti cu poze pentru hi5 ca nu gasesc nicaieri!
Cum se citeste "H&M"? funda!
Cum pui un videoclip pe Youtube?
Cum pot sa ma ingrash? Ma refer sa mai pun vreo 10 kg asa pe mine! M ajuta cineva sau.:(:(?
Http://filmeonlinenoi.net/tag/romeo-si-julieta acesta e filmul original Romeo _Julieta sau dublare si cu alte personaje?
De ceva timp incerc sa imi fac un id nou... dar imi da eroare la parola :| De ce oare?
Care sunt aspectele negative ale folosirii internetului?
Salutare! Am 3 servere Counter-Strike in pc-ul meu (moduri diferite) si pana acum 2 saptamana apareau in lista de INTERNET la FIID SERVER, acum nu mai apar. Am cautat pe Google dar numai topicuri foarte...? (mai mult)
Cum pot pune o prezentare facuta pe microsoft word pe un site ca de exemplu siteul se numeste stardoll si am facut un cont cum pot sa-mi pun prezentarea pe acel cont ca am mai multe chestii la...? (mai mult)
As dori si eu un site de unde pot descarca teme pentru tel : LG-KP500 :d Ce imi recomandati?
De unde pot downloadda teme si jocuri pentru telefonul samsung corby? funda pentru cele mai bune
S-au virat banii pentru subventia pe teren pe 2010?
Care stie cum se fura la barn buddy cand cainele vecinului are mancare(In afara de schimbarea datei si faza cu "tab")Pls care stie ia fundita
Pe 12 decembrie e ziua mea! Implinesc 13 ani! Sh vreau sa dau o petrecere. Eu am 120-150 de melodii in calculator dar mai vreau. Vreau ceva disco! Cum ar fi Elena Gheorghe- Disco romancing! Sau poate...? (mai mult)
Ce sarbatoreste azi google si youtube? www.google.ro www.youtube.com se obeserva ceva schimbat mai ales la www.google.ro
Cum se numeste melodia aia pam pam americanoo :)) Fundaa! :*
Stiti la sims 3 cand ii dai sa se schimbe in joc iti scrie everyday 1 formal 1 dar cum pot sa fac si everyday 2 si sa le schimb cum vreau eu stiu ca in sims 2 era magazin dar aici nu il gasesc. Funda ...? (mai mult)
Ce jocuri ar putea juca un prieten de-al meu cu urmatorul sistem: Procesor 3.06 ghz, memorie ram 512 mb, placa video 128/128, hard 100 gb?
Sall all : Cine imi zice si mie dc imi da eroare cand vreau sa intru pe mozila {The application failed to initialize properly(0xc0000142). Click on Ok to terminate the application }
Cum pun parola la fisiere sau mesaje la telefonul kp 500 cookie! urgent:D
Care imi poate zice unde pot gasi un yang hack pentru metin2 blacknight.
Unde pot gasi si eu drivere pentru usb pentru psp800se? va rog mullt sa ma ajutati
Salutare.As dori si eu cateva site-uri de jonglerii si trebuie sa contina si diabolo, deoarece mai mult asta ma interesa.
Buna TPU. am ajutati si pe mine cu ceva vreau sa alcatuiesc un test pe clopotel stie cineva cum se face explicati-mi pasii va rog la raspunsul care merege daw finfa :X
cine ma poate ajuta? as vrea sa deblochez un telefon nokia 5310 express music, dar nu stiu cum, am tot incercat, cine ma poate ajuta? pls?:D mersi anticipat
Fundiţă! Cum fac bani la Star Doll?:XFundiţă!
Cum pot sa-mi trimit muzica si aplicatii pe iphone? Am incercat acum cateva zile sa imi trimit niste aplicatii cu ajutorul iTune-ului, dar mi s-au sters cele care le aveam dinainte. P. S. Va rog pubilcati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.