Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Fundiţă! Cum fac bani la Star Doll?:XFundiţă!
Cum pot sa-mi trimit muzica si aplicatii pe iphone? Am incercat acum cateva zile sa imi trimit niste aplicatii cu ajutorul iTune-ului, dar mi s-au sters cele care le aveam dinainte. P. S. Va rog pubilcati...? (mai mult)
Care este din br si invata la colegiul economic ion ghica? ce parere aveti despre el, dau funda mare si grasa :P =)
Merge sa pun mai multe melodii intr-o prezentare power point:d? mersi:*
Deci dupa ce pui o intrebare tot timpul se vede asta: Divertisment pe mobil! Descarca gratuit din Magazinul Ovi colectia de 4 jocuri YetiSports. (P) Si voua vi se vede la fel? Daca da, de ce?
Ce se intampla daca scriu la consola fly sau fush LA CS 1, 6? OFER FUNDA
Cu ce asi putea curata coolerul de pe procesor?
Stie cineva ceva despre un concurs in care trimiti un sms la 1395 cu textul ...GAME si niste cifre?
in ultimul timp sunt obsedat de YouTube... stiu ca foarte multi utilizatori au "contract" cu cei de la YouTube, si sunt platiti pentru filmuletele pe care le incarca pe YouTube, nu cred ca e o? (mai mult)
Http://www.tpu.ro/muzica/am-auzit-aseara-o-melodie-la-kiss-am-ascultat-la-casti-sh-melodia-asta-am-vazut-o-sh-la-acces-direct-o-canta-o-fata_1/
am si eu o problema cu netul: am clicknet si am viteza de 1MB: http://www.speedtest.net/result/982895133.png iar mie imi da jos cu viteza de 210 kb max. Aveti idee de ce? Ce ar trebui sa fac...? (mai mult)
Cam cat costa un tooch screen de 3G?
Cati km sunt de la timisoara la sangeorge?
Dorim sa facem certificatul de nastere a fetitei noastre care s-a nascut pe 12 02 2010 in Italia. Ce acte ne trebuie la administratia Tg.Mures pentru a intra in posesia certificatului de nastere?
Care este intelesul cuvantului sifon?
Cum pot sa-mi pun poza mea langa o alta poza de ezemplu sa se creada ca am facut poza cun un superstar dar de fapt poza sa fie fake sa fiu eu langa unu
Mi-am cumparat un Pc nou nout cu 2 gb ram placa video 1 gb hard 500 gb procesor 2.93 intel dual core deci eu zic ca e bun mi-a mers pc super bine 2 luni iar acum face figuri in timpul jocurilor face figuri...? (mai mult)
Ce stiti despre firma care se ocupa cu plasare locuri de munca in grecia si alte tari s. c. gramycons s.r.l
Stie cineva vreun cod dinacela webkinz? Am descoperit jocul de curand si il joc de plictiseala:)). Sunt curioasa ce ma pot juca cu acel cod. Funda:).
Am auzit aseara o melodie la kiss am ascultat la casti sh melodia asta am vazut-o si la acces direct. O canta o fata bloda cu aprul lung si nu e in romana melodia :) E ceva de genul: Paramparam... Every? (mai mult)
Cine stie php?
As dori si eu un cod de player radio simplu, care are? sa mi-l dea si mie!
Daca am placa video de 256 am vreo sansa sa mearga pes 2011?
Cine stie cum pot sa imi fac singur filmele pentru psp? dau fundtiza pentru o explicatie folositoare;)
(URGENT FUNDA) Buna TPU! am o problema, am un laptop DELL cu windows 7 pe el.de cateva zile cand il aprind im apare o problema de genu "Problembeim Starten von WINYAW.32.ROM e in germana scris... ce nu? (mai mult)
Ca sa comand de pe eBAY imi trebuie card
nu sunt sigura dar exista Sims 2 sau 3 Multyplayer? Si daca exisata cum pot sa fac si eu rost de el? va roogg!
Ce inseamna CFR? Adica numele complet este...
Unde pot gasi acest joc? Sau cum se numeste? O fata mi-a zis ca e dupa clopotel dar a uitat Oare ce categorie e? http://cumsenumesteasta.sunphoto.ro/Cum_se_numeste/21728805
Ce este acela un pixel? sunt incepator dar tot aud vorbind despre acest pixel, nici nu stiu daca am scris corect dar va rog sa ma ajutati
Imi poate spune cineva si mie cum pot sa imi dezactivez mesageria vocala la un abonament in reteaua cosmote va multumesc anticipat
Husele de silicom sau carcasele de protectie pentru iphone 3g 3gs se potrivesc si pe iphone 2g
Imi puteti da explicatia din dex a cuvinteler:voievod armas islic feregea paharnic pastelnic slujer vornic vistiernic sobal? plz dau funda
Salut, acum cateva luni am aflat ca cineva din Lituania mi-a furat pozele de pe facebook/hi5 si si-a facut nu stiu ce cont pe un site de-al lor. Ulterior am vorbit cu moderatorul acelui site si cu adminu`,...? (mai mult)
Bine, am scris la consola sv_gravity 25 si pot doar sa sar mai sus, dar eu vreau sa plutesc.De ce nu merge?
Buna cum imi aflu nr de telefon orange? multumesc.
Cum pot sa am si eu sv_gravity? Va rog spuneti-mi.
Cum Sterg Fisierele de pe un CD?:d
Cat costa un Nokia 6110 Navigator sau Nokia 6234 la abonamentul Delfin 4 sau Delfin 6 (orange)? Funda :X
Ajutati-ma cineva cum se joaca pe un server war3ft? da funda!
Pot sa pun o tema de iphone pe lg? daca da.cum? vreau raspuns rapid va roog.
Am si eu cateva curiozitati cum ar fi: 1.cate masini sunt in Bucuresti, dar in New York? 2.care este gradul de poluare in romania, dar pe glob? multumesc!
Sall TPU, noul iphone 4 merge si pe windows sau merge doar pe mac os x?
A fost cumva cutremur in jurul orei 22:54?
Hey se poate sterge din intrebari? de exemplu vreau ca sa sterg ultima intrebare postata, pot? :D:D:D:D
Buna TPU. Cei care jucati imvu cum se transfera credits de la un cont la altul? va roog ajutati-ma. dau fundita pup :-*
Cine e expert UCOZ sau are experienta?
Ce este diabetul?
Cum fac pe o fata sa sufere? Dar rau de tot! Funda pentru cea mai buna solutie :)
Odata ce am ales un url pentru hi5(link) il mai pot schimba?:)Daca da, cum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!