Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Am laptop acer aspire 1670 si am incercat sa instalez windows xp pe el. nu stiu de ce, dar imi apare o eroare care mi-ar da de inteles ca nu am cd-ul bagad in dvd-rom cine ma poate ajuta cu un mni tutorial...? (mai mult)
Am o prietena de 12 ani si ea deocamdata nu si-a facut cont pe TPU asa ca intreb pentru ea.In cat timp iti creste un dinte canin dupe ce cade?:D
Mi-am formatat calculatorul si acum nu stiu cum sa-mi dau seama ce placa video si audio am...as vrea sa aflu fara sa dau joc carcasa...Va rog ajutati-ma
Sall A incheiat cineva abonament de la cosmote? la internet ma refer. Am vazut ca au si ei acum. stie cineva ce acte trebuie? tinand cont ca iti da stik
Ce inseamna cocalar?
Cine imi da si mie urgent un cont vechi de lady popular dar sa depaseasca 5 nivele va rog...:) fundita portocalie pentru primul care imi ofera. Trimiteti datele prin mesaj va rog.(numele contului si parola).? (mai mult)
Daca ti s-a furat telefonul si are cod de siguranta, il mai poate folosi cine ti l-a furat?
Nu va suparati ca va intreb dar am nevoie urgenta de un raspuns: mi-am facut un blog; ; ) si nu stiu cum sa il infrumusetez deci ajutor uitati blogul si lasati un id si va caut eu plizzz ajutor dau fundita...? (mai mult)
De unde descarc total war medieval 2 si dau funda
Jocul de pe hi5 la barn buddy am vazut ca daca unul din vecin are caine tot poti fura de la Vecin :P, Ami puteti zice si mie cum? Am auzit ca ceva data cu o zi inainte sau ceva dar habar n-am cum :|
Buna am o problema de windows cand intru pe o partitie (ex. D) imi zice:Please go to Control Panel to install and configure system components. cui ii se mai intampla ceva de gen asta va rog ajutati-ma...? (mai mult)
Cum viis e pare porecla JoJo? :) Fundaa;;)
Porecle?;;) Pentru Georgiana! Sh altele! :) Fundaa;;)
Ai fost vreodata intr-o calatorie cu prietena ta cea mai buna? Ce s-a intamplat! Fundaa;;)
Se pot sterge intrebarile care le-ai pus pe site?
Detin telefonul Lg kp501 si am vazut pe you tube unu care a instalat flash player(cu ajutorul lui juca jocuri care foloseau senzor de miscare). Am cautat tutoriale dar nu le-am inteles poate cineva...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati, daca am 2 conturi pe TPU cu 2 adrese de mess diferite este o problema?
Connect 89.45.57.183:27016 - Targoviste Counter-Strike
In Petru Rares(din Bucuresti) la ce ora trebuie sa mergem Luni? dau funda care rasunde cel mai corect
Stie cineva cat ia daca dai un bip de pe RDS pe orange? Multumesc mult.
Vreau sa stiu si eu unde gasesc un magazin America Skate in Bucuresti. cam in ce zona? mai explicit va rog
Cum ajung din Gara de Nord in Otopeni (la hotel Chater Airport)? M-ar interesa mai multe optiuni, nu numai taxiuri. Va rog ajutati-ma cu cat mai multe detalii. Multumesc anticipat!
De ce PC-ul meu se inchide singur. sta cateva min maxim 1 h deschis si se inchide. Dau funda pls...
Are cineva idee cat tine bateria la un Lg ku990 viewty Nou! rog sa raspunda numai cei care cunosc sigur!
In orasul Balan jud harghita exista un notar?
Cine stie vreun site unde pot cumpara cupe, trofee personalizate cu tot cu preturi?
Deci ce emisiuni sunt la tv sambata seara?
:) Am o mica problema, de cateva zile imi tot miroase unitatea a ars si nu stiu de ce :-? Miroase toata camera si nu stiu ce sa fac :-
Cine imi poate modifica imaginea si sa imi puna B in loc de A? cisa_dragon id ym. Funda. :D http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cd/US_8A.svg/600px-US_8A.svg.png&...? (mai mult)
Puteti sa imi rezolvati problemaurmatoare? DAU FUNDA Suma a 3 numere este 700.Sa se afle numerele...? (mai mult)
Cine vrea sa imi dea commuri pe blog?:D Dau
CE faciti? jukam un joc ceva? un fazan?
Jocul IMVU.com este gratis non-stop? Adica si dupa o lunga durata de timp? Am auzit de credite. Astea sunt doar in joc sau trebuie sa platesti cu bani adevarati?
Jocul IMVU est gratis non-stop, adica si dupa o lunga durata de timp?
Daca de exemplu am castigat la un concurs si primesc prin posta, gen (colet) cand merg sa-l iau, trevbuie sa platesc ceva taxa?
Jocul acesta este free http://www.girlsense.com/premium/login/registration.pl?target=/premium/eBoutiques/viewer.pl? uid=21367292? Multumesc!
Am si eu o intrebare legata de IP. Daca atunci cand intru pe site-uri din astea de localizare imi apare un ip diferit/locatie diferita inseamna ca e dinamic? Ca daca ma uit azi scrie Focsani, maine scrie...? (mai mult)
Ministrul invatamintului a facut o propunere Nici un parinte sa nu mai dea bani pentru fondul clasei sau alte sume pentru scoala[ covoare.perdele etc etc ] ceva normal si eventual sa faca sesizare la inspectorat....? (mai mult)
Stiti cumva cum poti ajunge controlor de trafic aerian? Ma refer la studii si va intreb daca exista o anumita scoala? Ce stiti despre asta? Multumesc
Ajutati-ma va rog. Stiu ca nu am dreptul sa postez intrebari cu teme de acasa, dar va rog. Cum sa calculez numarul electronilor din atomii elementelor K, Ar, Co, Ni, Te, I. si cum sa alcatuiesc formulele...? (mai mult)
Vreau a stiu un lucru. De ce PC-urilor li se spun tehnologie de calcul? Ce calculea?
TPU! Cine imi zic esh mie cum pun parola ccand dau drumu la pc! Adica atunci cand deschid calculatorul sa bag o parola!;) Am mai avut :( dar nu mai stiu km?
Stie cineva cum as putea sa accentuez o poza? Adica am o poza care nu e foarte clara si mi-a accentuat o prietena si acum parca este mai clara. Am programul photo schape dar nu stiu unde as putea da. Sau...? (mai mult)
Porecle nebuneee :)) St o fire mai nebunaaa...sh imi place sa ma distrezi! Adica imi traiesc viata! Dar pot sa fiu sh mai serioasa! Gen: Pucca, Dublwra, Stress, ! Datsea mai la modaaa! Ms mult! Sh stiu? (mai mult)
. Sallz. Anul acesta o sa intru la un liceu bun din Pitesti, " I.C.Bratianu". As vrea si eu sa stiu cu ce lucruri si la ce ora trebuie sa ne ducem in prima zi de scoala, ce o sa facem in aceasta zi,...? (mai mult)
Cum as putea sa plocez un Folder bine inteles cu parola pe care sa o stiu doar eu
Ce este un cfg si cum se foloseste la cs?
Azi plec la o nunta de diseara si am emotii ce sa fac plizz ca fac ma doare burat si am mii de fluturasi de cand m-am sculat dar nu pentru ca-i prima mea nunta la care am fost ci petru ca trebuie sa danses...? (mai mult)
Cum as putea sa scap de punctele negre?
De ce nu merg videourile de pe www.frumusete.protv.ro? sau doar mie nu imi merg?:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!