Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
As dori sa stiu daca vreunul din voi stie vreun camin particular in care pot sta si fetele. Ma intereseaza de asemenea detalii de genul: pret, cate fete stau in camera, conditii si tot ce ar putea...? (mai mult)
Am un blog si as vrea sa stiu cum sa fac sa apara pe google sau ce sa fac? De exemplu cand l-am facut scria acolo daca vreau sa permit motoarelor de cautare google sa imi gaseasca blogu si am bifat...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti niste site-uri de citit carti online, ma puteti ajuta? Daca nu de unde as putea citi cartile Panza de paianjen de Cella Serghi si Mobi Dik? Si apropo de Panza de paianjen,...? (mai mult)
As avea nevoie de un ajutor! Cum se fac fisierele tip Pdf? As vrea sa imi fac un "portofoliu" tip Pdf. Adica un mic album, as vrea sa scriu si sa pun cateva imagini. Am office 2003 si la word nu imi apare...? (mai mult)
FUNDITA! Cum imi pun parola la pc? Si cum il dezactivez ca sa nu mai functioneze parola ? FUNDITA!
Salut tuturor. Are cineva cartuse de imprimanta Lexmark 28A si 29A? Va rog mult sa-mi facti o poza la contactele electrice ( acele patratele mici ) si le trimiteti la adresa mea de e-mail marius_nus@yahoo.com....? (mai mult)
Cand iau Photoshop la instalare zice "Insert Photoshop CS3 To continue installation" ce sa fac? imi cere cancel si ok. daca dau ok si nu fac nimic imi tot da sa dau ok ok ok ok. acelasi lucru plz help DAU...? (mai mult)
Cine stie cum as putea sa scot pete/miros provenite de la urina de caine de pe o saltea?
Cine stie un site de unde pot descarca drivere(placa de baza +placa de retea)gratis-am gasit dar numai cu plata. urgent!
Caut 2 drivere. cine le poate gasi pentru fundita fujitsu siemens scenic P300 DRIVER M3 68L3223FTN-CB3 samsung serialf303fd32h INTEL 82801DBICH4-LAN controler with 82562ET/EZ PHY
Am sters cosul de reciclare.cum sa il recuperez? am vista
Am sters cosul de reciclare de pe desk.cum sa il recuperez? am vista.
Imi zice cineva un nume super de hi5? Numele meu e macrina si nu prea stiu ce nume sa-mi pun la hi5.
Sall. Voi aveti net pe telefon? pe ce retea? si cat va costat? As vrea sa imi activez si eu netu pe telefon. Dar nu stiu pe ce retea. Un LgKp500
Stiti ce e cu site`ul okazii? de ce nu are formatul ala bun? parca e o eroare.nu pot sa trimit mesaje. ce se intampla? asa e si la voi?
Buna care ma poate ajuta are funda! (FUNDA :x) am nevoie de o adresa un site care gazduieste html, are database, poti scimba ce vrei la el! mysql Si poti face orice scimbari doresti Sa fie propriul...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:Se poate sa furi cand vecinul tau are caine si daca da cum? Dau funda celui mai explicit:d
Salut All spuneti-mi si mie daca pot sa imi conectez telefonul (iphone) la internet prin wi-fi am net prin cablu dar am mause si tastatura tot prin wireless
Cum se da funda? Sunt noua pe TPU si nu gasesc.Va rog sa-mi spuneti.
Salut, Cine stie un service gsm din Constanta care sa fie deschis si sambata?
In legatura cu tenurile pe ruta Bucuresti Nord - Brasov. Am cautat si am gasit ca ultimul tren de la Bucuresti Nord catre Brasov este in jurul orei 20:00. Chiar asa este? Nu exista altul mai tarziu,...? (mai mult)
Va rog foarte frumos spuneti-mi o applicatie pentru iphone care pot sa controlez iphone-ul de pe pc cu mausul ...conectiunea sa fie prin usb sper ca am fost explicit am nevoie mare de acest? (mai mult)
Cu ce program pot seta viteza la un video? Adica sa mearga de 10 x mai repede de 10 x mai incet...
Cum pot face si eu bara aia de sus ca la VeVo la videoclipurile mele? http://www.youtube.com/user/shakiraVEVO (Bara unde este scris Watch with Lyrics/View Artist Profile/Create a Playlist)
Ce materii se fac pe clasa a V-a? Se folosesc caiete A5 sau A4?
O matusa de-a mea mi-a trimis o pereche de pantofi, sint din piele naturala si arata tare dragut, insa au un miros specific, parca a piele arsa si ma gindeam ca este din cauza caldurilor de afara (ca...? (mai mult)
Imi puteti spune trucuri cum sa imi personalizez hi 5 ul? Detaliat. Orice. Funda
Ce sfaturi imi dati la blog www.radublog.myfreeblog.ro sunt nou nu stiu nimic despre bloguri eu l-am creat pe asta
de unde pot sa-mi schimb icun-urile de la pc? ca nu imi apar care trebuie! am nevoie de ajutor funda
Ce placi de sunet(Asus, Auzentech)sunt functionale 100%, fara distorsiuni pe internet, pe siteuri de audio/video pe placa de baza Gigabyte P35-DS3 Rev. A2?
Merge wwe raw vs smackdown 2010 sau wwe raw vs smackdown 2009 pe PSP 2004 cu versiunea de soft 5.50 Prometheus?
In cat timp apare pe site o intrebare postata anonim?
Vreau sa imi pierd si eu timpul cu un joc online...Stie cineva vreo unu mai bun?
Cum pot sa imi pun cateva site-uri in mozila acolo sus. Cei care folosesc stiu...este acelasi loc cu cel in care apar denumirile site-urilor cand intrii pe ele. FUNDA!
ziceti-mi si mie o adresa unde as putea citi cartea jurassic parca online, dau fundita! multumesc:)
Ti-ai da viata pentru mama, tata, fatele sau sora ta?
Pe hi5 la barn buddy cum dai cupa ca sa primesti credite? Ca eu am doua cupe si nu am primit credite!
C-am cat ar costa un aparat dentar invizibil?
Cum se face un plic pentru scrisoare? Dau fundita la cine imi da raspunsul corect!
E bine sa am la varsta de 10 ani si 10 luni 1 metru si 41 la inaltime?
La hamachi de ce imi apare asa? nu pot sa dau connect :( http://img837.imageshack.us/i/27938802.jpg/
Cand devin star pe stardoll? ajutati-ma va roog!
Cum sa-mi sterg un cont de pe facebook?
Cum poti scoate o intrebare de la favorite?
Cam cat costa un incarcator de sony ericcson k310i? si unde se poate cumpara in bucuresti? urgent.
Spuneti-mi si mie cum procedez cu cwcheat la gran turismo pe psp si ce sanse sunt sa nu se strice psp-ul?
De imi apare asa cand vreau sa ma conectez la internet? http://img828.imageshack.us/i/61321573.jpg/ ca sa ma pot conecta trebuie sa scot cablul din unitate si sa il bag din nou de vreo 3-4 ori:( pls...? (mai mult)
Azi sunt singura acasa si se aude cum cineva apasa pe clanta usii.Nu stiu ce sa fac, in mod sigur nu deschid usa, dar totusi o pot sparge sau darama? E dn metal...
De unde as putea sa cumpar hexanes acs
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.