Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Buna deci eu vreau sa vb cu cineva din italia darnu prin telefon asa ca prim messenger ei mi-au trimis ceva si acesta este:otranto57@tisscali.it Am folosit Skipe, messenger dar nu mere cealt program sau...? (mai mult)
A trimis cineva prin Posta Romana borcane pline cu castraveti/zacusca/gem? Daca da, cum au ajuns? Intregi? Daca nu, ce alta modalitate de expediere cunoasteti?
La ce ora si pe ce program incepe meciul dintre Spania si Olanda? Thancks:)
STIE cineva un site care sa te invete sa fac lucruri de exemplu brelocuri si insigne(astea ma intereseaza). MERCY!
As vrea un program online care sa pot sa pun 2 poze in una...
Am si eu nevoie de voi...Deci am comandat o carte prin sistemul Ramburs la posta...Maine sau poimaine trebuie sa il ridic. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac (cu detaliu) atunci cand ma duc la posta? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu emma din h2o de ce nu mai apare? Si apare bella macar puteau sa fie 4 emma e mai frumoasa ca bella
Ce este inflatia?
De unde pot cumpara incarcator pentru Lg Ks360?
Cine stie filme de comedie de ras?(stiu ca toate sunt amuzante, dar ma refer ca vreau niste filme de comedie sa ma faca sa rad bine). Si un link de unde le pot descarca:)? Fundita:).
cum pot sa fac rost de banii? pentru un pc va rog ajutati-ma orice idei pote fi utila am varsta de 14 ani
Am descarcat FireFox si acum nu mai stiu sa bag la loc Google adica stiu da nu mere ma puteti ajuta?
Cine imi da un site cu un nr sau mau multe nr de tel. pentru a incarca printeru cu cerneala, funda. urgent-MD
La inceputul anului scolar 2010-2011 voi implinii 16 ani... deci ma voi putea angaja in anumite locuri ( sper ). Ma intereseaza un job pe timpul verii, dar nu sa stau toata ziua, ci un program mai liber.? (mai mult)
Ce inseamna Tehnician Mecatronist?
Puteti sa imi dati exemple in care pot sa joc cu mai multi parteneri pe internet precum Conquiztador=>http://www.conquiztador.ro/?(fara Counter Strike)Dau fundita!:*
Cine imi spune etapa cu etapa cum sa programez windows 7? funda la cel mai explicit si bine
Circula trenurile in zona Tecuci? Vreau sa merg de la Bucuresti spre Birlad maine 12 iulie. Stie cineva? Multumesc mult!
Ce este Windows Feature Pack for Storage (32-bit) - IMAPI update for Blu-Ray? ieri l-am vazut in "programs" prima oara.
Hallo.Am citit mai sus ca daca nu respect literele mari sau daca pun (dk) (ca) in loc de (de ce) (ca) sau tot felul de punctuatii! Mi se poate shterge contul? Nu pot sa le respect
Ce inseamna cand visezi ca omori pe cineva?
Cine poate sa imi dea si mie un cfg pentru bhop [deathrun] mai bun...cu viteza si sa joc bine cu el?
In a 10a toate liceele invata dimineata? Pentru ca stiam ca este clasa terminala si invata dimineata...acum a intrat o boboaca in liceul meu sa-mi spuna ca bobocilor li s-au spus ca ei vor invata dimineata,? (mai mult)
Cum trebuie echipata biciclete ca sa poti circula pe un drum judetean si sa nu te opreasca politia
Buna:(. Mi-a intrat un prieten in calculator ca sa vada cate redirecte pot tine [pe cs]. Pot tine 1.Nicio problema dar nu stiu cum se tin redirectele...imi puteti da un site si explica cum le downloadez? (mai mult)
Pe lady popular la nivelul 2 prima cerere este asta: Ia slujba de brutar.Aceste torturi arata delicios! După ce ai terminat cursul de bucătar, trebuie să iei o slujbă pentru a îți alege specialitatea....? (mai mult)
Daca am spart 2 oglinzi o sa am 14 ani de ghinion? adica ma rog, cand eram mica gen 5-6 ani am spart 2 oglinzi [una la un an dupa alta] si de atunci parca am numai ghinion... deci o sa am inca 7 ani de? (mai mult)
Stie cineva cand apare al 2 lea sezon din "The Vampire Diaries"?
Cine imi poate da si mie un cfg pentru bhop cu viteza.add good_hotdog12. Fundita
Pot instala net framework pe un xp fara licenta?
Eram la piata si vroiam sa cumpar 2 buchetele mici de flori de la o tiganca. Respectiva m-a dus pe mine si varul meu intr-un fel de camera sa ne arate flori, apoi ne-a incuiat acolo.Am spart usa si am...? (mai mult)
Lume care joci metin2ro pe gemini? Sa facem grupa sa crestem
Exista vreun program sau ceva online care sa-ti recupereze arhiva de la id messenger? Am intrat de pe un alt calculator si mi sa sters arhiva si vreau tare mult sa o recuperez daca se poate
OLLA :) uNde dau ca sa downloades si eu sunetele astea? http://www.ymlover.com/sunete-romanesti-pe-messenger-9/ FundA!
Cum gasesc un id daca stiu numele persoanei respective? chiar si adresa. ii pot gasi un yahoo id?
Stie cineva de ce cand uploadez un videoclip pe youtube nu am vieweri mai deloc...pe scurt spus.audienta e slaba:| ma ajuta cineva va rog :)? ps : dati si voi subscribe la http://youtube.com/user/celtical96? (mai mult)
Buna seara.cum pot sa transfer credit de pe telefon la o alta cartela adica sa-i dau credit din creditul meu de pe tel meu
Stie cineva cum creez un jucator cu creation master? de exemplu am un patch cu campionatul romanesc si de mutat jucatorii de la o echipa la alta este usor, dar as vrea sa creez jucatori si sa-i pun in...? (mai mult)
Buna seara.azi cand am vrut sa imi pun bateria la telefon nu prea am fost atenta si am pus-o invers iar acum nu mai pot sa o scot spuneti-mi va rog o metoda prin care sa o scot please please, please, ...? (mai mult)
Hei! Salut! Vreau sa citesc ceva (pe langa cartile pe care ni le-a dat la scoala). Deci as vrea niste titluri de carti interesante gen dragoste, drama si un pic de aventura :). Multumesc anticipat!
Cum pot sa imi faci spatiul de pe SmallWorlds popular? Am un doner daca vreti sa veniti se numeste:Cristian"Doner(Deschis!) va multumesc! Astept raspunsuri!
Am citit ca multe fete care se joaca lady popular au primit un caine... este adevarat?
Pot afla intrand pe internet daca am bani pe card la BRD? daca da cum?
SE pare ca ne a pus gind rau BASESCU. vrea reducera TVA si impozitarea tuturor veniturilor. Oare ce ne mai asteapta? vom putea supravietui?/E valabil pentru toti [nu fac discriminate bugetari nebugetari]...? (mai mult)
Deci eu acum am pe calculator instalat linux ubuntu, am downloadat windows 7 si e o imagine. iso, intrebarea mea este, cum fac dvd bootabil cu el? Dau funda! URGENT!
As vrea sa stiu un program sau un site sau alceva care sa-mi analizeze componentele pc-ului dar nu stiu de unde? m-ati pute-a ajuta?
Sal, am si eu o intrebare.am router is nu stiu cum sa fac sa mearga netul si calculuui si laptopului.cand bag mufa aia cum trebuie zice ca nu e conectat, dau fundita cine ma ajuta plz plz plz plz :)
Pe ce data pica anul asta Sfantul Mihail si Gavril?
Cum faci pe cineva sa nu se mai teama de intuneric sau sa poata doarmi la cineva strain pe intuneric? Parerea voastra conteaza!:-bd. Funda pentru cel mai bun raspuns si sa fie util si sa aiba succes!
Cum fac sa scriu pe un material ceva fara spray :D.Am cea mai mare nevoie de ideiile voastre multumes.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.