Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna "pervers"? Nu prea inteleg sensul cuvantului.
Salut am untele fon samsung gt e2120 si atunci cand imi iau jocuri si vreau sa le lansez imi zice ca jocul java nu pote fi lansat va rog dati-mi un site de unde pot descarca jocuri pentru mobil care sa...? (mai mult)
Deci...am multi virusi in calculator... mi s-a terminat licenta la antivirus si au intrat o tona de virusi in pc.nu stiu ce am facut si am instalat Security Master AV dar trebuie cumparat si nu pot face? (mai mult)
Se poate cumpara argint sau aur direct de la amanet? Am fost la un amanet de langa mine si mi-au spus ca ei nu vand... as dori sa stiu daca e o situatie generala sau alte case fac si vanzare? Multumesc!? (mai mult)
Unde pot gasi pe net diferite modele de diapozitive (slide-uri) pentru Power Point (site, program etc.)? Multumesc
Am pus o intrebare, am primit raspunsuri dar nu pot sa le vad, ma ajuta cineva? dau fundita...
Cine are cont pe roiworld puteti sa ma ajutati...am desenat o rochie dar nu am terminat o si am dat save dar nu stiu acum unde s a salvat ca sa o continui.pls help thx:*dau fundita:X:D
Vreau si eu niste jocuri, nu sa le downloadez, gen Club Penguin.Multumesc...si.Dau FoOnDiTsA :>
Am instalat "CyberLink Powerdirector 8" si imi merge perfect:). Niste filmulete in engleza care sa arate cum sa il folosesc?:d Sau niste explicatii? Multumesc! Fundita:)
Cine imi poate oferi un tutorial despre cum sa faci un filmulet cu mai multe imagini, video-uri... ofer funda!
Care sunt cele mai noi filme HORROR aparute in 2010?
Sal deci eu joc ourworld sunt lv 19 si vreau sa dau gifturi si nu pot iar alti de lv 6 da gifturi eu dc nu pot? help please:x:o3 funda
In jocul talisman online la wizard care magii sunt mai bune cele de apa sau de foc?
M-am saturat sa tot mi se zica Adriana sau Adry :((! Adica as vrea o alta porecla stiti vreo una care s-ar potrivi? funda:x
Salut, Imi poate spune si mie cineva cum sa ajung de la gara de nord din Bucuresti pana la Colegiul National Gheorghe Lazar, a carui adresa este: Bd. Regina Elisabeta, Nr. 48, sect. 5, Bucuresti....? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cate ceva despre liceul din bucuresti "grigore moisil?" este cineva de acolo care poate sa`mi spuna despre profesori, elevi, in general viata de acolo? sau e cineva care...? (mai mult)
Sal deci eu joc ourworld sunt lv 19 si vreau sa dau gifturi si nu pot iar alti de lv 6 da gifturi eu dc nu pot? help please:o3 funda
Salutare din nou. as vrea sa stiu si eu cum as putea sa fac cunoscut un scenariu de film, care mie unu mi se pare foarte reusit. cine ar putea sa ma ajute si sa-l puna pe ecran.multumesc
Da dowloadez windows de pe net, si vrau sa-l pun pe disk...pe ce sa-l pun? pe CD sau DVD?
Are cineva antivirusu NOD32? E un antivirus bun dupa parerea voastra?
E bun Windows 7?
Hei.Sunt in a7-a si ma tot manaca grija la ce o sa dau la liceu. Ziceti-mi ce iesi prin mate-info sau prin stiinte ale naturii :D.Si este greu examenul de admitere la licee?:-sTHX
Cum poti face fructe uscate? Dau fundita
Buna la cs 1.6. simplu pe ce buton apas casa dezactivez bomba? fundita dar nu dati linkuri
sunt boboaca si am intrat in I. L. C. Ploiesti dar nu prea stiu cum arata uniforma. Imi poate trimite cineva o poza sau sa mi-o descrie?
Cine are cont pe lady popular? Vrea sa il imparta cu mine? Am sa am grija de domnisoara o sa o pun la munca ii voi cumpara haine si multe alte lucruri.Va rog.
Cum sa ragusesC?
Ce medie imi trebuie pentru a putea intra la liceul cobalcescu moinesti pls raspundeti repede.
Ce medie imi trebuie ca sa pot intra la liceul cobalcescu moinesti. pls raspundeti rapid. :d
sunt absolventa a liceului si vreau sa studiez mai departe stiinte ale educatiei.stie cineva cam in ce consta probele de aptitudini si cam ce tip de cantece ar trebui sa cant pentru admitere?
Unde pot gasi probleme pentru clasa a V a? site-uri...
A citit cineva articolul Ponta despre PDL: un partid fascist, fără nicio regulă a democraţiei, pe http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com
Cum pot face bani pe second life?
Cum pot sa folosesc GPS`ul la nokia 5230 fara sa'mi ia din credit?:o3Cica e gratis da' de fiecare data cand intru a2a zi imi apare cost supliment[sunt pe abonament]. Am downloadat hartile de pe ovi maps...? (mai mult)
Da-mi plzz un link cu un hotel in Antalya persoana de cazare/250 euro vreau acolo in vacanta
Stie cineva care card este mai avantajos Payoneer sau ePassport si daca stie si comisioanele? Multumesc
De unde pot sa descarc 'The Emperor's New Groove'. dar va rog mult - sa nu trebuiasca sa platesc, sa nu necesite instalarea unui 'Toolbar', ca multe site-uri cer asta, si sa nu trebuiasca sa-mi...? (mai mult)
am o intrebare: mi-am facut un id nou, insa nu pot intra pe el.imi zice : This ID is not yet taken... ce trebuie' sa fac
Am visat si eu in noaptea asta ca am fost la o inmormantare la un copil, pe care il chema Ion Barbu, si acels copil la 2 curbe a intors capul spre mine si a deschis ocii, iar eu m-am speriat si am inceput...? (mai mult)
Imi puteti da scripturi de genul:RadioZu sau un radio misto, image hosting, ceva top...sau scripturi din astea + Instructiuni de instalare Dau fundita la cele mai faine!
Pt cei care jucati metin2 am si eu 2 intrebari: 1. Ce este DT? 2. Cum se pot creste pietrele? Dau funda
Imi poate da cineva scriptul de la vreun concurs de genul asta: http://yang1.tk/ + instructiuni de instalarE? Dau fundita
HELP! E urgent. :d In 2 zile primesc un laptop si am o problema. Am modem, pentru a conecta si laptopul si pc-ul la net, dar problema mea este, CUM FAC RETEA>? stiu ca trebuie sa imi fac ceva la conectiune...? (mai mult)
Cum pot ajunge si eu la bazinul floreasca?
Cum sa faci o fumigena mai buna? (excluse fumigenele cu mingi de ping-pong)
Unde pot gasi cartea miles to go online? Pentru ca vrea sa o citesc si nu stiu unde o pot gasi ...ma poate ajuta cineva?
Ce inseamna Liber Profesionist?
Stie cineva un site de HOST pentru Blog, care sa iti ofere un blog ce nu e de genul: nume.blogger.com, nume.blogyyy.ro etc? Si hostul sa fie gratuit? Ceva de genul: domeniu.com, info, ro, biz etc?
Fac carnetul de conducere si vreau sa iau categoriile B, C, C+ E. Am obtinut pana acum B si acum is obligat sa iau o pauza de o saptamana ca intructorul de la C pleaca. In acest timp daca eu am luat sala...? (mai mult)
Am si eu o problema dintr-o data mi-am amintit de un vechi prieten cu care m-am inteles f bine din pacate nu stiu cum sa iau legatura cu el mi-as dori f mult sa vb la tel sau pe mess sau sa ne vedem dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.