TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2388
  • 2389
  • 2390
  • 2391
  • 2392
Dominicc
în 27 Iunie 2010 | Dominicc întreabă:

Am o intrebare! de curand am activat o optiune la vodafone internet mobil cu 10 euro - 1gb trafic valabil 30 de zile. am intrat pe net cam 15 minute (adica am stat pe mess mai mult si am verificat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
:X
în 27 Iunie 2010 | :X întreabă:

Cum pot creea un link catre id meu si linkul` acestaa sa-l bag in sectiunea DESPRE MINE [hi5:d] sa arate` cand sunt Online si Offline :-? DAU funditSa:x

1
Răspunde Raportează
Dominicc

Sall. am o intrebare. de curand am activat o optiune la vodafone internet mobil cu 10 euro - 1gb trafic valabil 30 de zile. am intrat pe net cam 15 minute (adica am stat pe mess mai mult si am verificat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
în 27 Iunie 2010 | didycutz întreabă:

De unde pot downloada jocul Pumba and Timon Disney... dau Fundita! :)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iunie 2010 |

am 15 ani si as vrea sa fac handbal nu am mai practicat asa ceva doar la orele de sport stiu cate ceva! (in rest am facut 4 ani atletism )Dar as vrea sa aflu si eu daca m-ar primii...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Pana
în 27 Iunie 2010 | Pana întreabă:

Aveti idee de ce nu merge linkul universitatii de arte plastide din Bucuresti? Are altul? Pe google nu gasesc nimic.

2
Răspunde Raportează
??? Ir ???
în 27 Iunie 2010 | ??? Ir ??? întreabă:

Cate puncte are o vizualizare?

8
Răspunde Raportează
pnKK
în 27 Iunie 2010 | pnKK întreabă:

Ce putem face impotriva celor care promit fundita (ex: dau funduta celui mai bun raspuns, dau fundita, etc.) si nu o mai dau. Aici nu ma refer la persoana mea, ci ma refer la modul strict general. Pentru...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Dominicc

Cum verific la vodafone cat mai am din optiunea de net, adica cati mb am consumat si cati mai am? am cautat pe vodafone.ro si nu imi arata decat ce opriune am activat si cand expira si ca am 1 gb trafic. stie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mihaiel4ik
în 27 Iunie 2010 | mihaiel4ik întreabă:

Programe pentru a modifica parul si machiajul? cine stie?

8
Răspunde Raportează
cristi_8798
în 27 Iunie 2010 | cristi_8798 întreabă:

Sal.tel meu are functie apel fals dar nu stiu cum sa o folosesc :)) am samsung c3050.Help pls! funda :D

13
Răspunde Raportează
HardcoreCountry
în 27 Iunie 2010 | HardcoreCountry întreabă:

Hey. Am o mica problema. Pe Lady Popular mi-am uitat numele cu care mi-am facut contul. Acum sunt logata dar cand o sa ies si dupa o sa vreau iar sa ma lghez nu o sa-l mai stiu. Pls help. Funda:X

3
Răspunde Raportează
stuffhappens
în 27 Iunie 2010 | stuffhappens întreabă:

Stie cineva un site prin care te nodifica prin email cand incepe emisunea/ filmul tau preferat la TV?

3
Răspunde Raportează
hadasan
în 27 Iunie 2010 | hadasan întreabă:

Buna cum pot sterge raspunsul cuiva la o intrebare de-a mea pe TPU sau cum pot sa modific un pic o intrebare daca am gresit un pic la ea?

6
Răspunde Raportează
madiana
în 27 Iunie 2010 | madiana întreabă:

Cum pot proceda ca sa nu mi se mai fure fotografiile de pe hi5 le-am eticetat dar tot mi le ura va rog ajutati-ma multumesc mult.

6
Răspunde Raportează
Mara15
în 27 Iunie 2010 | Mara15 întreabă:

Ma ajutati va rog! Nu demult am intrat in comunitatea TPU, iar mi-am facut cont dar nu stiu cum se pune imaginea aceea pe care o ai langa nume cand raspunzi.Imi explicati va rog! :) Dau fundita pentru...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
guardyan79
în 26 Iunie 2010 | guardyan79 întreabă:

Salutare, am o intrebare pentru toata lumea, in momentul de fata in Romania daca ati avea bani sa incepeti o afacere ce afacere ati incepe si de ce.

11
Răspunde Raportează
cristi_1959
în 26 Iunie 2010 | cristi_1959 întreabă:

Am si eu o nelamurire, vreau sa trimit un pachet cu niste cd-uri la cineva in provincie cu niste programe, iar la randul sau cealalta persoana trebuie sa-mi trimita un alt pachet si vreau sa trimit prin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
lucib
în 26 Iunie 2010 | lucib întreabă:

Acum multa vreme am vazut un film care mi-a placut si vreau sa il vad din nou, dar nu mai stiu cum se numeste.Filmul era cam asa:cativa prieteni se duc un weekend intr-o padure, iar acolo sunt atacati...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexandrutza_6922
în 26 Iunie 2010 | alexandrutza_6922 întreabă:

De pe site descarc yahoo! messenger 10?

18
Răspunde Raportează
xXWhisperOfLoveXx
în 26 Iunie 2010 | xXWhisperOfLoveXx întreabă:

La intrebarea asta http://www.TPU.ro/muzica/imi-spuneti-si-mie-cand-va-aparea-melodia-lora-hot-spot-http-bravonet-ro-blog-teaser-lora-hot-spot-2010-06-03-adica/ sa raspunda orice ce vrea ca n-am la cine...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Pana
în 26 Iunie 2010 | Pana întreabă:

Salut.Am nevoie de instructiunile de folosire ale masinei de facut paine, marca SHOV, daca stiti cumva sau daca folositi.multumesc.

1
Răspunde Raportează
oeg
în 26 Iunie 2010 | oeg întreabă:

cum fac si eu sa se auda pe o melodie,, by dj geo,, sau ceva de genu! cum fac astia pe youtube! sau in exclusivitate! chestii din astea! e vreun program? dau fundoi:*

3
Răspunde Raportează
Cricket_3428
în 26 Iunie 2010 | Cricket_3428 întreabă:

Poate sa-mi spuna cineva repede unde gasesc optiunea pentru audio cd la nero startsmart essentials 9. nu am gasit nicaieri in meniul ala. Dau fundita, va rog frumos.

3
Răspunde Raportează
alexandra_7362
în 26 Iunie 2010 | alexandra_7362 întreabă:

Buna vreau si eu sa-mi cumpar un bilet la filmul ECLIPSA si nu stiu de unde sa-l cumpar si cat costa ma puteti ajuta? Va rog mult de tot!

1
Răspunde Raportează
alexandra_7362
în 26 Iunie 2010 | alexandra_7362 întreabă:

vreau sa-mi cumpar un bilet la filmul eclipsa si nu stiu de unde sa-l cumpar si cat costa ma puteti ajuta plz?

1
Răspunde Raportează
b3b3mykk
în 26 Iunie 2010 | b3b3mykk întreabă:

imi spune si mie cineva un telefon care sa aiba 3G/3G+ (sa mearga wap-ul repede pe el) si daca se poate cu touchscreen si sau cu tastatura qwerty?(gen LG ku990) care stieee:* astept raspuns

1
Răspunde Raportează
SeRcOoLbOy
în 26 Iunie 2010 | SeRcOoLbOy întreabă:

Stie cineva ce materii sunt in clasa a6 a?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iunie 2010 |

Hey! imi dati pls un link unde sa fie aceasta tema http://www.zedge.net/themes/754527/green-cat-theme/ un walpere sau poza aceasta cu pisica dar sa nu scrie music playere, silentios etc sa fie doar poza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dominicc
în 26 Iunie 2010 | Dominicc întreabă:

Cred ca mai am o intrebare in legatura cu modemu de la vodafone K3565. are suport pentru card micro sd. ala la ce mai e de folos?

1
Răspunde Raportează
Chuck
în 26 Iunie 2010 | Chuck întreabă:

Am o placa video Sis Mirage Graphics, la un pc. Nu stiu cum fac sa aflu ce versiune e pentru a downloada un software. Imi trebuie un software neaparat. P. S. Cu click dreapta -> properties -> display...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
justFORone
în 26 Iunie 2010 | justFORone întreabă:

Va rog sa imi dati si mie un site de unde as putea vedea mersul trenurilor din bucuresti ~gara de nord~ catre Stuttgart (germania) pentru maine. funda;)

3
Răspunde Raportează
Dominicc

Care ai modem dinacela tip stik de la relelele astea de telefonie. ( pentru net) se incinge la voi? la mine mi se pare ca se incalzeste acel modem.

4
Răspunde Raportează
adriangabor92
în 26 Iunie 2010 | adriangabor92 întreabă:

Ce drivere trebuie sa instalez inainte sa fac windows xp pe laptop? Cand fac windows vista pe laptop mai instalez ceva drivere inainte?

3
Răspunde Raportează
adriangabor92

Ce inseamna cuvantul remote desktop team viever prorat? La ce se foloseste?

6
Răspunde Raportează
adriangabor92

De pe site-ul http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093& lc=en& cc=us& dlc=en& sw_lang=& product=3996458 care drivere sa le descarca pentru modelul de laptop compaq presario cq61-210sq?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
oeg
în 26 Iunie 2010 | oeg întreabă:

nu stiu de ce nu imi recunoaste usb-ul la un k810i! :(! am instalat chestiile alea de pe cd-ul original si tot nu merge:(!

2
Răspunde Raportează
publicname
în 26 Iunie 2010 | publicname întreabă:

Am vazut azi noapte o bufnita zburand? Ce inseamna?(s-a oprit la geamul meu dupa ce am plecat)

8
Răspunde Raportează
cioco1tweety
în 26 Iunie 2010 | cioco1tweety întreabă:

A fost cineva la Pensiunea Nufarul din Mamaia? Ce parere ati avut despre cazare, zona, plaja etc? Daca nu, ce altceva mi-ati recomanda (din propria experineta)?

2
Răspunde Raportează
Deedee_4826
în 26 Iunie 2010 | Deedee_4826 întreabă:

Ce as putea face sa scap de cosmaruri?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iunie 2010 |

Prieteni TPU BUna din nou, de unde gasesc niste efecte speciale frumoasa (fulgere sau asa ceva) DAU fundita MARE

3
Răspunde Raportează
:X
în 26 Iunie 2010 | :X întreabă:

Sti` Am Vazut La Cnv Ca are o singura poza si 3 comuri. Dar pe profil scrie 190comuri`. Si nu e singura persoana la care am vazut`; ; ). Doar ca as vrea sa stiu si eu cum se face chestia` asta.:x Va rog...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Justina
în 26 Iunie 2010 | Justina întreabă:

Imi puteti spune si mie niste bancuri? Va rog!? Am nevoie urgent de niste bancurri. :P

8
Răspunde Raportează
Dominicc

Daca am la modemu de la vodafone (stikul acela ) semnal 3 liniute din 5 e bine? sau rau? se pricepe cineva? mai creste rareori la 4 dar rar. merge binisor, nici prea bine dar...

4
Răspunde Raportează
simoSTAR
în 26 Iunie 2010 | simoSTAR întreabă:

Acum vreo 3 zile la radio 21 nu stiu cum se numeste emisiunea, seara de la 10 la dr cristian era o tema interesanta.despre viata, relatii... unde as putea gasi acea emisiune?

2
Răspunde Raportează
alexa_4015
în 25 Iunie 2010 | alexa_4015 întreabă:

TPU are o zi oficiala doar a lui sau un imn? Daca nu, putem noi sa facem? Multumesc anticipat!

5
Răspunde Raportează
mary_5783
în 25 Iunie 2010 | mary_5783 întreabă:

Frate vreau sa-mi si eu la abonament e71 sau X6 care este mai bun si aVEtii parere cam cat costa la abonament?

1
Răspunde Raportează
aLina_8828
în 25 Iunie 2010 | aLina_8828 întreabă:

De la ce vine R. I. P? pls stie cineva?:(

25
Răspunde Raportează
Biscuiti
în 25 Iunie 2010 | Biscuiti întreabă:

In ce tara numarul de telefon incepe cu" 93"? ptc m-a sunat cineva dar n-am apucat sa raspun.si nu am mai vazut numere de telefon care sa inceapa cu "93"? mersi anticipat

12
Răspunde Raportează
coosmin24
în 25 Iunie 2010 | coosmin24 întreabă:

Daca a vazut cineva filmul "riverworld" stie cum se numeste melodia aia de la inceput atunci cand explodeaza bomba? mersi

1
Răspunde Raportează
  • 2388
  • 2389
  • 2390
  • 2391
  • 2392
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 12 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 15 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.639
  • Întrebări: 3.954.669
  • Răspunsuri: 17.665.266
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Resedintele de judet ale Romaniei

Resedintele de judet ale Romaniei

Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.399 Conversaţii