| Vlad0123 a întrebat:

Am si eu o intrebare:Am baut 1l de vin intre orele 17-20, dupa ce mancasem bine.La ora 7 dimineata am plecat cu masina si pe la 7:15 m-a oprit un echipaj de politie. Dupa ce i-am aratat documentele m-a pus sa suflu in etilotest.Surpriza! Mi-a iesit 0.9.Cum e posibil asa ceva?
P. S:Mentionez ca nu am mai avut de aface cu asa ceva si nu stiu cum, cat si pana cand poti sa bei sa nu-ti iasa la fiola.Va rog ajutati-ma cei in cunostinta de cauza.Se poate sa fi fost masluit etilotestul?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca ai mancat bine, apoi ai baut un kg de vin, nu trebuia sa apara in etilotest 0, 9, cred ca ai cazut in capcana lor. Trebuia sa soliciti sa mergi la spital pentru testul de determinare a nivelului de alcool in sange.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai baut cam mult pana la o ora destul de tarzie pentru a conduce dimineata.Etilotestul nu a fost masluit.

| RaVuL a răspuns:

Pai de exemplu eu am baut 2 pahare de tuica si tot asa am avut de a face cu politia si am avut 1. 07 mg/l si dupa 2 paharele sa fiu asa... lasa-ma'n doamne iarta-ma nu aparatele astea au baut mai mult ca noi laughing

| SatanaInIzmene a răspuns:

Pe tine te-a masluit organismul. Zi merci ca nu ti-a iesit peste ca pa, pa permis.

| CataC a răspuns:

Salut
Salut. Poti contesta etilotestul si cere sa ti se ia probe de sange daca ai dubii in privinta testului. Concentratia de alcool din sange se va determina precis in laborator.
Din pacate nu stiu daca mai poti face ceva acum.
Succes

| Andrey_3199 a răspuns:

Saloot. da de la un litru de vin poate sa fie miros de alcool mai mul de 24 de ore ca el circula prin singe.de le o 100>200 gr nu-i nimic dar un litru e prea mult