| xxxlovexxx a întrebat:

Atit de grei mi se da viata shia tit de mult avem de trait ma refer la toti oamenii credeti sa va veni sfirhsitul lumii in 2012 va rog raspunDati-mi mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| VoiceWithin a răspuns:

Deci uneori stau si ma gandesc ca totul poate fi o prostie ca o data exacta poate arata si spune ca atunci vom muri... cine a stabilit asta? a fost Dumnezeu pe pamant sa ne raporteze asta? sau,, stiinta sa zica asta '' oricum stiinta poate da gresi uneori, eu una nu cred ca ar trebui sa ne pierdem speranta si sa ne traim viata in continuare, sa nu mai gandim negativ si la viitor, ziua de astazi sa zambim sa fil alaturi unul de celalalt si cel mai important sa iubim happy

5 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Nu inteleg de ce unii se iau dupa filmul ala.Nu stie nici macar Iisus canv va veni, dar noi? Deci nu!

| Razvan a răspuns:

De ce sa ti se para greu? Daca n-o sa se intample ceva apocaliptic sigur ne vom autodistrugeoh go on
Pentru ca bine nu mai poate fiwinking

| GdX a răspuns:

E vine sfarsitul lumii ce ai mai copile? laughing Asa s-a spus si inainte de 2000 ca in anul 2000 vine sfarsitul lumii. A venit? Eu vad ca traiesti. Si daca vine? Ce mare lucru mori si gata. Ca mori la 20 sau la 80 de ani tot dracu ala e ca mori. Doar ca traiesti mai putin.

| QS_8971 a răspuns:

E posibil, deja a luat-o lumea razna.

@OaNny nu ne-am luat noi dupa film, filmul este luat dupa anumite stiinte...
@godyx nu mai comparati anul 2000 cu anul 2012, mereu aud asta dar este total diferit. Iti dau insa dreptate in a doua parte... happy

| liiciqa a răspuns:

Eu nu cred ca anume in 2012 va fi sfirsitul lumii, dar cred ca el va fi fiindca omul tot a facut posibil ca lumea sa sufere.

Întrebări similare