si de balcon sin pacate nu lau tinut acele  elastice, si a cazut. iar apoi  dupa ce a cazut el a venit si doua fetite pareau de 10 anisori sa daca nu ma insel mai micute de ani! erai gemene    blonde cu parul pana pe spate...
 si de balcon sin pacate nu lau tinut acele  elastice, si a cazut. iar apoi  dupa ce a cazut el a venit si doua fetite pareau de 10 anisori sa daca nu ma insel mai micute de ani! erai gemene    blonde cu parul pana pe spate...  si   semanau leit amndoua   eu cadn a vazut ca sau aruncat si ele atunci am fugit sper bloc sa  vad ce s-a intamplat,,,   pana am ajuns la blocul respectiv parca ma ratacisem  apoi am nimerit  blocul... il vazusem pe acel barbat   cu capul spart    cazut de doua scaune dar acele fete nu erau au disparul
 si   semanau leit amndoua   eu cadn a vazut ca sau aruncat si ele atunci am fugit sper bloc sa  vad ce s-a intamplat,,,   pana am ajuns la blocul respectiv parca ma ratacisem  apoi am nimerit  blocul... il vazusem pe acel barbat   cu capul spart    cazut de doua scaune dar acele fete nu erau au disparul 

Cred ca este doar un vis asa cum ai spus... Unul neplacut ce-i drept, dar atat. Un vis. Nu semnifica nimic acele cuvinte: foc, sange si moarte.
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: