| BiaBubulina a întrebat:

acum nu glumesc dar serios exista extraterestrii? eu am 10 ani si sunt foarte pasionata dar multi spun ca sau gasit semne de viata pe alte planete si altii spun ca nu. voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Ambiguitate a răspuns:

Pai e adevarat ca sau gasit semne de viata pe alte planete, dar acele semne de viata erau microbi ce rezista la temperaturi foarte inalte sau la temperaturi foarte reci, in nici un caz nu sa gasit extraterestri pe alta planeta, totusi cei de la FBI au eliberat un document autentic ca in Roswell au cazut cateva nave spatiale necunoscute si au gasit si trupuri ce nu erau umane, link despre site-ul FBI, daca stii engleza sunt sute de documente interesante http://vault.fbi.gov/ si inca un link ca dovada a acelui document http://files.abovetopsecret.com/images/member/1e5e7c40dde8.jpg
Ca sa mearga ultimul link scoate punctul de la sfarsit nu stiu dc al pune de fiecare data

3 răspunsuri:
| Alessandro a răspuns:

Bună.
Când spunem extratereștri ne gândim la fel de fel de monștri care vor să ne facă rău, și care nu sunt de pe Terra. Asta în niciun caz nu există.
Universul e infinit, există o mare posibilitate de a exista viață și pe alte planete.
Dar eu îți zic, ar trebui să te intereseze ceea ce se întâmplă pe planeta noastră.
Pa-pa.

| Tsiitsix3 a răspuns:

Uite sa numa crezi nebuna sau alteva.Dar exista.happy pentru ca in japonia s-au gasit ozn-uri.erau -pe cer.S-au gasit bacterii extracterestre.Deci nu pot fii facaturi. sigur exista.Parerea mea>big grin

| Eleanorelle a răspuns:

Universul e mult mai mare decat ni-l putem imagina. Sunt mii si mii de galaxi si miliarde de planete. Nu putem sa fim singurele fiinte inteligente din univers. Poate si 'extraterestri' se cred singuri in univers si poate si ei incearca sa dea de alte forme de viata. Si chiar daca sa zicem ca maine ar veni extraterestri pe pamant, cred ca n-am fii pregatiti sa ii intampinam. La razboaiele pe care le ducem atat ne mai lipseste sa fim nesimtiti cu extrateresti si ei sa ne declare ceva gen 'razboi interstelar' ca in razboiul clonelor.laughing. oricat ideea e ca daca s-ar descoperi extraterestri sau ei ne-ar descoperi pe ei ar fi bine sa asteptam vreo cativa ani ca sa mai evolueze si omul.

Întrebări similare