ca tea invitat altul mai dragut. glumeam glumeam ![]()
Cea clasica cu sunt racita.
sau ca esti nevoita sa pleci undeva.sa inveti pentru o teza etc
Nu sunt expert dar cred ca ar trebui sa ii spui ceva de genul:nu vreau sa te superi dar am o problema de rezolvat...si sincer imi pare rau dar e urgent si trebuie sa plec undeva, dar daca vrei putem amana pana vineri sau sambata
In primul rand trebuie sa-l asiguri ca nu refuzi invitatia, ci doar o amani. Trebuie sa il asiguri ca iesirea in oras chiar va avea loc.
Poti sa spui ca ai teza/examen/ascultari etc.
Ma vad cu o foarte buna prietena de scoala generala cu care nu m-am mai vazut de mult timp maine (joi)
M-a rugat mama/tata sa-l/s-o ajut la niste acte/ceva prin casa/sa stau cu frati daca ai sau copii ai unor prieteni de familie.
Sau poti sa-i spui adevarul in asa fel incat sa nu fie jignit.
Bafta. ![]()
Hi!
Ce zici de:
"Nu te supăra, aş fi vrut să vin dar vin câteva rude la mine şi nu le pot lăsa baltă si să plec... sper să întelegi"
Pe mine m-a ajutat de câteva ori ![]()
Succes!
Aaa... e ft simplu... la cate am amanat cu pr pe o zi in care este inghetata gratis ![]()
intai, si intai, trebuie sa il asiguri ca accepti invitatia, iar apoi abia sa spui motivul.
pentru inceput: "ooo:o mz mult pentru invitatie, dar imi pare ft rau.nu stiu' nu ai putea sa o amani pe vineri(cel mult sambata?)"
dupa ce il asiguri cu invitatia, ii spui cate ceva de genu:
-"am o problema grava in familie (sau fara "grava") si trebuie sa o rezolv urgent"
-"trebuie sa stau cu ceva rude, sau pr mai mikutzi ca parintii sunt plecati de acasa (parintii lor)"
-"abia astept sa mergem in oras, doar ca nu ai putea sa o amani pe vineri? am o problema urgenta in familie, sau cea mai buna pr are o problema urgenta in familie si trebuie s o ajut putin"
ii dai impresia ca esti o pers ft buna, dar intre timp si castigi intalnirea pe ce zi vrei u.
succes :*
SI DISTRACTIE placutA IN ORAS :*
Multumesc pentru raspunsuri, as fi vrut sa va dau la toti fundita.O zi buna:*>