| BETTYNA a întrebat:

cum pot sa-l fac pe fratelemeu so uite pe mama lui?
sa va spun povestea eu am un frate micut are 1 an si il aduc acasa la mine in ficare sambata, dar plange dupa mama lui cum pot sa-l fac sa uite sa fie fericit cat sta la mine? de obicei el este mai sever happy
multumesc astept raspunsuri sigure nu parareri

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Nu importa asa mult ca nu e mama prezenta,mai mult conteaza mediul nou pentru el,fetele noi, zgomotele noi si neintelese de el,, si lipsa vocii linistitoare a mamei la fiecare scancet al lui etc.Mama lui al tine in brate,al leagana si ai stie "tabieturile" adica cind ai este foame,rau, somn si procedeaza ca atare, tu inca nu stii sa "citesti" aceste cereri ale lui si de aceia reactioneaza cum stie el cel mai bine.prin plans.Stai intinsa in pat, pune-l pe picioarele tale cu o pernuta sub cap si incet chiar de plange leagana picioarele intr-o parte si in alta nu prea repede, si cu vorba si voce inceata linisteste-l prin si.si si si si incet se va invata si de este satul si schimbat va atipi, nu inceta sa al legeni dupa ce atipeste imediat, continua mai incet leganatu si asa va adormi profund.incet desfa picioarele cu acelasi ton si dispari din camera,lasa-l sa doarma linistit,fara zgomote,se va trezi instantaneu cu tipete de vei face galagie.Un copil tace si este fericit daca este satul,laptele caldut ai produce somnolenta,si schimbat proaspat,si alintat sporadic.pot cauza puseuri de plans crampele la burtica,scutecele murdare(pampers) prea stranse,prea cald,prea frig, este flamand, etc.Chiar daca crezi ca este mic este foarte receptiv si atent la tot si oricine si orice,se sperie usor, se enerveaza si al poti "pacali" usor insa rabdarea este cea ce iti este todeauna cea mai solicitata, o simpla enervare a ta va declansa un"tril" de neuitat pentru tine.Succes.

4 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Nu cred ca are ceva cu tine doar ca fiind asa mic e mai dependent de mama ca de biberon.incearca sa te joci cu el, arata-i lucruri interesante sau poze cu maica-sa daca ai.asta sigur il va face curios.cred ca asa eram si noi cand eram mici, dificili.bafta

| Toshima a răspuns:

Poi nu stiu ce ai putea face.Joaca-te cu el ca sa nu-si mai poata aduce aminte de ea.Da-i idei de joaca, pune-i desene animate etc...

| liiaa a răspuns:

1.Joaca-te cu el.Bebelusilor le place asta.
2. Uitati-va la desene animate.
3.Plimbati-va prin parc(daca ai posibilitatea).
4. Sper ca ti-am fost de folos.
5. Funda?

| BETTYNA explică (pentru liiaa):

Mai toate astea pe care le-ati spus le stiam si eu asa ca... oricum multumessc pentru raspunsuri, mai astept si alte rasp