| irinna99 a întrebat:

Buna!
sunt irina am 16 ani fac 17!
voi?
daca nu va suparati vreau sa va intreb ce chesti paranormale visau intamplat?
va rog raspundeti!
multumel bye!

12 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Sunt prea multe ca sa le enumar. daca esti atenta le poti vedea permanent in jurul tau. numai sa nu ajungi sa le vezi doar pentru ca vrei sa fie reale, trebuie sa fii realista cu privire la ceea ce este paranormal si ceea ce este doar o coincidenta.

| hippiemuslim a răspuns:

Scuze, dar ma supara intrebarea ta prosteasca. Nu exista paranormal

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Mie sincer nu cred ca mi sau intamplat chestii paranormale.desi azi a inceput o jucarie a surorii mele sa cante desi nu atingea nimic.insa nu cred ca este ceva paranormal.cred ca daca ai pus intrebarea aceasta tie ti s-a intamplat ceva. daca vrei imi poti spune prin mesaj si daca pot te voi ajuta

| Byclick a răspuns:

Pai multe senzatii de Deja-vu, vise ciudate(chiar azi am visat sfarsitul lumii) si de multe ori senzatia ca si cum as fi privit(noaptea). Nimic nu este real, creierul este un univers foarte ciudat.

| Katyusha_4814 a răspuns:

Mi s-au intamplat destul de multe, dar este ceva ce nu pot sa uit. Acum 2-3 ani i-am facut o poza "surpriza" colegei mele de banca si am prins-o cu gura deschisa. Ea s-a suparat foarte tare ca a iesit cu gura deschisa si ca nu vroiam sa o sterg (chiar arata foarte bine in poza). A doua zi mi-a zis sa ii mai arat o data poza ca poate ca nu iesise asa rau si am ramas uimita: avea gura inchisa in poza. Pur si simplu nu am putut si nu pot sa cred ce s-a intamplat atunci.

Nu prea cred in aceste lucruri, dar, dupa ce ma uit vinerea la ora 22:00 pe Discovery Channel la,, Fenomene stranii'', incep sa am...sechele? imi imaginez acele lucruri si spun ca ma urmaresc(chiar daca stiu ca e imposibil.sunt o fire pesimista, uneori)
Uneori, cand e liniste in casa am impresia ca e cineva langa mine, ca imi respira in ureche...ca rade de mineesad. si imi imaginez ca e bunica mea, decedata de cand eram mica si care ma iubea extrem de mult, dar a murit din cauza cancerului la pancreas.
E bine ca...atunci cand sunt singura in casa nu mi se intampla aceste lucruribig grin.nu stiu de cebig grin
Chestiile paranormale care mi s-au intamplat:
-azi dimineata am auzit pe cine, exact langa mine, suflandu-mi in ureche.
-acum 1 an, pe la sf. Nicolae, a inceput sa cante o jucarie care canta doar daca apasai foarte tare pe ea.
-si, o data am vazut o chestie alba, care a trecut rapidbig grin...
Eu nu cred in fenomene paranormale dar, cateodata mai am si eu pitici pe creierlaughing
Nu cred ca este adevarat, sau poate ca este, dar nu vreau sa cred.Nu-mi umplu capul cu chestii inutile si straniibig grin

Da sandy si mie la felsad.
Parca mi se repeta anumite lucruri in viata cotidiana. unele din visuri.nu stiu sigur.bizar,sau doar imaginatia noastra?
Te lasa capul, te lasa tot!

| sandy a răspuns:

Câte-odată parcă mi-se repetă ziua sau anumite momente!

| florynnaa a răspuns:

Pai... odata eram la calculator si a cazut un pix de sus...nu stiu cumlaughing sau eram in bucatarie si se auzea cum cineva isi taraia picioarele pe covor.hee hee pare stupid nu? tie ce ti s-a intamplat?

| mariusamr a răspuns:

Eu cred ca intamplarile paranormale sunt doar senzatiile de frica exagerata.

| MaiNeimIsMaraxD a răspuns:

Poj
Mie mi s-a intamplat vara.
Deci am facut o poza si in sptele meu nu era nimic cand am facut poza era tot la fel dar a doua zi dimineata cand am vazut poza aparea ceva alb fosforecent parca se plimba pe langa mine.
A si mi s-a mai intamplat sa ma uit in fata afara si sa vad ceva negru care merge repede
Si mai stii tu multe ca ti le-am povestit
Bye!

| FreeTime a răspuns:

Sincer cand ma uit pe Discovery la 22:00 vinerea pe,, Fenomene stranii' nu stiu de ce parca am...nu stiu sechele desi am 11 ani laughingimi place sa ma uit la chiesti din astea cu paranormallaughinguneori mi-e frica

chiestie ciudata ma uitm pe Kanal D la un film eu cand ma uit la filme de goraza ma uit cu lumina aprinsa si erau niste tineri intr0un hambar(sa nu credeti ca aberez ca nu sunt genul de persoana care sa faca haz sau sa minta fara motiv)si incepe sa palpaie lumina la ei, incepe si la mine, se aude un scartait de usa in film se aude si usa de la camera mea care se deschise singura si se stinge lumina prima data la ei panarama se stinge si la mine! stau eu vreo 10 minute in pat si arunc privirea spre geam unde era un stalp de electricitate care palpaia trece o umbra in fata ferestrei ma sperii si bag capu in paturalaughinglaughingchiestie ciudatica. dar o data aveam vreo 4-5 ani si m-am dat cu rimellaughing(eram singura acasa)si eram in camasa de noapte nu stiam ce sa fac si m-am spalat pe fata(bineinteles ca rimelul s-a intins pe toata fata.pentru ca nu ajungeam la oglinda din baie m-am dus la cea de pe hol can am vazut! sa mor! aratam ca o copila moarta!laughingde atunci de fiecare data cand trec pe langa oglina de pe hol nu ma uit la ealaughingsi nu stiu de ce?happy